reklama

Październik 2008

Ja nosze jeszcze roz,36 ale zoaczymy jak długooooooooooo. Moja kuzynka tez nosiła rozm. 42 a po ciazy 38 wiec wszystko moze sie zmienic.

reklama
Zobaczymy w październiku hehehe ile będzie do zrzucenia. Zamierzm chodzić na basen i siłownię...zrobiłam sobie niedawno prawko wiec będę mogła szybko wrócić do Maleństwa:) Niemogę doczekć sie lepszej pogody wtedy planuję mnóstwo spacerów:)

Ja a propo brzucha to zawsze cos tam go mialam a teraz jak go nie wciagne to wygladam na 5 miesiac hihih:tak:.Juz pasuja mi tylko 1 spodnie na lato takie cienkie
i noszone na biodrach a nie na pasie i dlatego jeszcze pasuja :tak:.Jak bede szla
do gina dzisiaj to chce ic zobaczec w jakiej cenie sa spodnie z golfem juz takie
na ciaze ale moze najpierw niewielki golf hihih.

Co do rozmiarow to ja tez nosilam 40 lub 42 a co do wagi to tez nie waze wiecej ani mniej non stop waze podobnie a brzusio rosnie :tak:.

Ide na dwor z psem i sie szyskuje do gina .
Dziewczynki dzis okolo 16,25 prosze zacisakc za mnie kciuki plis:tak:

Ja też muszę codziennie z psem pomykać ale mamy jamnika a ona nie lubi zimna...wiec jak zrobi co trzeba szybciutko pomyka do klatki.

Dorotka trzymamy kciukasy:)

Nasz piechol to ganiał by cały dzien a na dodatek kazdy zaczepia i pyta sie co to za rasa jaki sliczny itp. Wiec czasem mam dosc spacerów. Dziewczyny macie swoje konta na naszej klasie. warto abysmy sie poznały zobaczyły jak wygladałały. Bo z rowmow jestescie swietne

reklama
Mam konto na naszej klasie:)
Moja sunia też jest przyjacielska ...nawet aż za. Nigdy żaden pies jej nie pogryzł i się boję, ze może się to dla niej kiedyś źle skonczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry