reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny ja juz na nogach bo wszyscy u mnie juz wstali:wściekła/y: ,ale
zaraz sie jeszcze poloze i choc polezec musze :tak:.

Mimo wszystko co ty na BB sie dzieje zecze Wam milej niedzieli:tak:.

Mnie od rana jakos zab zas pobolewa:-(.

reklama
Taki piękny dzień a tu na dzień dobry szok.Gusiu tulę CIę mocno. Łez już brakuje żeby opłakiwać te wszystkie październikowe Aniołki...Serce wali mi jak oszalałe i znowu pojawił się strach.

Taki piękny dzień a tu na dzień dobry szok.Gusiu tulę CIę mocno. Łez już brakuje żeby opłakiwać te wszystkie październikowe Aniołki...Serce wali mi jak oszalałe i znowu pojawił się strach.

Nio Kaka to jest straszne ale czego ty sie boisz twoja dzidzia jest duza,piekna
i zdrowa:-D a ja sie juz czwartku nie moge doczekac bo w czwartek ide do gina
i boje sie po tym co tu sie dzieje ,choc wiem ze to glupie bo jak dodtyka
to inne dziewczyny to nie znaczy ze mnie tez dotknie a przeciesz bylam 5 dni temu u gina i jest oki i tak musi juz pozostac .

Mam nadzieje ze juz zadna mamusia nie starci swojej fasolki

kaskada Witamy i zapraszamy.

A ja witam słonecznie choć wietrznie. Jak miło wstać rano po imprezce bez bólu głowy, a M jeszcze kacowo w łóżeczku jęczy hihi:-D (ładnie to się śmiać z innych?)

Pozdrawiam i życzę miłej, słonecznej, uśmiechniętej i rodzinnej niedzieli !!!!!!!!!!

Witam w niedziele
Dorotka1234..... Masz prawo czuc obawy. Ale pewnych rzeczy niejesteśmy wstanie przewidzieć i im zapobiec:-( Nawet jakbyś chodziła do gina co tydzień:tak:
kaskada my wszystkich przygarniamy (żarcik) Witamy i zapraszamy do częstego udzielania sie na tym i na innych wątkach.
Chiara nieodpisałaś mi wczoraj co za imprezka była tzn moze urodzinki Twoje????

A ja wczoraj tez imprezowałam u brata i do domku zlądowaliśmy koło północy:-p. A dziś tradycyjne jak co (prawie:crazy:) kazda niedziele mogłam dużej pospać wiec gniłam do 10;30 :rofl2: Potem poszłam na dwór z malutka bo u nas PIĘKNA POGODA. Po powrocie mała padła a my czekamy na pizze. A poźniej jedziemy do wesołego miasteczka:-p
Buziaki i do później

reklama
Ja bylam z M w sklepie bo niestety niedziela to jest jeden dzien gdzie jestesmy razem :-)
wiec zaliczylam spacer do sklepu ;-) .Teraz ide sie polozyc cos mnie jajniki i podbrzusze
dziwnie kuje :-( .

Na 16,30 do kosciolka idziemy a po kosciele ide na kawe do znajomej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry