reklama

Październik 2008

reklama
Jestem panienki i w znacznie lepszym humorku (dzieki Kaka na tel;-))

Co do moich wyników to krew mam rewelacyjna tylko wyskoczyły jakies bakterie, śluz i inne dziadostwa w moczu a leukocyty 100:baffled:

Dorotka1234..... napisałam o Tym USG bo skoro wsie badania mam do du.... to boje sie jak wyjdzie badanie USG:nerd:
A co do wysyłania badań cytologii to tez jestem w szoku i to mnie najbarzdiej przeraziło nie sam wynik, mi sie wydaje ze to wysłała recepcjonistka i niespojrzała ze mam teraz wizyte i moze sadziła ze juz sie niepokaze:rofl2:

DZIEKI KOBIETKI ZA TROSKE.

Co do witamin ja bede brała chyba Feminal;-) po prenatalu są podobne duze dzieci:-p
Antuanet to co wiem to folik bierze sie do 12 tc a potem juz witaminki. Ale napewno lekarz wie co robi.

Hej! Co do złej cytologii moge sie troszkę wypowiedzieć... Mojej znajomej też nie wyszła najlepsza. Dzwonila do niej sekretarka gina i powiedziała,ze po wyniki ma się stawic osobiscie bo zle wyszło. Ona przerażona myślała,ze już umiera...(niezle ja nastraszyli) Okazało się,ze to nadzerka...ale nie jakas rakowa. Zabieg został przeprowadzony po porodzie. Matka i dziecko czują sie dobrze:tak::-) Moja mama też miała nadzerkę bedąc w ciąży. Pózniej została usunieta.
Kochana nie martw się bo szkodzisz fasolince...Zobaczysz wszystko będzie dobrze:-)

Kaka poza wymiotami mdłosciami to niezbyt a to dlatego ze jestem bardzo osłabiona jak chwile postoje albo poczuje jaks nie taki zapach to zaraz mdleje ale reszta oki . Choc maz mowi ze zrozbiłam sie bardzo marudna a to dlatego ze siedze w domku a chcialabym do pracy juzzzzzzzzzz.

Czarna ja z leukocytami też mam problem-sa powyzej normy. Robiłam posiew moczu. Moja ginka przepisała mi ziołowe leki. Powiedziała,ze nie ma co zatruwac mi organizmu antybiotykami:tak: Przed kolejna wizytą mam zrobic badanka i dowiemy się czy jest poprawa...

Majeczka ja mam mam nadżerke juz od kilku lat która nienadaje sie do leczenia a tymbardziej usuwania. Ale zawsze wyniki miałam I klasa:-p
No nic jutro wizyta to sie wsiem dowiem

Czarna będzie dobrze. W recepcji pewnie nie zauważyl, ze masz jutro wizytę. Trzymam kciuki. Fasolka będzie piękna jutro i duża:)

Co do zemdleń to faktycznie trzeba uważać. Mój M zawsze mi mówił, ze jestem marudna;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry