malaulka
Podwójna mamusia
Czarna no właśnie o co ma być kłótnia??
Kaka współczuję
Minisia jak mu głupotki w głowie to chyba nie pójdziecie grzecznie spać
Evelajna a to zwrot podatku tak?? (chodzi mi o to P21)
A ja byłam z Karoliną na mszy, bo co miesiąc dzieciaczki komunijne muszą chodzić, i wróciłyśmy ledwo do domu a tu zaj.........sta burza z błyskawicami i grzmotami
no tego jeszcze w Irlandii nie było!!! Do tego grad, że w momencie zrobiło się bialutko
Ale się dzieje........
M ogląda sobie jakiś filmik, dzieci już grzecznie śpią, więc trza się wykąpać i do męża się przytulić
Kaka współczuję

Minisia jak mu głupotki w głowie to chyba nie pójdziecie grzecznie spać

Evelajna a to zwrot podatku tak?? (chodzi mi o to P21)
A ja byłam z Karoliną na mszy, bo co miesiąc dzieciaczki komunijne muszą chodzić, i wróciłyśmy ledwo do domu a tu zaj.........sta burza z błyskawicami i grzmotami

no tego jeszcze w Irlandii nie było!!! Do tego grad, że w momencie zrobiło się bialutko
Ale się dzieje........
M ogląda sobie jakiś filmik, dzieci już grzecznie śpią, więc trza się wykąpać i do męża się przytulić

I naprawdę tak jest za każdym razem!!! Ostatnio jak byliśmy na WŚ zaraz na drugi dzień Laura zaczeła smarkać potem Sami i ponad tydzień się ciągło:-
Kojarzę właśnie, że Ci Laura zawsze coś przywoziła od teściów i nawet chyba gronkowca podejrzewałaś, czy mieli pójść na badania. I nie pójdą pewnie, co? A moi nie przestaną popijać i też temat tabu....