reklama

Październik 2008

reklama
Byl nasz landlord powiedzial ze mozemy sobie sami urzadzac jak chcemy :))
i ze dzis beda naprawiac bojler oby!!!!!!!!!!!!

a to prezent od mojego meza dla mnie pod choinke :)

Ostatnia edycja:
Minisia no no:tak: ale prezent:tak::tak:teraz to już nie możesz się na niego gniewać:-D
Evelajna dzięki:tak: a ten Lemsip to rzeczywiście jest najlepszy ale j nienawidzę jego smaku ale teraz wyczaiłam w tabletkach ten sam:tak:
Magdasf 100złotych za komplecik, pięknie:szok:

Hello, ja już dziś prawie zdrowa, nic mnie nie boli, tylko żołądek jeszcze delikatny ale to dobrze bo mało jem:tak:
U nas też mrozno i słonecznie, zaraz wstawiam pranie bo tak pięknie pachnie jak na dworze wyschnie..
Dziś Karolina ma powycierać kurze a ja tylko odkurzę górę potem i łazienkę posprzątam i tyle, noi obiadek.
Wczoraj byłam w hurtowni kurczakow i zrobilam trochę zapasów więc teraz tylko brać i jeść:tak:

Wczoraj już ostatecznie ugadałam się z panią od sukienki komunijnej, dostałam już wycenę, przesyłam kaskę i po nowym roku będzie szyć, już się doczekać nie mogę....
No to miłej soboty życzę:tak::tak::tak:

A my dzisiaj zaliczylismy sanki, ale bylismy jakies pół godzinki bo mrozik straszny, a Rafałowi sie tak podobało ze zasnał na tych sankach :-D he he he
Teraz jestesmy u tesciow, mały zjadł obiadek i broi :biggrin2: Ja wcinam ciasto i pije kawke, potem skoczymy gdzies do sklepu chyba, a wieczorem na urodzinki kumpla jedziemy do Sopotu :biggrin2:

Hej - ja jednak porządkuję dziś - nie mogłam wytrzymać.
Mąż pojechał teraz na zakupy a ja chwilkę mam na relaks.
Rano pożarłam się z nim :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - oczywiście to ja robię największy bałagan, ja ciągle coś źle robię.
Mam go dość na dziś ... czyścioszek i świętoszek się znalazł.

Przepraszam, że zaprzątam Wam głowę.

I nas zimnicy ciąg dalszy - ale w domku ciepło i dziś nigdzie się nie wybierałam z Sebciem.
Rano poleciałam zrobić drobne zakupy na obiad.

Zaraz też zabieram się za jego robienie - dziś schabowy i sałata.

Dobra mykam i przepraszam, że tak egoistycznie.

P.S narobiłyście mi smaku na te pierniczki - ja chyba upiekę kruche ciacha :-p:-)

Zmykam papa.

Dorotka jak tam egzamin? Pewnie do przodu:tak:
Minisia luzacki landlord - nasz też fajny. Ostatnio nam przywiózł tort czekoladowy jak zaglądał:-D A prezencik - uuuuuuuu. To się chyba gorąco pogodzicie wieczorem:cool2:
Magdziunia
ale nie sprzątasz na złość m? Wrrrr. Faceci są niemożliwi
Ula czyli sukienka zaklepana. Super.
Nie wiedziałam, że jest w tabletkach - ja się katowałam czarną porzeczką:eek:

A co tam Cioteczki pichcicie? Pokażcie...
Zobacz załącznik 189870

reklama
No a ja wrocilam z zakupow normalnie jak jechalam z bananem na buzi tak wracalam z wygietym w druga strone tyle kasy poszlo:szok::szok::szok:a tu jeszcze nie wszystko kupione:-(
w kazdym razie kupilam dzieciom troche ubran i mezowi prezent pod choinke ;-)

teraz dopiero usiadlam ale zaraz dalszy ciag waliki ze sprzataniem i moze jeszcze zarobie ciasto na pierniczki bo musi byc w lodowce 3 dni tylko gdzie ja je wloze jak lodowa peka w szwach:-D:-D

Ulka to super z ta sukienka i fajnie ze juz ci lepiej :tak:
kurcze nie jestem z wami na biezaco az wstyd ze nie odpisze wamtak jakbym chciala:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry