Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie kupilam kolejny wozek.....masakra.2 dostalam ale bez budki, 2 kupilam ale sie rozwalily.jak ten sie tez rozwali to maly bedzie na rowerze tam jezdzil sam wrrrrrrrrrrrrrHej
ASIA TY to juz chyba bijesz rekordy z ILOSCIA WOZKOW heheh
AHA CO MOGE JEJ NA CODZIEN PODAWAC NA WZMOCNIENIE
ABY ZARAZ CHORA OD DZIECI NIE BYLA?

hehehe HOTJa Czarną obstawiam. Pokarze ją za te dziurawe gumki!
Nie zapominajmy o Asi - ona z W. to jeszcze HOT![]()
tez bym za jakis czas chciala ale to jeszcze nie teraz
Ale wiesz ja tu mam juz typy...marma cos tak "ciazowo" sie zachowuje...o Dorocie nie wspomneAle najpewniej Kaka, tak mi sie wydaje hahahahaha

no tak Kaka to same sobie zrobi
babka mi nie wierzyla ze on taki ale w momencie jak mi go na rece dawala to zaczal tak wyc ze masakra
chyba wolal zostac tam.nawet dzisiaj tam spal pol godziny, zjadl ladnie.Malenka - olbrzymie gratulacje!! ale się musisz cieszyć !! super, ekstra!!!! My tak za rok zaczniemy.. za rok chcemy jeszcze w wakacje gdzieś dalej pojechać na dłużej, bez Szymonka (wstępnie myślimy o Nepalu), a zaraz potem zaczniemy staranka... tzn staranka częściowe, tak żeby spróbować na dziewczynkę trafić :-):-):-)
:-):-)

a poza tym w maju pierwsza komunia i przyjedzie trochę gości 
ja tam dalej obstawiam 25A co Wy macie z tym 24, 25 kwietnia?
Ja planuję urodzić 1-go.
Iza jest w Zaduszki urodzona, to tu w Święto pracy jak znalazł będzie.
Różnica będzie dokładnie pól roku
)

mnie juz los obdarzył Samuelkiem i choć z początku byłam zła na ciąże tak teraz jestem wdzięczna losowiJa Czarną obstawiam. Pokarze ją za te dziurawe gumki!
Nie zapominajmy o Asi - ona z W. to jeszcze HOT![]()

Ale już dziekuje za takie prezencikiMalena - Mi też będzie na pewno strasznie żal zostawić, ale 3 tygodnie jakoś wszyscy wytrzymamy, a później pewnie szybko nie będzie okazji... a Bajkał cudny!! M był nad samym Bajkałem, ja byłam przy samej granicy z Mongolią i Kazachstanem w górach Ałtaj. Było cudownie. Od tego czasu tęsknię za podobnym wyjazdem... A apropo wyjazdu terenówką to polecam Ci super świetną książkę, chyba "Pojedynek z Syberią", chyba tak się nazywa....
Malena zółwik dla Izuni za ukończenie 10 miesiaca))