reklama

Październik 2008

A co do maty...

Hanka rano o 6tej wypiła mleczko i ani myślała dlaej spać...wiec wyrodna matka położyła ją w śpiworku na mate i poszła spać.
O 6.30 wstaje M i mówi: Matko, zapomniałaś dziecka na noc z maty zdjąć...

Kaka bomba po prostu:-D:-D
Wiesz co, a może Hanka wolałaby w nosidełku wyjść, a nie w wózku? W końcu z nosidełka więcej widać niż z wózka. A wtedy z pewnością schudniesz:tak:

Czarna fajowe zdjęcie. Tak patrzę na Twoje zdjęcia i też bym chciała umieć zrobić taki "patchwork" zdjęciowy. Muszę popytać M...

Malenka powodzenia!

Dorotka całkiem możliwe. :sorry2:

A u nas noc pełna dziwów: Tuśka zasnęła o 24 (standard- my tu wszyscy nocne marki) i zbudziła się dwa razy na papu - o 3:40 i o 7:50. A potem jeszcze pokimałyśmy do 10:30. Jestem całkiem happy i dlatego będę mieć przesr...y dzień. Już zaliczyłam półtorej godziny wrzasków. I pielucha też nie teges się okazała na to...
W Dublinie piękne słońce, ale na spacer nie pójdziemy dopóki się nie roztopi to wczorajsze badziewie. Chodzi się po tym okrutnie, a prowadzi wózek jeszcze gorzej. Tylko sąsiadce list zaniosłam i wróciłam mokra jak kura od potu (pługów nie mają, piachem i solą nie sypią, śnieg mokry i grząski - to nie jest kraj dla zimy:-p)

reklama
A co do maty...

Hanka rano o 6tej wypiła mleczko i ani myślała dlaej spać...wiec wyrodna matka położyła ją w śpiworku na mate i poszła spać.

KAKA USMIALAM SIE Z TEGO :-D:-D:-D
Nie wiem jak robisz ale moze zrob tak ZE jak Hania wstanie z drzemki to pomecz ja Pobaw sie z nia Nakar i niech taka zmeczona zabawa i niespaniem pojdzie na spacer moze wtedy bedzie spala Ja tak robie I Oliwia zawsze jest grzeczna na spacerze :tak:

Nie wiem czy ktos zauwazyl jak pisalam o dziaselkach ??Na dolnych dziaselka ma podbijany jakby zabki Tzn jak popatrze to wiem gdzie jaki bedzie zabek :tak:Czy to i to jej wieczne matudzenie mga byc to juz zabki ????????

No i my juz po spacerku teraz mala na szczescie spi Wiec ja mam chwile na BB i posprzatac mieszkanie na szybki

Dzis przychodzi jedna pani na rozmowe Ale juz musze wycofac ogloszenie Bo ja chce ta starsza babcie ma 54 lata ale jest strasznie energiczna i kocha dzieci i to widac A M chce 20 letnia MAGDE mieszkajaca blisko nas CIEKAWE DLACZEGO ;-)
kUPILAM ZEL bobodent NA DZIASELKA:tak:

JUTRO CZEKA MNIE TROCHE ROBOTY I W NIEDZIELE TEZ aLE NA SZCZESCIE m JUTRO MA WOLNE WIEC ZAJMIE SIE MALA :tak:

KAKA USMIALAM SIE Z TEGO :-D:-D:-D
Nie wiem jak robisz ale moze zrob tak ZE jak Hania wstanie z drzemki to pomecz ja Pobaw sie z nia Nakar i niech taka zmeczona zabawa i niespaniem pojdzie na spacer moze wtedy bedzie spala Ja tak robie I Oliwia zawsze jest grzeczna na spacerze :tak:

Nie wiem czy ktos zauwazyl jak pisalam o dziaselkach ??Na dolnych dziaselka ma podbijany jakby zabki Tzn jak popatrze to wiem gdzie jaki bedzie zabek :tak:Czy to i to jej wieczne matudzenie mga byc to juz zabki ????????

No i my juz po spacerku teraz mala na szczescie spi Wiec ja mam chwile na BB i posprzatac mieszkanie na szybki

Dzis przychodzi jedna pani na rozmowe Ale juz musze wycofac ogloszenie Bo ja chce ta starsza babcie ma 54 lata ale jest strasznie energiczna i kocha dzieci i to widac A M chce 20 letnia MAGDE mieszkajaca blisko nas CIEKAWE DLACZEGO ;-)
kUPILAM ZEL bobodent NA DZIASELKA:tak:

JUTRO CZEKA MNIE TROCHE ROBOTY I W NIEDZIELE TEZ aLE NA SZCZESCIE m JUTRO MA WOLNE WIEC ZAJMIE SIE MALA :tak:

Dorotko,ja dzisiaj to samo zaobserwowałam u Mikiego i od kilku dni też smaruję bobodentem,nawet sama spróbowałam,to mi jężyk zdrętwiał od tego żelu ghihi Myślę,że to ząbki...
A co do tej młodej 20-tki,to nie daj się w maliny wpuścić,ja bym się bała;-)Facetom nie można ufac do końca...niby nic,a zawsze flirtują i to czasem na naszych oczach..lepiej sobie nerwów oszczędzić...Ja bym wybrała 54-latkę,napewno kobieta ma duże doświadczenie a i sama będziesz spokojna:-)Powiedz mi,jak można wejść na zdjęciowy?Mogłabym się do Was przyłączyć?

Dorotka ja małej wsadziłam palucha i zaczęłam masować dziąsełka - gryzła jak szalona. Więc idą ząbki, ale ponoć to potrwa nawet do 3 miesięcy:angry:
Żel może pomóc, też się noszę z kupieniem.

A 54 to żadna bacia! Moja mam biega, żegluje, szusuje na nartach i już wymyśla jak ona się z Tuśką będzie bawić. Aż się boję:-D

Normalnie mam doła. Znowu ryk byl taki że 15 minut wytrzymałam...teraz śpi łobuzica w łóżeczku...I zabawiałam w wózku zabawkami, i kładłam na brzuszek i ubrałam lzej i DUPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obiecałam sobie spacerwoac zeby schudnac i skorzyscia dla dziecka...a jak ja kuzwa mać mam z nia spacerwoać jak ona ostatnio ma takie chimery???????????????

DUPA DUPA DUPA DUPA:angry:
ojjjj jak miło ze Sami w czymś jest lepszy od Hanulki (żarcik)
A co do maty...

haha azoplułam monitor:-D:-D:-D
Kaka bomba po prostu:-D:-D
Wiesz co, a może Hanka wolałaby w nosidełku wyjść, a nie w wózku? W końcu z nosidełka więcej widać niż z wózka. A wtedy z pewnością schudniesz:tak:

Czarna fajowe zdjęcie. Tak patrzę na Twoje zdjęcia i też bym chciała umieć zrobić taki "patchwork" zdjęciowy. Muszę popytać M...

Malenka powodzenia!

Dorotka całkiem możliwe. :sorry2:

A u nas noc pełna dziwów: Tuśka zasnęła o 24 (standard- my tu wszyscy nocne marki) i zbudziła się dwa razy na papu - o 3:40 i o 7:50. A potem jeszcze pokimałyśmy do 10:30. Jestem całkiem happy i dlatego będę mieć przesr...y dzień. Już zaliczyłam półtorej godziny wrzasków. I pielucha też nie teges się okazała na to...
W Dublinie piękne słońce, ale na spacer nie pójdziemy dopóki się nie roztopi to wczorajsze badziewie. Chodzi się po tym okrutnie, a prowadzi wózek jeszcze gorzej. Tylko sąsiadce list zaniosłam i wróciłam mokra jak kura od potu (pługów nie mają, piachem i solą nie sypią, śnieg mokry i grząski - to nie jest kraj dla zimy:-p)
ja to robie na stronce jest tego pełno!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imikimi.com - Customizable Comments, Images, Animations, Photos, Frames and Graphics for MySpace, Hi5, Orkut, Friendster and Facebook.
dorotka mojej Laurze bardzoooo długo wychodziły a jak wyszły miała 8 miesiecy:)))
My juz po spacerku i obiadku. Mały dostał jabłuszko a zaraz bedzie mleko;-) boze az sie chce zyc jak mozna wyjsc choc na chwilke na swierze powietrze:tak::tak:

i dziekuje:zawstydzona/y:

MOLI dokladnie tak jak Kaka pisze do moderatorki Lub moze prosciej do CZARNEJ :-)

Dziekuje wam bardzo dziewczyny Wiem i nie licze ze zaraz wyskocza jej zabki ale tylko chcialam wiedziec czy moze to juz to ??????

U nas sliczne sloneczko i jest bardzo wiosennie Az milo bylo spacerowac Jejku tak powolutku i nie liczac czasu spacerowalam ale pomyslalam sobie ze chce wiosne ale troche smutno bo po wielkanocnych do pracy :-(
Kurka jak ja nie chce wracac do pracy ALE MUSZE :-(

Dzieki za ta opinie o tej 54 latce Chcielismy zrobic z M tak ze wyprobujemy ta i ta ale chyba szkoda kasy Ja i tak postawie na swoim I wybiore ta 54 letnia A M bedzie musial sie podporzadkowac A i moja mama mowi ze ona najlepsza :-)

Czarna, Ty opluwaczko monitorów...Na następny spacer wyjmę jej baterie z pupy i będzie grzecznie siedziec.

Moja lubi też pieluche ale z radoscia tez zakłada sobie kocyk na głowe

reklama
Sa dwie opcje, albo Hanula nie chce zebys schudla, albo wloz jej do wozka mate;-):-D:-D:-D
A idziesz z nia na spacer jak jest pora drzemki??Moze ona jest wyspana i nie chce lezec, w koncu w takiej gondoli malo co widac...
hehe..no mata to świetny pomysł!! Kaka - albo połóż Hanię na brzuszku w wózku hehe
Magdziunia - a u nas piękne słoneczko...cieplutko, wiosennie, ślicznie :-)
My po spacerku - 2 godzinki, Mały po powrocie spał jeszcze 30 min, cyc i dalej śpi...normalnie nie poznaję go !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry