reklama

Październik 2008

Poczytałam troszkę:

Kasia zawsze jak piszesz o Martynce, przypominam sobie dyskusję o 6-cioraczkach i Twoje „rany! Mieć 6 Martynek w domu!” i wyobrażam sobie jaki z niej żywioł J
Dorotka mi się przykro zrobiło, że ją tyle kłuły – biedna Oli. Rączka nie spuchła?
Paula żeby ta moja zechciała tak pięknie spaćJ Nam też przestał już cyc wystarczyć, ale ja mam sporo mleka. Pewnikiem tylko mało treściwe.
Patrycja to teraz jak będziesz zła, możesz coś zdemolować bezkarnie J
Czarna heja! Nareszcie wylazł kolejny zębach! grateczki!
Aisah witaj! A Twój Ciasteczkowy Potwór jest prześliczny!!! J Co do kładzenia się spać, to Tuśce też odbiło: chodziła zaraz po kąpaniu przed 21, a teraz do północy rozrabia. A wstaje tak samo – koło 8:30 – 9.
Marma o 8, to ja jeszcze w łóżku leżę więc kopam Cię teraz – nie za późno? Aż się boję co będzie jak Tuśka w świat ruszy... Ale przygotowywuję się już. Tak psychicznie bardziej
Aniaa łech... miłego imprezowania ;) Z zębami- mówiąc bez ogródek- przewalone. A takie maluchy mogą mieć plamki. Ponoć to niestety próchnica. Moja dentystka mówiła, żeby się nie przejmować na początku, a maluchom się ozonuje ząbki przy próchnicy i nie ma borowania. Dziewczyny pisały, że można kupić specjalną pastę do zębów dla niemowląt. Nie pamiętam, na którym wątku
Malenka cieszę się, że jesteśJJ
Moli witaj! To rzeczywiście urwanie głowy...
Magdasf ojeny, biedny Staś. Nie dziwię się, że Cię trafia.
Asia to trzymam kciuki za usg. Ale daliście czadu... 0,7, łoj... Rafałek! Tuśka z mamą żółwiki za 7 miechów posyłają!!

Ja się mentalnie przygotowywuję do Tuśki pójścia w świat. Od dwóch dni pełza całkiem sprawnie, a wczoraj zrobiła podwójnego raczka. Prędkość ją jednak zaskoczyła i chwilowo zaprzestała naukiJ Dzisiaj siedzimy w ogródku – tzn. Tuśka na kocu, a ja pranie za praniem i niech się suszy na słonku. Planów na weekend niby brak, bo Andy pracuje, ale może koleżankę ściągnę, no i odpisałam Mamci, co tu pisała przez pomyłkę, bo okazuje się, że mieszka dwa kroki ode mnie. Może będziemy mieć towarzystwo spacerkowe J

reklama
Nam dzionek jakos zleciał nie było szans na spacer cały czas lało i rozpogodziło sie na chwile przed 18 ale mały akurat spał wiec nici ze spaceru. ciekawe co jutro dzien przyniesie:tak:
AAAAAAA mamy upragnioną górna jedynke:-p:-p:-p:-p:-p
Leje i leje :eek::wściekła/y:
Gratki dla Samusia za kolejny już ząbek.

A to moje słoneczko :-)
Prześliczna córcia.

Wszystkim Magdalenom, Madziom, Magdom i Magdziuniom
szczęścia życzę z okazji imienin!!!

Potwierdziłam dzisiaj kolejnym testem, że w ciąży nie jestem,
więc albo trafiłam na ten wadliwy test a ten drugi zabarwił się od jakiegoś śmiecia,
Albo byłam w ciąży i już nie jestem :-(
Wolę się nad tym nie zastanawiać.
Więcej testować nie będę wcześniej niż tydzień po terminie @.

Zatem wracam do Was i kondolencji nie przyjmuję.
Jeszcze raz przepraszam za niepotrzebne nerwy.
Ale myślę, że wiecie jak się czułam skołowana.
Już się cieszyłam, a tu taki :wściekła/y:..... :wściekła/y:

Miłego dnia Moje Kochane Mamuśki!
Malenko dziękuję i również składam życzonka Tobie.
Dobrze, że jesteś.
A z testem :-( tak mi przykro.

Witam...
ponuro jak cholera
KAca mam strasznego.niedobrze mi.Wojtek przyjechal i wypilismy 0.7......masakra
dzisiaj jak sie uda to jedziemy z mlodym na usg brzucha bo ten jego placz jest nienormalny.on potrafi kilka godzin z rzedu plakac bez zadnej przerwy.az sie zanosi.do tego dzisiaj kaszlec tez zaczal.wiec zobaczymy moze usg cos wyjasni bo jego sie nie da na brzuchu polozyc wogole, jak sie sam przewroci to jest histeria a jak placze to sie dotknac nie da.mozliwe ze to jescze kolki?
dzieki za gratki:)
Czarna i gratki za zebola!!!
Magda zdrowka dla Stasia!!!
a ja sie chyba dzisiaj pochlastam taka wypompowana jestem ze masakra.tym piciem i malym....dobrze ze z W w koncu ok.
Asiu koniecznie sprawdzić nie zaszkodzi.

Witajcie!
Nas nie ma z powodu pięknej pogody, ale dziś będziemy się domowić, bo trochę trzeba posprzątać, pogotować, poprać - ot takie tam.
Mam kilka stron do poczytania, ale zanim co, to:

Madziunie Kochane!
Słomeczką wypchane,
Patyczkiem podparte
I caaaaaały świat warte :)

Niech Wam słonko zawsze świeci
Grzeczne będą Wasze dzieci,
Głowa nigdy Was nie boli,
Nic się w domu nie pie...li
A facety Wasze dzikie
Doceniają swą Super-Kobitę!

Tak trochę nietypowo, ale od serca :)

Idu poczytać. Buziaki:*
Boskieeeeeeeeeee :-D

Witam i ja ... wypluta po pracy.

Na wstępie dziekuję za życzonka i różnież wszystkim forumowym Madzialenkom składam życzonka.

U nas leje strasznie przez cały dzień - teraz jakby się przejaśniało, ale znów jakaś chmura napłynie i ... :eek:

A to coś dla nas mam - ja się popłakałam jak przeczytałam.

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:
- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.
- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić.
- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.
- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?
- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.
- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.
- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.
W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: MAMUSIU :-)

Evelajna ciesz się ostatnimi chwilami wolności ;-) Oj Martyna to łobuz jakich mało :sorry: Mam nadzieję,że wyszaleje się w przedszkolu :-p No i fajnie, że jakaś sąsiadka się znalazła :-)
Magdasf oj zdrówka dla Zosi i Stasia. Moja Martyna zasmarkana od niedzieli i trochę kaszle, ale bez gorączki. We wtorek poleciałam z nią do lekarza, ale podobno ok.

A ja znowu sama. Martyna nie zasnęła. Bartek też powinien teraz spać, ale się nie zanosi. Chyba pójdę spać razem z córką. Nie pożegnałam się z M :no: Jakiś żal mi się załączył. Ciekawe co wymyśli w weekend :sorry:
A u mnie burza za burzą. chyba trzecia się szykuje.

MAGDASF no to niby na co to moze byc ? Wogole bierzecie pod uwage ze to jakies uczulenie na cos ?Biedny STAC i was MI strasznie ZAL bo ole Ty sie namartwisz :-(

U nas sloneczko bylo moze z 2 godziny Siwecilo i nawet termomentr pokazywal 20 stopni a wcale tak cieplo nie bylo

KUPILISMY JEDNAK TO LOZECZKO i sie strasznie ciesze z zakupu :-)
Dzis Oli jadla obiadek w swoim krzeselku do karmienia Pomalu zaczynamy w nim jesc :-)

Pozniej wkleje zdjecia :-)

Jejku jak mnie sie nie chce jutro do pracy Przedemna pracujacy weekend Jutro na dzien a niedziele NOC

Wejde jeszcze pozniej wkleic zdjecia :-)

Madziu sliczne, juz kiedys to czytalam.
Ja rowniez dziekuje za zyczonka:tak:

Byl lekarz, obaj moje lobuzy maja zapalenie oskrzeli, zocha sam poczatek a mlody juz ponoc niezle zasluzowany i to wszystko od nocy!! Chyba naprawde bede musiala zaciagnac pozyczke i myknac prywatnie do alergologa na badania...Ponoc to nie jest uczulenie "spozywcze" bo wtedy byly by inne tez objawy. No nic zobaczymy co i jak jak pojde.
Milego dnia mamusie

Magda, boziu... Trzymajcie się dzielnie. Sił dla Ciebie, zdrówka dla malot. Jak możesz to zrób badania, bo za dużo tego wszystkiego.

Magdziunia bardzo to ładne i wzruszające.
Kasia właśnie wczoraj z rozrzewnieniem wspominałam zeszły maj:happy:
Kurcze, nie może mi z głowy wyjść córeczka znajomych ukąszona przez pszczołę. Teraz siedzę z młodą w ogródku i co usłyszę bzyczenie, to się do domu chowam. Jeju, nie zdawałam sobie sprawy, że to się może tak zakończyć:-(

Madziu sliczne, juz kiedys to czytalam.
Ja rowniez dziekuje za zyczonka:tak:

Byl lekarz, obaj moje lobuzy maja zapalenie oskrzeli, zocha sam poczatek a mlody juz ponoc niezle zasluzowany i to wszystko od nocy!! Chyba naprawde bede musiala zaciagnac pozyczke i myknac prywatnie do alergologa na badania...Ponoc to nie jest uczulenie "spozywcze" bo wtedy byly by inne tez objawy. No nic zobaczymy co i jak jak pojde.
Milego dnia mamusie
nosz qrw.... biedne maluchy:-(:-(:-( Madziu a nie jest to ASTMA??? moja Niki miała jak była mała. Bardzo czesto własnie chorowała na oskrzela. Kupilismy inhalator i miala robone cały czas inhalacje i sie wyleczyła z tego:tak::tak:
MAGDASF no to niby na co to moze byc ? Wogole bierzecie pod uwage ze to jakies uczulenie na cos ?Biedny STAC i was MI strasznie ZAL bo ole Ty sie namartwisz :-(

U nas sloneczko bylo moze z 2 godziny Siwecilo i nawet termomentr pokazywal 20 stopni a wcale tak cieplo nie bylo

KUPILISMY JEDNAK TO LOZECZKO i sie strasznie ciesze z zakupu :-)
Dzis Oli jadla obiadek w swoim krzeselku do karmienia Pomalu zaczynamy w nim jesc :-)

Pozniej wkleje zdjecia :-)

Jejku jak mnie sie nie chce jutro do pracy Przedemna pracujacy weekend Jutro na dzien a niedziele NOC

Wejde jeszcze pozniej wkleic zdjecia :-)

Pochwal sie tym łózeczkiem:-p

A ja zostałam sama z dzieciarniom:cool2: M na kawalerski, była sis ale juz pojechała. A ja sobie zamówilam pizze i czekam na nia:-p

CZARNA zdjecia na fotkowym :-)

Mnie cos ostatnio codziennie boli glowa Klade sie spac z bolem glowy i wstaje z takim samym lub mocniejszymbolem :-(

Przyjechal dzis facet mojej mamy I to on jutro zostanie z NIUNIA juz go przeszkolilam co i jak G zostawia mu jutro swoj telefon cobym miala z nim z Nim i OLiwka kontakt :-)
Troche sie oje Ja znim zostawic Tzn wiem ze wybawiona bedzie napewno ale z reszta gorzej No ale wierze ze bedzie wsio ok :-)

Lece kapac mala Mam nadzieje ze pojdzie spac w swoim nowym lozeczku Choc spala do 19 :-(
Jutro wstaje o 4,10 Jak dam rade jutro wieczorem to sie odezwe a jak nie to w niedziele juz napewno DOBRANOC

Czarna myślę, że m wynagrodzi to imieninowe opuszczenie:tak:
Magdasf
jak to astma z alergii, to lepiej szybko odczulać. Staś jeszcze mały i ma 100% szans na pozbycie się świństwa raz na zawsze. Trzymam kciuki za Was.
Dorotka nie martw się na zapas. W krzywo założoną pieluchę sika się tak samo:-) Będzie dobrze, a weekend szybko minie.

Wymęczyłam dziś nieco dziecko świeżym powietrzem. Zobaczymy ile nam zajmie usypianie. Dobranocki!

reklama
Wpadłam życzyć dobrej nocki.
Oczywiście strzeliłam sobie Karmi.

Czarna oj pizzą narobiłaś mi smaczku.

Dorciu będzie dobrze a w pracy szybciutko zleci.

Dobra zmykam papa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry