reklama

Październik 2008

Magda moj tez nie lubi sie bawic. Nie wiem jakis inni jest niz te moje pannice. Ja mogę głupka z siebie robic a on nic:rofl2:

Karola nie mam pomysła na Hanie moze to chwilowe i niedługo wsio wróci do normy:tak:

Moj własnie wciągnął mleko i beka:-D

reklama
o rany! znowu tyle się nazbierało do czytania... rady nie daję...:-)

u nas nocka spojna, pierwsze budzenie o 7.00, potem spacerek i strasznie dużo latania
tak się wkur... normalnie jeszcze jestem wściekła :angry: - zamówiłam w aptece szczepionki i mieli dziś dowieść (taniej o 180zł niż w medicoverze, a dziś mamy szczepienia)

i idę po nie, a babka mi mówi, że do zapłaty 646zł (czyli 4zł taniej niż u lekarki) - a ja oczy wsłup, bo miało być 470!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: kierowniczki nie było, więc się wściekłam i wyszłam

przeszłam całą swoją dzielnicę i apteki w kolejności, ale wszędzie trzeba zamawiać

na szczęście przyszła moja mama, zostala na dworzu z Mariką, a mój M. obdzwaniał apteki i kazał mi jechać na tej samej ulicy, ale 2 przystanki od nas

na szczęście tam mieli na miejscu i zapłaciłam TYLKO (ładne tylko, ale chodzi mi o różnicę) 479zł. Różnica między aptekami 170zł!!!!!!!!! SZOK, nie?:szok:

cieszę się, że już weekend... odezwę się pewnie dopiero koło północy, bo na 19.00 jedziemy kłuć Mariczkę :-)

o rany! znowu tyle się nazbierało do czytania... rady nie daję...:-)

u nas nocka spojna, pierwsze budzenie o 7.00, potem spacerek i strasznie dużo latania
tak się wkur... normalnie jeszcze jestem wściekła :angry: - zamówiłam w aptece szczepionki i mieli dziś dowieść (taniej o 180zł niż w medicoverze, a dziś mamy szczepienia)

i idę po nie, a babka mi mówi, że do zapłaty 646zł (czyli 4zł taniej niż u lekarki) - a ja oczy wsłup, bo miało być 470!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: kierowniczki nie było, więc się wściekłam i wyszłam

przeszłam całą swoją dzielnicę i apteki w kolejności, ale wszędzie trzeba zamawiać

na szczęście przyszła moja mama, zostala na dworzu z Mariką, a mój M. obdzwaniał apteki i kazał mi jechać na tej samej ulicy, ale 2 przystanki od nas

na szczęście tam mieli na miejscu i zapłaciłam TYLKO (ładne tylko, ale chodzi mi o różnicę) 479zł. Różnica między aptekami 170zł!!!!!!!!! SZOK, nie?:szok:

cieszę się, że już weekend... odezwę się pewnie dopiero koło północy, bo na 19.00 jedziemy kłuć Mariczkę :-)

kate28czemu talka droga szczepionka?Na pneumococi czy jak?jejkuś,to kupa szmalu:szok:

Matko z córką... Straszne pieniądze idą na szczepionki.:szok: Szczerze wyznam, że się nie orientowałam na co TRZEBA małą zaszczepić ponad to, co jest obowiązkowe i bezpłatne tutaj. Muszę pogrzebać w inych wątkach, bo dobrze by było nie zaprzepaścić czegoś istotnego....:zawstydzona/y: Ula, może Ty się orientujesz?

a mi znajoma pediatryczka powiedziała,żeby nie szaleć ze szczepionkami,bo to może sie odwrócić przeciwko maluszkowi,np.jakieś powikłania neurologiczne...pytałam się o pneumococi i meningococi,to powiedziała,że najlepiej zaszczepić jak dzidzia idzie do pszedszkola albo żłobka,albo jak ma starsze rodzeństwo chodzące do pszedszkola etc. Wiem tylko tyle,że są to 3 szczepienia teraz,tak jak przeciwko wzwB albo jedno jak maluch skończy 2 latka,ogólnie drogi interes...no i słyszałam,że podobno na pneumococi ma wejść w kalendarz szczepień obowiązkowych,ale to jeszcze nie wiadomo...

reklama
Hej Kobity :-p.
Tyle tego produkujecie ,że nie nadążam z czytaniem.. ;-)
Widzę, że większość dzieciaczków dziś marudna, a ja nie mogę wyjść z podziwu.. :tak:Młoda praktycznie cały dzień zajmuje się sama sobą :szok::szok::szok::-). Bawi się konikiem, targa pieluchę, gaworzy, ogląda sobie nogi i w ogóle jest bardzo grzeczna :szok::-). Mało tego nawet 2 razy sama usnęła.. :szok::rofl2:. Chyba ktoś mi dzisiaj dziecko podmienił :-D.Zdążyłam takie porządki w domu zrobić, jak nigdy :-):szok:.

Kaka82 - Może grzechotka tego typu coś by pomogła..
GRZECHOTKA do wózka CANPOL Najtaniej 2/161 A.1 (529397961) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry