dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KATE I ASIU no u nas SINLAC tez smakuje Ciesze sie strasznie :-)
MALENA powodzenia u pediatry :-)
KASIU ja mialam wczoraj lenia dzis mimo niewyspania GO NIE MAM CHYBA PO TYM TWOIM WCZORAJSZYM WYGNANIU GO ODEMNIE :-)
ASIU a ty jak sie trzymasz sama z Rafalkiem ? mama was czesto odwiedza ? pomaga ci ?
CZARNA oj jak ja nie cierpie braku wody brrrrrrr
My juz po szczepieniu Opisalam na lekarzowym watku Teraz ide zrobic niuni buraczki mlode z ziemnaczkiem :-)
Dzis godzina obiadu sie przesunie :-)
Byla juz dzis dziewczyna do opieki nad Oliwia ale podziekowalam jej odrazu Bo nie podobala mi sie :-)
MALENA powodzenia u pediatry :-)
KASIU ja mialam wczoraj lenia dzis mimo niewyspania GO NIE MAM CHYBA PO TYM TWOIM WCZORAJSZYM WYGNANIU GO ODEMNIE :-)
ASIU a ty jak sie trzymasz sama z Rafalkiem ? mama was czesto odwiedza ? pomaga ci ?
CZARNA oj jak ja nie cierpie braku wody brrrrrrr
My juz po szczepieniu Opisalam na lekarzowym watku Teraz ide zrobic niuni buraczki mlode z ziemnaczkiem :-)
Dzis godzina obiadu sie przesunie :-)
Byla juz dzis dziewczyna do opieki nad Oliwia ale podziekowalam jej odrazu Bo nie podobala mi sie :-)

tyle ze ja je gotuje i polewam tym sosem.bez szynki robie.

nie było nas 15 min i to tyle.
a to tak robić a tak nie. Wszystko mówi jakby nie do nas tak bezosobowo (np.tak się nie robi) Jestem trochę nią rozdrażniona bo zawsze jak tam jesteśmy to wychodzę z przekonaniem że jestem złą matką, chociaż kocham Bartusia strasznie mocno i chcę dla niego co najlepsze i naprawdę się staram a tu tylko wszystko źle. Zresztą dla niej chyba nie byłam idealną żoną dla M. Od początku tak czułam. Może i dla tego chciałam wyprowadzić się i nie mieszkać w mieście gdzie oni.