• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Witajcie wieczorowa pora.maly juz spi...kurcze toche za szybko ale od 17 byla jazda na calego wiec wielkiego wyboru nie mialam...juz mi leb peka:-(
jutro rano jedziemy ogladac mieszkanie do Gorzowa.wiec jesli cos z tego wyjdzie to Wam sie pochwale.
ja tam swieta lubie ale tych wszystkich ceregieli z nimi zwiazanych tez nie cierpie....zapieprza sie tydzien zeby jeden dzien wszystko zabrudzic i zjesc...troche glupie ale przynajmniej cos dobrego mozna zjesc hihi;-)
ja juz mam dosc wszystkiego.to co mlody ostatnio wydziwia przebija wszystko.na spacerze sie drze, w domu sie drze,wlasciwie ciagle sie drze tylko raz ciszej raz glosniej:eek:
do tego jeszcze mi sie cos dziwnego na glowie porobilo...odkad jest cieplo i bez czapki chodze to w miejscu gdzie mam na glowie przedzialek mam takiego jakby guza ktory swedzi i boli.nie wiem skad to ale nawet sie podrapac nie mozna.w sumie na drpanie sie to mam malo czasu wiec jeden ch....
Mamo Maksa ja bym chyba chociaz do nich zadzwonila i jazde im zrobila.co za chamstwo:wściekła/y:

reklama
Asiu moze to zęby??

U nas jest ryk jak nie ma mnie w zasiegu wzroku. Pobawi sie sama moze z 15 minut i mamamamaaaaaaa. Tylko jak wyje cos na wzór mamy jej wychodzi...a tak słodzi pół dnia i tata, tata:rofl2:

Moja też śpi. Zauważyłam że ona teraz raptem 2 razy sypia mi w ciagu dnia. Musze jakis harmonogram jej ułożyc hehehe

Natusiama - mi też smakuje ten Cebion Multi, a i Szymek chętnie go pije.,
Kaka - my dzisiaj bez kurtki byliśmy...Szymek miał tylko body z długim rękawem i ogrodniczki..no i czapkę... najpierw przykryłam go kocykiem, ale płakał i był czerwonby, więc kocyk zdjełam i zadowolony :-) Tyle, że my wciąż w gondoli...ale jutro chyba po raz pierwszy wyjdziemy w spacerówce :-)
Blond - no właśnie..sauna w tych wózkach ...
Malena - właśnie też się zastanawiałam nad czapeczką.... dzisiaj jak ją zdjełam to az włoski miał mokre.... ale może od słońca choć trochę go uchroni ...
Wesolutka - no nam tez nic nie mówił o odstawieniu D ... więc podajemy...a z tym ubieraniem, to ja tak Szymka w zimie ubierałam:szok:
Magdasf - współczuje tych chorób, ale może wreszcie nowy lekarz pomoże jak należy ... Udanego wyjazdu !!
MamoMaksa-ja też nie czuje jeszcze tych swiąt ...
Asia - mój też miał takie jazdy, ale na szczęście już jest OK
Kate - i jak rozmowa??
Dorotka - to super, że podróż udana!! ja jeszcze nie odważyłam sie jechać z Szymkiem czyms innym niż wózek czy samochód...

Dziewczyny - jeździ jeszcze któraś z Was w gondoli?? Szymek za 4 dni sończy 5 miesięcy - chyba nie jest to za wcześnie na spacerówkę?? jutro chcemy się przesiąść ...
U na upał..chodziłam w krótkim rękawku cały dzien i goraci było...jak wyszliśmy o 11:30 tak wróciliśmy o16, z pzrerwą na cyca i szczepienie w trakcie,....
Na święta do teściów jedziemy... jutro ciasto upiekę i w piątek dopołudnia ruszamy :-)

Niech ten dzień już sie kończy
Mój A wrócił z pracy i jakby nigdy nic zaczął sie przymilać. Oczywiście podziałało to na mnie jak płachta na byka i od nowa zaczęłam swoja śpiewke. To już chyba dla świętego spokoju mnie przeprosił i obiecał że bedzie lepiej. Zobaczymy jak to wyjdzie. :sorry:
Oczywiście na spacer już dzis nie poszlismy bo mały usną o 16 a wstał o 19 a ci fachowcy od siedmiu boleści wysli przed 17 więc du.pa. Jutro mam nadzieje ze jutro będzie też ładnie to sobie odbije

Asiu moze to zęby??

U nas jest ryk jak nie ma mnie w zasiegu wzroku. Pobawi sie sama moze z 15 minut i mamamamaaaaaaa. Tylko jak wyje cos na wzór mamy jej wychodzi...a tak słodzi pół dnia i tata, tata:rofl2:

Moja też śpi. Zauważyłam że ona teraz raptem 2 razy sypia mi w ciagu dnia. Musze jakis harmonogram jej ułożyc hehehe
moj tez tylko jak sie drze to wychodzi mu powiedzmy ze to jest mama:-Dale jakos tak.
a drzemkli ma ostatnio tez dwie.jedna jest 2 godziny po obudzeniu i spi kolo 1.5 godz a druga kolo 16-17 i spi godzinke.a na spacerze towiadomo.skonczylo sie dobre...buuuuu
Ania my z powrotem do glebokiego przeszlismy bo spacerowce kolko odpadlo ale wiesiu juz dzisiaj naprawil i jutro idziemy znowu malym.ostatnio spotkalam na spacerze siostre mojej niedoszlej tesciowej(C mamy) i powiedziala ze to stanowczo za wczesnie na spacerowke bo jej wnuk ma 7.5 miesiaca i dalej jest w gondoli....juz jej chcialam powiedziec zeby sie odpier.... ale sie w jezyk ugryzlam...jak dobrze ze nie mam wokol siebie takich ludzi...zrzedzaceych na kazdym kroku...

Natusiama - mi też smakuje ten Cebion Multi, a i Szymek chętnie go pije.,
Kaka - my dzisiaj bez kurtki byliśmy...Szymek miał tylko body z długim rękawem i ogrodniczki..no i czapkę... najpierw przykryłam go kocykiem, ale płakał i był czerwonby, więc kocyk zdjełam i zadowolony :-) Tyle, że my wciąż w gondoli...ale jutro chyba po raz pierwszy wyjdziemy w spacerówce :-)
Blond - no właśnie..sauna w tych wózkach ...
Malena - właśnie też się zastanawiałam nad czapeczką.... dzisiaj jak ją zdjełam to az włoski miał mokre.... ale może od słońca choć trochę go uchroni ...
Wesolutka - no nam tez nic nie mówił o odstawieniu D ... więc podajemy...a z tym ubieraniem, to ja tak Szymka w zimie ubierałam:szok:
Magdasf - współczuje tych chorób, ale może wreszcie nowy lekarz pomoże jak należy ... Udanego wyjazdu !!
MamoMaksa-ja też nie czuje jeszcze tych swiąt ...
Asia - mój też miał takie jazdy, ale na szczęście już jest OK
Kate - i jak rozmowa??
Dorotka - to super, że podróż udana!! ja jeszcze nie odważyłam sie jechać z Szymkiem czyms innym niż wózek czy samochód...

Dziewczyny - jeździ jeszcze któraś z Was w gondoli?? Szymek za 4 dni sończy 5 miesięcy - chyba nie jest to za wcześnie na spacerówkę?? jutro chcemy się przesiąść ...
U na upał..chodziłam w krótkim rękawku cały dzien i goraci było...jak wyszliśmy o 11:30 tak wróciliśmy o16, z pzrerwą na cyca i szczepienie w trakcie,....
Na święta do teściów jedziemy... jutro ciasto upiekę i w piątek dopołudnia ruszamy :-)

moj tez tylko jak sie drze to wychodzi mu powiedzmy ze to jest mama:-Dale jakos tak.
a drzemkli ma ostatnio tez dwie.jedna jest 2 godziny po obudzeniu i spi kolo 1.5 godz a druga kolo 16-17 i spi godzinke.a na spacerze towiadomo.skonczylo sie dobre...buuuuu
Ania my z powrotem do glebokiego przeszlismy bo spacerowce kolko odpadlo ale wiesiu juz dzisiaj naprawil i jutro idziemy znowu malym.ostatnio spotkalam na spacerze siostre mojej niedoszlej tesciowej(C mamy) i powiedziala ze to stanowczo za wczesnie na spacerowke bo jej wnuk ma 7.5 miesiaca i dalej jest w gondoli....juz jej chcialam powiedziec zeby sie odpier.... ale sie w jezyk ugryzlam...jak dobrze ze nie mam wokol siebie takich ludzi...zrzedzaceych na kazdym kroku...

Teraz są takie spacerówki, które mają regulowane oparcie. Hanka w gondolce juz od jakiegoś czasu jeździła na pół leżaco i tak samo jeździ w spacerówce. Jak śpi to rozkłądam jej spacerówke do pozycji lezącej.
Czy za wcześnie na gondolkę?? Hmm sama ocenisz. Moja się strasznie wierciła w gondoli i kukała z ciekawoscią na świat...teraz w spacerówce może się wszystkiemu przyjżec.
A co do ludzi. Pewnie i mniejsze dzieci jeźdża juz w spacerówkach.
Mnie dziś zaczepiła babka, ze za bardzo wyletniłam dziecko...

Asia - 7,5 miesiąca i wciąż w gondoli?? To mój 5-cio miesięczniak nie może wytrzymac w gondoli bo chciałby wszystko widzieć.... więc chyba na spacerówkę się przerzucimy jutro

No i przymomniało mi sie co zapomniałam napisac w pzednim poscie a props ludzi...
Spotkałyśmy kiedyś z mamą jej koleżankę, która też ma wmuka 8 miesięcy. Koleżanka mamy pytała co Hania je...jak jej mama odpowiedziała to chwyciła sie za głowę. Jej wnuczek dopiero teraz zaczyna jeść marchewkę...bo to ostrożnie trzeba z dziećmi - tak mi baba tłumaczyła

Hej dziewczyny. Ja się napisałam a mój M mi wszystko skasował :wściekła/y: No trudno nie będę od początku leciała po wypowiedziach a niewiele już pamiętam.

My z Kacpero zaliczyliśmy jeden spacer z wizytą u dziadków. Oczywiście za wiele nie porobiłam bo marudził mi pół dnia i nie zdążyłam wrócić na spanie do domu więc wyspał się na spacerze. No a potem to musiałam już z nim siedzieć. Teraz śpi więc ja spróbuję coś porobić.

Dobranoc dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry