reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

A jeszcze wam powiem ze wczoraj podczas usg lekarz pokazywal mi kosc ramieniowa
normalnie sie szoklam jak ja bylo fajnie widac ta kosc lepiej bylo widac niz nozki i raczki
bo moja dzidzia nie byla wczoraj w sosie i nie chciala sie ruszac jak na nia patrzalam

reklama
anula Kaka82ja dwa dni temu tak ryczałam
dorota123456789dobrze że wszysko ok
Mnie szef chciał wysłać na koniec miesiąca na jednodnioweszklenie do W-wy, odmówiłam, nie uśmiecha mi się jazda 5 godzin w jedną stronę, szkolenie i tego samego dnia powrót.
Ja dziś męcze się z gardłem i nose, lekarz dał mi rutinoskorbin i flegamine, ale boje się brać flegaminy, teraz wcinam kanapke z dodatkiem ząbku czosnku.

Dorotka1234.... A mi sie podoba z tego względu ze opisuja wszystko. A nie tylko to co jest super. Trzeba sie liczyc z wszystkim a nie byc później zdziwionym że sie oczymś nie wiedziało itp.Ale trzeba mysleć pozytywnie i wierzyc ze bedzie dobrze:tak:
Co do tego roztwierania; To tak lekarz podczas badania to wykryje wiec spokojnie.
Kaka hehe pewnie ze lubie. Ale szperam tylko po to aby znalesć odp na pytania a nie a by sobie poszperac:-p

Dorotka, nie zakładaj najgorszego planu. Warto znać różne ewentualności ale nie ma się co od razu załamywać.

Ja jak pomyslę o porodzie to jakoś mi tak słabo...Mam nadzieję, ze będę rodzić za dnia bo wtedy lepiej sie czuję psychicznie.

Kaka w dzien jest wieksze zamieszanie:-p zawsze jakies wywoływania, planowane cesarki i takie tam. Ja rodziłam w nocy i było super. Ale przy tym wyżu co teraz jest to pewnie i w nocy bedzie tłok:szok::-D

Ale naskrobałyscie przez te kilka dni... A ja dzisiaj od samego rana zadowolona :-) jak się obudziłam i sobie tak leżałam jeszcze na łóżku to mój dzidziuś się zaczoł ruszać dość energicznie bo już chyba głodny był... :-) i tak już ponad godzine sobie buszuje u mnie w brzuchu i mnie łaskocze:-D

Ale naskrobałyscie przez te kilka dni... A ja dzisiaj od samego rana zadowolona :-) jak się obudziłam i sobie tak leżałam jeszcze na łóżku to mój dzidziuś się zaczoł ruszać dość energicznie bo już chyba głodny był... :-) i tak już ponad godzine sobie buszuje u mnie w brzuchu i mnie łaskocze:-D

Ty juz czujesz ruchy dziecka ?????????????????????????????????????????????????????????????????

Troche sie tu cicho zrobilo :-( Kaka i Czarna nie pisza hihih

U mnie sloneczko wyszlo i jest fajnie ale mnie to wcale dzisiaj nic nie pomaga
bo niby nic mnie szczegolnego nie boli ale nie jestem dzis w formie jest mi niedobrze
Dawno mi juz tak niedobrze nie bylo i dzis ostro wymiotuje :-( do tego glowa mnie muli :-(.

Wzielam sobie czopek na te wymioty i mam nadzieje ze pomoze.

Zaraz ide do sklepu kupic sobie cos do zjedzenia :-)

reklama
a ja dziś wziełam się do roboty i prasowałam 2 tygodnowe zaległości, oczywiście musialam sobie robić przerwy

Do góry