reklama

Październik 2008

A ja siedze sobie w pracy w 2 swetrach, polarze, płaszczu i grzejniku między nogami...piżdzi jak....
I jeszcze mi z allegro poniesli ciśnienie. Zamówiłam bluzke 11stego brudnia. Zrobiłam przelew, napisąłam jaki kolor mnie interesuje a oni do mnie dzisiaj ze nie ma tego koloru:wściekła/y: Co śmieszne aukcja jeszcze trwa i nikt sie nie pofatygował napisac ze kolorku nie ma. Kazali mi wybrac inny towar lub zwrot pieniedzy. W d...to mam. Napisałam im ze ewentualnie moge wybrac inny krój ale jak paczka nie dojdzie do swiąt to mega negatyw:wściekła/y:

reklama
minisia no tak Montana :tak: ja do tyłu jestem z idolami dzieciaków :-) gratulację dla Wiki ogromne :-)
Ula super niespodzianka od teściowej :tak: zdrówka dla ciebie, trzymaj się
dorota ja też wierzę że będzie dobrze z wynikami, najgorsze takie oczekiwanie. A z tą wilgocią to macie fatalnie, a ogrzewanie macie centralne? i tak słabo grzeją czy okna stare i nie trzymają ciepła?

no i u nas wreszcie śnieg, śnieg, śnieg :-) Iga nie chrypi już ale czasem pokasłuje i marudna, za godzinę do lekarza jedziemy, najwyżej dam jej chwilkę po śniegu podreptać

Mirabelko powodzenia u lekarza i pstryknij foty Igi na sniegu:tak::tak:

Kaka chodzi o te twoje prezenty??? Ja mojemu podesłałam kilka linków co mi sie podoba i miał sam wybrać:-p:-p:-p Ciekawe co kupił:rofl2::rofl2: Fakt faktem mogłabym sprawdzić ale nie będe taka i poczekam na prezencik pod choinka:cool2::cool2:

Małaulka a no własnie miałam pisać że piekną niespodzianke mieliście z ta paczuszka. Ale to milutkie:tak::tak:

Dorota ehhh Ty juz nic nie wyszukuj!!!! A z Ta wilgocią tragedia. Choć u mnie nie ma możliwości regilacji kaloryferów, okna mam rozszczelnione a w kuchni otwarte to i tak mam grzyba:wściekła/y::wściekła/y: a w kuchni na ścianie same zacieki taka mokra:szok::szok::szok:

A ja czekam aż smerf wstanie i pójde z nimi na ten "śnieg" choć u nas to może z 1cm jest:crazy::crazy::crazy: ale zawsze coś:-D:-D:-D Bałwana i sanek nie zaliczą ale podreptają:tak::tak:

Witajcie.
Wigilia była super - na cześć obiadową nie pojechałam, bo teściowa prosiła mnie abym wcześniej wróciła.
Poza tym głowa mnie boli strasznie.

Ach Dorcia nie martw się na zapas - ja mówię dr Net nie jest dobrym doradcą - nie doszukuj się niczego negatywnego.

Zaraz chyba wykorkuje moja głowa - jenyyyyyy.
Idę się położyć - poczytam i popiszę później.
Pa

Kaka a to kichę odwalili z tą bluzeczką
czarna fotek nie robiłam bo tylko tak podreptałyśmy pod blokiem wysiadając z taxi, ale w weekend trzaśniemy parę fot, chyba że śnieg sie stopi :cool2:
magdziu super że wigilia udana, Seba i nauczyciele u niego mają we wtorek; może głowa boli ze stresu przed jazdą w śniegu?

Iga ok osłuchowo, Eurespal jakby co przez 5 dni, tantum verde pomogło :tak:
Sebie na wigilę szkolną mam kupić dwa bochenki chleba ;-) pierniki i sok, to się nie narobię w tym roku :-)
mój syn lata po nauczycielach i łapie punkty (bo w szkole system punktowy) żeby dwóje wyciągnąć :sorry:

dorotka odezwij się, są już wyniki?

witam mamusie
u mnie wlasnie sa jacys faceci i naprawiaja piec mam nadzieje ze tym razem naprawia!!!
wika sciemnia ze umie dobrze rozmawiac po angielsku:-D:-Dzawsze mnie rozbawia jak idziemy ulica i cos do niej mowie to ona ciii i zaczyna cos tworzyc :-D:-D

no ale chcialam wam jeszcze jedno napisac jesli nie widzialyscie filmu PRAWO CIAZENIA polecam!! dawno takiego fajnego filmu nie widzialam :tak::tak::tak:

MINISIA dobrze ze naprawiaja piec W koncu bedziecie mieli cieplo CZARNA ty tez masz grzyba?????????????A gdzie w jednym pokoju? czy w kuchni????????Ja mam glownie w jednym pokoju Teraz tam bardzo bardzo malo przebywamy I w kuchni A d 2 pozostalych pokojach to na oknie sie grzyb robi Masakra jakas Kupie sobie po nowym roku ten pochalniacz wilgoci NIESTETY WYNIKOW NIE MA FACET POWIEDZIAL ZE MOGE SPROBOWAC ZADZWONIC W NASTEPNYM TYGODNIU ALE NAJLEPIEJ BEDZIE JAK ZADZWONIE PO SWIETACH o zesz czy oni chca mnie wykonczyc????????????????Posprzatalam to co mialam na dzis Teraz czekam na Brzydule Bylam z Oliwka chwile na sankach ale kilak minut bo mimo ze ja grubo ubralam to zmarzla troche Jutro przed 9 rano przyjezdza po mnie kolega i jedziemy na egzamin z tej nowej pracy Tzn ja sie bede egzaminowala Ale podobno nic nie trzeba umiec wiec tez nic nie czytam bo nawet czasu nie mam :-p

reklama
ppatqa trzymaj się kochana, że masz dużo na głowie to każda z nas tu może przyznać, na pewno dłuższy odpoczynek postawiłby cię na nogi i mam nadzieję że w święta będziesz miała do tego okazję. A jak Kamiś się czuje?
minisia macie już ciepełko?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry