reklama

Październik 2008

Witajcie niedzielnie.

Dziś się wyspałam w miarę - rano już zrobiłam ciacha kruche i stoją sobie.
Nie wiem ile i czy dotrwają do świąt :-D?

Miałam w planach spacer, ale taaaaaaaaaaaaak straaaaaaaaaaasznieeeeeeeeeeeeeeee zimnoooooooooo jestttttttttt, że chyba jednak się nie wybierzemy.

Dziś na obiadek gulasz - mniam, mniam :-D

Cały czas myślę o tej choince i nie wiem sama jaką.

Mirella zdrówka dla małej.

A moje dziecię przed chwilą chciało powyglądać przez okienko no i spryciarz wszedł na swój jeździk pchacz i sięgał do parapetu.
A jaką miał radochę ... a ja fotki nie zrobiłam :sorry::wściekła/y:

reklama
malena no to dobrze że nie szukalam jak też gorzkie :tak: no świństwo okropne ale oby skuteczne, jakoś jej wcisnę ;-)
magdziu dzięki; no u mnie ciastka to by długo nie postały ;-) a to Sebcio spryciulek :tak:

T. dziś 13 godzin ma w pracy dyżur, a my luuuzik :rofl2:
Seba skoczy do niego (pracuje w duzym C.H.) i kupią z rabatem ;-) buty i spodnie
mój syn ma nogę 42 :eek: i buty z tamtego roku male no i urósl 5 cm przez pół roku, wszytsko małe, ale się cieszy bo był zawsze jednym z najniższych w klasie

ja nic nie robię :cool2: no ewentualnie zrobię listę dań na święta i listę zakupów
Iga mi znów pokasłuje to chyba spacer odpuścimy bo -15 u nas
jestem wkurzona na siebie bo lek. przepisała małej Eurespal a że w najbliższej aptece ne było to dałam się namówić na zamiennik Elofen, że to samo działanie i połowę tańszy :sorry: ale tak okropny w smaku jest, ma gorzki posmak
nie wiem jak eurespal w smaku bo ni miałam wcześniej, ale Iga stodal ledwo przełknie a tym to prycha i pluje

Mirabelko może sróbuj zabić smak z odrobiną jakiegoś syropku;-) wymieszaj w kieliszku i tak podaj:tak::tak:

Ja dziś wieczorem też zasiadam do zrobienia listy dań i listy zakupów:tak::tak: A mały rozmiar nogi ma imponujący:szok::szok:

Magdziunia wniosek z tego taki ze aparat zawsze musi być w zasięgu ręki:-D:-D

A Ja mam dziś lightowy obiadek choc tylko z nazwy:cool2::cool2: Fryty, kebab + sałatka grecka a dla małego spaghetti:rofl2:
A potem spacerkiem idu do Kaki aby wpaść w kompleksy , widzac jej efekty dietkowe:cool2::cool2:

Aniaaa zamienię morze i plażę na góry :tak: jejku jak bym chciała mieszkać gdzieś bliżej terenów górskich. A jak piszesz o klubie turyst. i spotkaniach to już wogóle wpadam w zachwyt, czekam na fotki :tak:
A ja bym chciala nad morzem mieszkac:-pMoze Oliwka bylaby zdrowsza jakby sie jodu nawdychala ;-)
widac jak mamuśki ostro pracują przed świętami:tak::tak::tak: tylko Ja chyba dziś nic swiatecznego nie robie:rofl2::rofl2::rofl2:
Ehhh i chyba nam samochód poszedł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tzn nie działa:crazy::crazy::crazy:
Ja tam tylko zakupy zrobilam A to dlatego ze mojej mamie po pracy w tygodniu sie nie chce isc A tak to nic nie robie Po co sie przemeczac hihih:-D
Mirabelko może sróbuj zabić smak z odrobiną jakiegoś syropku;-) wymieszaj w kieliszku i tak podaj:tak::tak:

Ja dziś wieczorem też zasiadam do zrobienia listy dań i listy zakupów:tak::tak: A mały rozmiar nogi ma imponujący:szok::szok:

Magdziunia wniosek z tego taki ze aparat zawsze musi być w zasięgu ręki:-D:-D

A Ja mam dziś lightowy obiadek choc tylko z nazwy:cool2::cool2: Fryty, kebab + sałatka grecka a dla małego spaghetti:rofl2:
A potem spacerkiem idu do Kaki aby wpaść w kompleksy , widzac jej efekty dietkowe:cool2::cool2:
Obiadek super Sami ci zje spagetti???????U mnie kurczak z rozna Wlasnie mama kupila :tak:No to milego spotkania z KAKA zycze No wiec juz po zakupach Oliwka w domu zostala Ale nic nie spala :szok::szok::szok:Jeszcze dzis drzemki nie miala Teraz zjemy szybko obiadzik i lecimy na kilka minut na sanki bo u nas -10 ale na kilka minut idziemy :tak:

hej laski
ja dzis znow bylam na zakupach:-p
teraz siedze i pije kawe oraz wklejam fotki na zdjeciowy z dzisiejszego spacerku
wieczorem was poczytam :)))
ps czarna ty kompleksy??przeciez teraz to juz chyba bys zniknela chudzielcu:-p:tak:

KAKA I CZARNA i jak spotkanie?????Oli spi od 19 Dzis nie miala drzemki szok A tak to nic sie nie dzieje Jutro tez cos tam posprzatam Lazienka mi jeszcze zostala A na samym koncu w srode podlogi porzadnie i w katach pomyc

Dzieki za komplementy :)
tak wozek mam nowy :tak:tj zamienilam sie z kolezanka :tak:ona chciala taki jak mialam ja a ja taki jak miala ona
ten jest wygodniejszy i cieplejszy dla malej:tak:

Magdziunia - ehhh..zazdroszczę Ci tej "palącej się roboty w rękach".....ja też mam posprzatane, ale bez jakiś większych zakamarków :sorry: tak raczej w miarę normalnie... zresztą u nas odkurzacz codziennie musi chodzić bo tak się strasznie brudzi!! na szczęście 1 pokój póki co mamy:-) a może właśnie dlatego tak się brudzi??
Lillunia - no to pięknie!! u nas na szczęście nie zdarza się chodzenie spać tak późno jak Twój Maciek, ale za to jest przegięcie w drugą stronę...Pobudka o 6:30 to luksus!!Z regułu to jest ok 5:45 - 6:15....
Mirabelka - w tym klubie właśnie poznaliśmy się z M + stamtąd mamy większość bliskich znajomych:-) ale za morzem też mi się tęskni...szczególnie poza sezonem, gdy jets mniej ludzi, fajny klimat...niestety stąd to cała wyprawa :-( Co do wielkości nogi, to mój kolega ma 49....i problem z kupowaniem butów niestety.
Czarna - postaram się :sorry: Chęci są, więc wrzucam to do noworocznych postanowień :sorry: a tak w ogóle macie dziewczyny postanowienia noworoczne???? Ja co roku staram się podsumować miniony rok i wprowadzić jakieś zmiany w kolejnym.... Jak efekty Kaki?? Sami zjada Ci spagetti???? rozdrabniasz mu ten makaron?? sam je, czy go karmisz?? U nas Szymek wiele rzeczy je, ale spagetti jeszcze nie próbowałam...dzisiaj za to paluchami jajecznice wcinał.....bo łyżeczkę wyrzucał.

My dzisiaj wybraliśmy się na zakupy do Krakowa i przy okazji spotkac się z moją siostrą. Ale wyjazd...średnio udany...droga do dupy!! jechało się fatalnie i prawie cały czas 40-60km/h.
Do Galerii korek (tuman ze mnie..nie przewidziałam, że tyle ludzi będzie w ostatnią niedzielę przed świętami!!!!), w galerri tyle ludzi, że ciężko było wózkiem jechac...jak ja tego niecierpię!!!!!! Odebraliśmy tylko kalendarze + książki, dla siostry M kupiliśmy solniczkę, pieprzniczkę i 2 kubki, kawka z siostrą i uciekliśmy do domu...
Koszmar!! teraz kartki wypisuję...

reklama
no skoro się dopytujecie jak było u Kaki i jak jej efekty
To tak nie wiem jak można zaprosić do takich warunków:sorry: poczęstować czymś co chyba kawy na oczy nie widziało + te śmieszne pierniczki cały czas mnie brzuch boli:cool: Normalnie stracone popołudnie:crazy: Co do Kaki ehhh tak jak myślałam koloryzuje na całego ze niby waga spada ale wiadomo każdy widzi co chce widzieć:sorry: bo prawda była czasem zbyt bolesna.
ps chyba wiecie jak to przeczytać:cool2:

Minisia a jak ogrzewanie naprawione??? U was widać bolszeeee prezenty:-p:-p:-p

Aniaaa ehhh ja mam tylko małe postanowienia, dobić do swoich wymiarów, zaprzyjaźnić się z samochodem, i być lepszą matką i żoną:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry