Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez z nimi wychodziłam ale tak przelotnie tylkoJa tez wychodze do -5 :-)
CZARNA ja staram sie co 2 dzien wychodzic a czasem dziennie ale na krocej teraz :-)
Ja juz po kosciele Oliwia z babcia w domu byla :-)
Niunia juz ukapana :-)
DOBREJ NOCKI ZYCZE :-)

ojjj byłam byłam .Ciesze sie ze wszystko ladnie sie udało;-)Witam sie.
Ogólnie ładnie sie wszystko udało. Hania troche płakała w kosciele i było troche śmiechu bo inne dzieci były grzeczne a ta płakała i gruchała głośno. W koncu musieliśmy iść do zachrystii ją trochę uciszyć. Po chce babcia wyjechała z Kościoła z małą i wróciła na koniec jak już Hania smacznie spała.
Jedzonko wyszło pyszne i goście wyszli zadowoleni a ja padam z nóg.
Czarna nie udało Ci sie wpaść ale napewno byłaś z nami myślami, a to najważniejsze;-)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)MUSZĘ PODZIELIĆ SIĘ Z WAMI MOJĄ RADOCHĄ:-):-):-)
wracamy do PL wkrótce...wreszcie na własne 4 ściany i dach I MAM 2 WYMARZONE CÓRKI- JA CHYBA UMRE ZE SZCZĘŚCIA!

:-)
ale strasznie tęskniliśmy. Po akcji ze skarbówką zawinęliśmy 4 litery i tyle zostało po nas. Nam żyje się tu nieźle i nie ukrywam że życie jest o wiele prostsze jak np bezpłatne leki, sprawy urzędowe załatwiasz listownie bez stania w kolejkach, szacunek do pracownika itd itd.... Dla nas w PL największym problemem było własne lokum- opcja rodzice/teściowie całkowicie odpada, wynajem w Gdańsku 2 pokoi to koszt ok 1000zł +czynsz opłaty a jak przsy wynajmie mielibyśmy budować czy kupować mieszkanie to chyba byśmy się ... Zresztą dla mnie kredyt 20-letni jest pętlą na szyi, ja nigdy nic nie pożyczałam i nie brałam kredytów. Wyjeżdżając z PL zostawiliśmy swoją działkę, plany domu leżą w piwnicy. Kara nas dobiła i wylądowaliśmy tu. Od jakiegoś czasu oboje zaczęliśmy rozmawiać o powrocie o tęsknocie której nie da się całkowicie zdusić. Do tej pory nie planowaliśmy nic konkretnego bo i nie oszczędzaliśmy żyliśmy z tygodnia na tydzień. Przed wczoraj ja powiedziałam swoim rodzicom, że chciałabym wrócić do PL kiedyś, do siebie. Wczoraj Rob powiedział swoim że zaczynamy myśleć o powrocie i że oszczędzać forse. Ja zaczęłam mówić że może by sie dobudować nad teściami i milion innych opcji. No i spotkali się moi rodzice i mojego M. Padła propozycja, żeby budować w ogrodzie teściów coś niedużego żeby zacząć jaknajprędzej i w ciągu 1-2 lat zjechać. Teść będzie sam budować bo zna się na tym i rodzice zaoferowali pomoc finasowa żeby tylko mieć wnuczki blisko. 
Ale czy dobrze rozumiem ze wracacie dopiero jak sie tu w PL wybudujecie ??tzn jak rodzice wam pomoga wam sie zbudowac? ;-)Czyli tak jak pisalas za rok lub 2 ???? SUPER 

Fajnie ze poszalalas na nartach 
Pozniej od 5,40 do 6,50 i teraz jeczy juz od godziny i steka A ja nie spie bo i tak sie nie da
Dzis u nas zamykaja taki sklep kolo mnie i jest wyprzedaz do 70% i przejde sie tam z niunia moze kupie kilka drobiazgow 
Masakra.

Kobieta jest zajebista, nic dziwnego ze nie chcial jesc jak mu zrobila 140 ml on to wypil a za poltorej godziny znowu mu wciskala mleko....ahhhh jak dobrze ze mieszkamy daleko od nich....
Pierwsza opcja to mielismy robic w lokalu bo bedzie 20 osob, a to tylko rodzice i rodzenstwo z dziecmi
ale jak mama poszla sie zapytac o cene to mnie powalilo, od osoby 140 zl!!!! a to tylko obiad, ciasto i kawa!!!!!!! Takze moja mama powiedziala ze zrobimy w domu, moja siostra juz zapowiedziala ze mi cetnie pomoze, sasiadka mamy upiecze ciasta, takze nie bedzie zle. Ja sie ciesze bo juz 19 czerwca pojedziemy na slask zeby wszystko przygotowac, i zostaniemy do konca czerwca

za duzo roboty