reklama

Październik 2008

Hej ja dzis nie mam weny na pisanie Sama nie wiem dlaczego moze dlatego ze @ sie zbliza i nastroju nie mam Wkleilam na fotkowy zdjecia Zaraz na swieteczny wkleje zdjecie choinki Bo jednak dzis ja ubieralismy Jutro na zakupy spozywki lecimy A tak to bylam na egzaminie Oczywiscie zdany bo odpowiedzi nam podali wiec spoko Sorki ze nie odpisze ale serio nie mam weny

reklama
Minisia - telefonik ekstra!!!!! Zdolną masz córę!
Agamir - super!! ja juz zapomniałam jak Szymek był taki mały...rok temu....
Malena - nie wszystkie choinki doniczkowe mają przycięte korzenie... to wszystko zależy jak duża jest choinka, wiadomo, że w mniejszych łatwiej znaleźć te z dobrym korzeniem... z większymi trudniej, ale są, tylko, że droższe..nie są po prostu kopane, ale od początku chodowane w donicy... niestety taka choinka (nawet z dobrymi korzeniami) nie daje gwarancji na przyjęcie się jej w ogródku wiosną..... w domu jest ciepło, często choinka zaczyna puszczać nowe gałązki, a po przesadzeniu do gruntu...pada...
Małaulka - współczuję zatrucia...
Dorotka - uu..to długo musisz czekać.. ale męskie rysy???? chyba ich pogieło!!!! w życiu bym nie powiedziała po tych zdjęciach, że Oli ma męskie rysy!!
Madziunia - facetom często wydaje się, że kobieta nie ma wiele do robienia...a wszystko samo się robi.

U nas też chba zęby...budzi się w nocy co chwilę, w dzień nie chce spać, ślini się i marudzi...za to apetyt dopisuje mu jak zwykle:-) Cholerne zeby..mogły by już wyjść....
Zazdroszczę Wam tych sanek...my nie byliśmy bo 1. jeszcze nie kupilismy..szukam drewnianych, a znalazxłam metalowe i kiepskim oparciem i popychadłem za....89,90zł!!!! 2. śniegu jeszcze trochę mało...trzeba by co chwilę przenosić sanki....chcemy przed świętami kupić, ale z kolei zapowiadają deszcze :crazy:

Wstyd mi i przykro, że nie jestem na bierząco :-( tydzień minął strasznie szybko..sporo siedziałam po godzinach w pracy, potem z Szymkiem zabawa, obiadek, a wieczorem tyle miałam w domu rzeczy do zrobienia, że codzienne plany wczesnego pójścia spać nie wychodizły...

Za to poprzendi weekend super, ekstra udany!!!! byliśmy w górach w schronisku na corocznej imprezce naszego klubu turystycznego..101 osób było + 3-ka dzieci (Szymek nastarszy). Pogoda bajkowa...śnieżek.. Z Szymkiem problemu nie było... łaził za rączki po całym schronisku, całą noc spał, a i w dzień miał drzemki w pokoju. Wrzucę ftki na fotkowy :-)
A dzisiaj.....odyspianie w miarę możliwości wzorajszej wigilii (wracaliśmy w środku nocy przy mrozie -16stopni "lekko" nabzdryngoleni (więc przynajmniej zimna nie czuliśmy), a jedynie śnieżek cudnie skrzypiał pod butami. Uwielbiam zimę!! żyby tylko więcej śniegu nasypało...

No i po sprzątaniu - padam ... Evelajna nie na złość - ja to robiłam dla siebie, bo lubię porządek.
Wzięłam się za sprzątanie a mąż musiał się wtrącić i zaczęło się.
A wtedy to już robota paliła mi się w rękach.
Zła byłam i musiałam wyładować energię na czymś.

Ale co tam - on też posprzątał w dużej szafie na przedpokoju.
Ufff ... przynajmniej ja nie musiałam tego robić.

U nas strasznie duży mróz - 16 stopni C brrr ... biedne zwierzątka w lesie, bezdomni ludzie .... trochę mi smutno.

Minisiu wierzę, że taki nastrój po zakupach.
Ja wybieram się na ostateczne we wtorek i już łapię się za kieszeń.
No i prezencik ekstra :tak:

Tak piszecie o tych pierniczkach, że chyba się skuszę i zrobię we wtorek :-D

Aniu fajnie, że imprezka udana była i Szymcio nawet zadowolony.

Uleńko ciesze się, że dziś lepiej się czujesz.

Kaka super kołysanka :tak:

Czas na relaks i oglądam "Opowieści z Narnii" - bajka ale mnie się podoba.
Cóż robić w sobotni wieczór ;-)

Ostatnia edycja:
Ania super miałas ten wypadzik w góry.
Kaka śliczna nutke zapodałaś :-)
Evelajna Tusinka jak zwykle słodka :-)
Minisia super prezencik.
Ulu cieszę się że lepiej sie czujesz.
O jeny moje dziecię jeszcze na nogach !!! Maciejewski nie ma dla nas litości. Skąd on ma tyle energii???? bawi się w najlepsze. dziś byliśmy na saneczkach ale tylko na chwilkę bo strasznie zimno na dworku. Śnieżku nawet sporo więc jutro znowu plany saneczkowe. A ja nie pichcę. Aż mi wstyd jak czytam ile wy pichcicie. My jedziemy na gotowe. Ja zobowiązałam się tylko zrobić postna kapustkę i pasztet z tuńczyka. Miłego weekendu. Idę Macia spać położyć. Może sie wreszcie nad staruszkami zlituje :-D

Aniaaa zamienię morze i plażę na góry :tak: jejku jak bym chciała mieszkać gdzieś bliżej terenów górskich. A jak piszesz o klubie turyst. i spotkaniach to już wogóle wpadam w zachwyt, czekam na fotki :tak:

Magdziunia widze że mamy to samo wyładowujemy energie fizycznie:tak::tak::tak:

Minisia wow zajefajny sprzecik

Ania my wszystko rozumiemy:tak::tak::tak: Ale czasami zagladaj do nas

Małaulka fajnie ze udało sie z sukieneczka:tak::tak:

hmmm tyle zapamietałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dziś sobie włoski pomalowałam co by niestraszyc az tak bardzo w święta. Siostra zabrała moją sukieneczke do przerobienia bo coś mi w niej przeszkadzało i bedą delikatne zmiany:cool2::cool2:
Po za tym byliśmy w Tesco na zakupach ale pierdoła nie wziełam listy wiec czeka mnie kolejna wyprawa:rofl2::rofl2::rofl2:
A tak to dni zapieprzają nocki do d... ehhhh

Witajcie Moze popoludniu uda mi sie was poczytac Teraz wkleilam na watek switeczny zdjecia choineczki Wczoraj nie dalam rady Zaraz sniadanie I ja z mama i jasiem idziemy na zakupy a Oliwka zostaje z G w domu bo jest strasznie zimno i nie chce jej do marketu zabierac G pojdzie z nia na kilka minut na sanki Milego dnia Pozniej zajze

ja nic nie robię :cool2: no ewentualnie zrobię listę dań na święta i listę zakupów
Iga mi znów pokasłuje to chyba spacer odpuścimy bo -15 u nas
jestem wkurzona na siebie bo lek. przepisała małej Eurespal a że w najbliższej aptece ne było to dałam się namówić na zamiennik Elofen, że to samo działanie i połowę tańszy :sorry: ale tak okropny w smaku jest, ma gorzki posmak
nie wiem jak eurespal w smaku bo ni miałam wcześniej, ale Iga stodal ledwo przełknie a tym to prycha i pluje

reklama
jestem wkurzona na siebie bo lek. przepisała małej Eurespal a że w najbliższej aptece ne było to dałam się namówić na zamiennik Elofen, że to samo działanie i połowę tańszy :sorry: ale tak okropny w smaku jest, ma gorzki posmak
nie wiem jak eurespal w smaku bo ni miałam wcześniej, ale Iga stodal ledwo przełknie a tym to prycha i pluje

Jak dla mnie to Eurespal jest jeszcze bardziej paskudny.
Oba gorzkie jak diabli... :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry