reklama

Październik 2008

Hello babencje

Dziś wracajac z podwórka w wózku na półpiętrze miałam lokatora małego szarego kociaka. Jeszcze nie wiem czy go zostawimy narazie czekamy i obserwujemy jego i dzieciaki;-)
Co do spania mój śpi 2 razy dziennie raz dłuższa drzemka raz krótsza zależy od pogody i otoczenia:-p

wesolutka ja nie cierpie lezec i sie opalać!!!!!!!!11

reklama
Hello babencje

Dziś wracajac z podwórka w wózku na półpiętrze miałam lokatora małego szarego kociaka. Jeszcze nie wiem czy go zostawimy narazie czekamy i obserwujemy jego i dzieciaki;-)
Co do spania mój śpi 2 razy dziennie raz dłuższa drzemka raz krótsza zależy od pogody i otoczenia:-p

wesolutka ja nie cierpie lezec i sie opalać!!!!!!!!11

Zostawicie kociaka! Koty są fantastyczne!!!

Co do drzemek to u nas 2 się ostałay. Jedna tak ok 9 40-60min
Druga 14/15 nawet 1,5 godziny.
Nocka od 20:30 do 7.
Zazwyczaj, bo dzisiaj wstała 6:30 ale to chyba dlatego, że zmarzła :-(

@ brak, dzisiejszy teścik II
Ale cichosza ;-)

Witam i ja ... padam na twarz ze zmęczenia, bo nocka nieprzespana.
I to wcale nie przez Sebcia ... po prostu ja spać nie mogłam i na dodatek ktoś dzwonił do nas po 1.30 w nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:

Czarna kotek to fajna sprawa dla dzieciaków - niech uczą się odpowiedzialności.
Poza tym rozwój maluszków ze zwierzętami jest jak najbardziej potrzebny.

Malenko uda się z II kreseczkami - trzymam kciuki.

Dobra zmykam zjeść coś i wybieram się do rodziców odsapnać trochę na świeżym powietrzu, może się poopalam :-D

Magda jakbyś nie miała dzieci to bym ci powiedziała żebyś nie zostawiała kotka ale masz gromadkę więc pewnie dzieciaki się cieszą.

Malenka to ja nie wiedziałam że znowu chcesz 2 kreseczki.Jeśli tak powodzonka :)

Moja tez zawsze miała 2 drzemki jedną po wstaniu tak po 2-3h i ona była tak do 30-40 min a druga była po 15-16 taka czasem 1,5h a teraz jest jedna na siłe po 3 h od wstania rano i trwa 2h i nie chce mała za chiny iść spać i wnocy miauczy oczywiście aby smoczka podać albo coś tam.Nie wiem co jej.Chyba nigdy sie nie wyśpie.

Qrczę,ja już od roku nie pracuję:wściekła/y:
Mieszkam w Anglii,więc ciężej mi znaleźć cokolwiek.Jednak odczuwa się tą dyskryminację:-(
Najważniejsze,że mój partner pracuje!

Jak przedstawiają sie wskaźniki wag Waszych pociech?
Moja waży 10,2 przy 75cm wzrostu.Pulpecik?Chyba nie:-)

Pozdrawiam!

reklama
Ale miałam zaległości;) Tak sie rozpisałyście:-) Też się rozmarzyłam nad tymi bułgarskimi wybrzeżami.I jestem już pewna,że za rok właśnie tam pojadę!!!(Oczywiście nie sama;))
Juleczka właśnie śpi.Pewnie za jakieś 30 min.się obudzi.To jej druga drzemka w ciągu dnia.Śpi mi po 2h najczęściej.Nocki,Kochaniutka,przesypia od tygodnia całe:-) Tylko,że zasypia dość późno-21-22.
Ostatnio przeboje z górnymi kiełkującymi ząbkami miałyśmy.Około 16-ej obudziła sie z takim płaczem-a pogodna z niej dziewczynka-nie wiedziałam co sie dzieję,bo przed zasnięciem wszystko było w porządeczku,żadnych obiawów.Aż w końcu zobaczyłam jej dziąsełka:szok: Przekrwione biedulki:-( Dałam jej Nurofen i ...lizaczka na pocieszenie:-) Pomogło:-) Troszkę krewki się polało,ale zaraz pojawiły się SIEKACZE:-D

Pozdrawiam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry