Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a dla M. wielki plus :-)
Karola chwali bo ma co chwalić i napewno coraz dumniejszy jest z CiebieOż Ty małpo paskudna, moje pierniczki z domieszką olejku rycynowego CI nie smakowały?? A myślisz, ze czemu mam taką super przemianę materii...
Powiem Wam, ze Czarna mnie zainspirowała;-) Odświeżyłam swoje rybaczki z lata. Te co były mega obcisłe są lużne a te co były ok są za duze hihihi.... No ale teraz mam 2 pary spodni pasujących a nie1;-)
I muszę się pochwalić, ze maż mi w sypialni wczoraj takiego komplementa sypnął, że az sie zaczerwieniłam;-)
U mnie sypie śnieg i chciałabym zeby tak zostało do końca tygodnia;-)
A co do postanowień noworocznych...to musze powiedzieć, ze sie naprzyjaźniłam z samochodem tylko nadal jestem weeekndowym kierowcą.
No i po humorku. Pogotowie zabrąło mogego wujka, własnie dostałam telefon...ponoć pluje krwią. Mówiłam, ze ten piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma sie skończyć.

a chyba zainspirowały Cie moje spodnie nie Ja
I zdrówka dla wujkaNo i musze sie pochwalic ze wygralysmy z Weronika konkurs na BB i zajelysmy jedno z 3 pierwszych miejscwiec kosmetyki sa nasze

Dziś na lawecie pojechało do mechanika 
Kurde ciekawe co bedzie jak nie zrobią bo świeta mamy rozjezdne

). A ja zabieram się do zmywania, jak tylko skończę kawkę 
I wybrałam już kieckę na Wigilię. Tyle że czarna (ożywię dodatkami)
Coraz bardziej podoba mi się wizja, że jedziemy do ciotki M.. Przynajmniej gorączkę przygotowań mam z glowy 

Tylko chyba czeka mnie jeszcze jeden wypad do sklepu ale teraz już z listą, bo po co mrozić sam schab jak można już przygotować kieszonki z farszem i wtedy zamrozić

Pewnie znając towarzycho będzie na koniec imprezowo, bo tu taki zwyczaj: w wigilię się chodzi na piwko/ imprezkę, a święta dopiero na drugi dzień. A w międzyczasie się mi nowy większy klient napatoczył i umowa do dalszych interesów jest niezbędna. Oczywiście cholera musi mieć ze 20 stron i być po angielsku. Aaaaaaa!!!!!!