Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Dziewczyny ja tak wtlko o sobie bo nie było kiedy was poczytać,ja już po tym balu magistralym i było super nogi mnie bolą do tej pory wybawiłam się że hohoho jak będzie chwila załącze zdjęcia.
Mój nastruj był taki bo okres nadszedł
Jaguńka rozrabia i ma dziś imieniny,a K urodziny świętowaliśmy na balu i było super
Wziełam aktualizacje i mi sie wszystkie ulubione pokasowały i sie wkurzam dajcie dziewczynki linka na zamkniety i zdjęciowy.Buśki
moli ściagam rano lub w południe mleczko i na wieczór dostaje 120 ml kachy na moim mleczku, ale przed kacha też tak spał
Kate ta twoja Mariczka to wszystkich przebija.
Moli jak takie fajne warunki to naprawde kusząca oferta niby osobno a jednak razemIle ten twój smyk ma juz ząbków?????
Patrycja gratki wagi!!!!!!!!!!
Lilunia ja tez jestem tego zdania wszedzie dobrze ale w domciu najlepiej
Kasia i jak Martynka????
Kaka POWODZENIA W I DNIU PRACY!!!
Wesolutka to czekam no fotki. To dla Jaguni
Idzie misio...Idzie slonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami... w dniu imienin
A u nas bez zmian. Wczoraj zrobiłam powódz połowy chałupy i dzis czeka nas czyszczenie odpływu pod wanna
Lali udało mi sie pobrac mocz wiec dzis wizyta u lekarza bo jeszcze czasem zagorączkujeMały dzis był niespokojny w nocy myślałam ze moze ma zapchany nosek ale du... nic nie było;-) Teraz odsypia
Wczoraj zamówiliśmy Lali rowerek taki wczesniejszy prezent imieninowyi jak dziecko nie moge sie doczekac
![]()

Marika śpi, więc szybko skrobnę coś... Na zdjęciowym fotki.
LILUNIA witamy!!! fajnie, że wypoczęliście
MALENA a to Izunia wrednioszek, nie da mamie odespać.U nas standardowo nie spi od 7.
PPATQA gratki z wagi!
MOLI ja muszę dawać Marice krem lub chusteczki do zabawy przy przewijaniu, inaczej nie da rady. Co do mieszkania z teściami, czy nawet rodzicami to my akurat jesteśmy przeciwni, cociaż mamy super układy. Jednak sami to sami, nikt się nie wtrąca, nie patrzy Ci przez palce co robisz, po swojemy dziecko wychowujesz... No chyba, że to sytuacja przejściowa - my jak postanowiliśmy kupić mieszkanie to przeprowadziliśmy się do dziadków moich na rok, w tym czasie kupiliśmy, wynajęlismy i kasa leciała do portfela. Mieliśmy na remint, meble, rtv i agd.
WESOLUTKA to czekamy na fotki z balu. A tu link https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernikowe-mamy08-f239/
CZARNA jakoś pechowo ostatnio. Fajnie z rowerkiem, my dostaliśmy po rodzinie taki samochód-jeździk, ale został w Lublinie i czeka na przywiezienie. Co do fajnych miejsc to pomyślę i cos wrzucę...

Zrobię z dzidziowym wsadem
Ale póki co śpi już 1,5h
No ale jak się wstaje o 5![]()

) i dopchał skareptką,teraz szaleje na podłodze
a śliczna pogoda dziś:-)Seba też tak robiwitaj w gronie,u nas też już akrobacje przy przewijaniu,młody wszystkim się interesuje nawet wzorkiem na pościeli,odkręca się,tyłek zostawia,łapie sisiora,wczoraj osikał matę,już zaczyna kumać rzepy od pieluch grrr...maskara...nie mówię już o ubieraniu![]()

nie wiem czy to nie przez ciśnienie tak się czuję.

Matko z córką! Nie dałabym cycka takiemu rekinowi...
) Ja myślę, że pierwszy katar nas czeka tuż tuż, bo w żłobie trójka dzieciaków smarka jakby kran przeciekał...
Do pierwszej nocy z ząbkowaniem

No ale fakty będę znać w środę lub w piątek. Ech, będzie dobrze, chociaż szkoda, że tak wyszło:-(