Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kaka a jakie bierzesz wkoncu witaminy??
Ciekawe czemu tak mało mamuś pażdziernikowych jest aktywnych na naszym forum![]()
. Do 16 jestem w pracy, potem zajmuję się córką, bo m jeździ na korki do dzieciaków, a wieczorami same wiecie - tyle planów, tylko siły brak
. Od połowy czerwca idę na urlop, a w lipcu na zwolnienie. U mnie w pracy nie ma z tym najmniejszego problemu więc się nie stresuje. Cieszę się, że znowu wolne wypada mi na wakacje - już mamy zarezerwowane wczasy nad morzem, raz jedziemy z teściami, a później z moją siostrą i jej rodziną. Na moje miejsce w pracy jest już chłopak, który zastępuję koleżankę, która wraca z macierzyńskiego. Taki rodzicielski taśmociąg
.
.
Jestem
Mieszkanko całkiem ładniutkie i jak narazie debatujemy nad nim.
Wiedziałam ze za dobrze sie czuje itp bo wyniki mam do D.... pierwszy raz mi tak wyszły a do tego w skrzyńce znalazłam list od Gina i mam fatalna cytologie. Nosz fak fak fak zawsze cycuś glancuś a teraz:--
-( jestem załamana Jak tak maja wygladac moje wszystkie wyniki to nie ide na zadne USG:-
nerd:

ja juz z przejecia dzisiejszym ginem nie umialam juz dluzej spac ,a pozatym budzilam sie w nocy dzis non stop ale to chyba dlatego ze moj
.