Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

okna upierdzielone na maxa, wczoraj w koncu wzieli mi rusztowania i widze swiat, i slonko pieknie swieci wiec to chyba to;-):-)
Po ubraniach natomiast widac i to juz naprawde sporo. Jestem z siebie dumna

ok.a moze od razu miesiac u Ciebie i miesiac u mnieDobra...zajme sie młodym na godzinę, a potem Ty sie zajmiesz moja młoda godzine;-)
albo taka opieka zorganizowana.szkoda ze wszystkie lizej siebie nie mieszkamy to raz na jakis czas kazda by brala cala gromade
To znaczy ona nic nie mówi i nie robi, ale ja już jestem czujna. Chyba też się muszę zresetować - Asia ale poprawiłaś mi humor
.
. Ja mojego też nie sprzedam w tym roku. Po zimie dopiero. A poza tym u mnie o tyle jest fajnie, że tym wózkiem mogę jechać z dwójką, bo Martyna staje na poprzeczce od tylnych kół (jest bardzo szeroka), ja Bartkowi składam podnóżeki i jedziemy czołgiem.

więc wieczorem poadam na twarz. Dzisiaj malowanie pokoju - w poniedziałek będzie uroczyste otwarcie, bo w weeken jeszcze szwagierka będzie tam spać. 

więc mam dodatkowe zajęcie