reklama

Październik 2008

Witam
Magda albo ja glupia jestem albo ja glosowac nie umiem:zawstydzona/y:
u mnie byla przed chwila na chwilke kolezanka.pogadalysmy, polazlysmy do sklepu bo maly spal.kupilam mu pizamke;-)zaraz bede obiadek gotowac.tylko nie wiem czy bardziej barszcz bialy czy pulpety w sosie kurkowym z Delecty z ziemniakami i surowka....to drugie jakos lepiej brzmi i chyba nawet szybciej bo to gotowe w sumie.
zaraz napisze przepis tzn jak robie te szparagi to sobie zobaczycie
maly spi juz 2 godziny.pewnie zaraz wstanie z wielkim hukiem:happy2::baffled:nie mam sily na niego.ja glowy od niego odwrocic nawet nie moge bo sie tak drze.wszyscy mnie straszyli zebym go na raczkach nie nosila bo pozniej bede miala przekichane no i nie nosilam a i tak jest wlasnie tak:wściekła/y:i tylko na raczkach jest w miare dobrze albo jak sie wyglupiam nad nim.ale mile mozna?caly dzien skakac nad nim?zeby nawet siku nie mozna bylo zrobic...jemu sie chyba nudzi.i chyba sie zaraz wsciekne i mu chodzik kupie bo juz sil nie mam do niego....moze to cos pomoze.zaraz pewnie ochrzan dostane ale co zrobic...
nie wiem co z moim zrobic, jak cwiczyc zeby on siedzial.wiem ze sie tak nie robi ale widze ze to moje dziecko nic nie umie oprocz krzyku i obrotow.wrzuce Wam filmik dzisiaj z wczoraj jak usilowalam go posadzic....z marnym skutkiem.ale za to jakim smiesznym.
u mnie pogoda do kitu bo co chwile leje i przestaje a ja bym na jakis dluzszy spacer poszla zeby uszy odpoczely.ale ja dzisiaj narzekam...masakra .sorki ale nie bardzo mam komu:-p

reklama
pulpety w sosie kurkowym z Delecty z ziemniakami i surowka brzmi pysznie ale nie widziałam jeszcze w sklepie.
A ja przed chwilką byłam na poczcie z małym i wróciłam do domu żeby tylko wziąść sobie bluze i jak wyszliśmy to już padało więc jak narazie to po spacerku:sorry2:
Zdążyłam tylko śmieci wyurzucić:-p

robie te pulpety:)zaraz bede jesc
a tu filmik z wczoraj malego:)jaki on jest grzeczny jak sie nim ktos bardziej zajmie:)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=fUsbWkpsF7o"]YouTube - IMG 0271[/ame]
nie patrzciejak seplenie:)ja inaczej nie moge sie nauczyc mowic do niego:P

Blond_20 ślicznie się uśmiecha.:-)
A jaki niezadowolony jak mama zabrała smoka. No i pamięta że wkładało się go do buzi ale kurcze jak to było, którą stroną:-D:-D:-D

Kurcze musze odpisac w ratach heheh bo zapomne co komu mialam odpisac :-)
MALENA ona serio uczy angielskiego le niedawno wrocila do polski ze swoim facetem ANGLIKIEM i podobno nauczyciele maja tam swoj okres w ktorym sie zatrudnia nauczycieli Wlasnie wiem ze jak pojdzie od wrzesnia uczyc to zas bede szukala nianki :-(
Tylko ze ona jest taka fajna Taka spokojna i taka pewna mi sie wydaje
Mam jeszcze jedna i musze miedzy nimi wybrac Ta druga ma 24 lata i chce porpstu dorobic sobie :-) Tez fajna sympatyczna dziewczyna I KTORA MAM WYBRAC ??????
MAMO MAKSA tak zmieniam je ale NIE Z MOJEJ WINY
WOLALABYM MIEC JEDNA I TA SAMA PRZEZ DLUZSZY OKRES BO OLIWKA SIE TEZ PRZYZWYCZAJA A POZATYM DLA MNIE TO TEZ KLOPOT TAKIE SZUKANIE :-(
Na szczescie Oliwka jest bardzo kontaktowa i do wszystkich sie smieje i wszystkie lubi :-)
CZARNA szkoda ze M nie udalo sie malego nakarmic Tez bym sie wkurzyla Moj na szczescie nie ma z tym problemu No ale z nim to sa same problemy wiec to i tak sie nie liczy :-(
MAGDASF WITAJ :-)
MARMA zycze duzo sily Kiedy tesciowa ma przyjechac ?

Dziewczyny macie racje NIE POWINNAM KRZYCZEC PRZY OLIWCE NA G I STARAM SIE ALE WCZORAJ NIE DALAM RADY :-(

CZARNA wlasnie tez mam cos w zanadrzu ale jak widzialam jak Jej to smakuje to chcialam jej dac tego samego Na szczescie MAMA z zupy mi uratowala warzywka i buraczka i DZIS OLI ZAJADALA SIE TEZ TA ZUPKA :-)

ASIU moj inteligenty net nie pokazuje mi tego filmiku :-(

No wiec bylysmy w GAZOWNI szlam prawie godzien w jedna strone Wiec dosc dlugi spacer zaliczony Oliwka spala w jedna strona a w druga lezala sobie grzecznie i obserwowala :-)
WOGOLE ODPUKAC PROSZE JAK TO CZYTACIE

OLIWKA JEST DZIS ANIOLECZKIEM :-0
TAKA KOCHANA ,SMIEJE SIE DZIS CALY CZAS ,BAWI SAMA NIC NIE KRZYCZY ZERO PLACZU CZY MARUDZENIA
KTOS MI CHYBA DZIECKO ZAMIENIL HIHIHI
PEWNIE WIECZOREM DA NAM POPALIC ;-)

W domu byl obiadek po oabidku byly 2 nianki Jedna musze wlasnie jutro wybrac Jutro jedna ma przysc na jakies 2 godziny I wtedy zadecyduje Najchetniej to bym miala 2 hehehehe
Pozniej lezalam z Oliwka w sypialni na lozku Gadalamz przyjaciolka przez telefona a Oliwka sobie lezala ,lezala i lezala az zasnela :-)

Teraz przyszla mama wiec ide z nia pogadac :-)

reklama
AHA ASIU ja Cie nie ochrzanie bo ja kilka dni temu KUPILAM CHODZIK :-)
OLI w nim siedzi nie stoi ani nie probuje chodzic :-)
A daje ja do niego na maks 20 min na 24 godziny Bardzo zadkow nim jest Wiec krzywdy jej tym nie robie :-)
KASIU zapomnialam napisac CIESZE SIE ZE MARTYNKA BYLA GRZECZNIUTKA I POKAZALA SIE Z JAK NAJLEPSZEJ STRONY :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry