reklama

Październik 2008

A ja też tak jak Czarna - tak na spokojnie tuż przed wigilią wyczyszczę kuchnię, łazienkę i będzie cacy.

U nas sypie cały czas ... mnie się stresik włączył przed jutrzejszą jazdą do pracy.
Sama nie wiem czemu, bo przecież jeżdżę już tyle czasu samochodem.
No nic nie będę myślała o tym to może przejdzie.

Idę uprasować sobie ubranko na jutrzejszą uroczystą wigilię w pracy coby rano mieć więcej czasu na make-up.

Mykam papa.

reklama
A u nas coraz wiecej sniegu :-) Mam meza w domku na ponad 2 tygodnie :-) Przed 18 poszlismy na chwile na podworko, Patryk sobie odsniezał samochod, a ja posadziłam malego na sankach, ale zaczął płakac i wolał biegac po zaspach :-D No ale potem sanki mu sie spodobały nawet, wiec moze jutro jakis spacerek zaliczymy :-D No i szybko ucieklismy bo normalnie zadymka :-D A i musze małemu kupic takie ortalionowe rekawiczki, bo te polarowe po 3min całe mokre...

U nas Jagnie wsio przeszło ale kaszelek pozostał i jest dokładnie tak jak piszesz u Hance.Mapisz co lekarz powiedział bo nam kazał ją rano lekko oklepywać i dawać zystek bo równiez działa przeciwzapalnie ale ja nie skłonna bo dla mnie to na alergie.

Przypisała Hance Pecto Drill- syropek chyba wykrztusny bo dawac do godz 17stej, Isoprine - cos jak polopiryna tylko lepsze i jakas masc do smarowania na noc. Ale w sumie jest ok.

A ja dzis byłam umóiwona z fryzjerka do domu tylko zapomniałam dodac ze chce pasemka...no i wizyta przełożona na poniedziałek albo sobote...ehhhh

No właśnie po co szaleć ze sprzątaniem heheheh.

Przestał na chwilkę padać śnieg i znów sypie :eek::no:
Jutro jadę na 7.45 do pracy i już mam stres, bo wiem, że rano tak kolorowo nie będzie.
Wrrr ... no i jeszcze mam wigilię w pracy.
Cóż nie ma to jak nastrój dobry.
Spokojnej podrozy do pracy A to ze masz jutro Wigilie to chyba dobrze Zawsze to jakis klimat I cos innego :tak:
Byłam u lekarza, pobrała mi 5 próbówek krwi. Z jednej ręki nie starczyło, dałam drugą, bo ja jakaś ugodowa jestem i mi to lata gdzie mnie kują. Ale byłam na czczo i prawie zemdlałam :sorry: Lekarka mnie łup! na podłogę, nogi do góry i poleciała za czekoladą i wodą, haha! To miałam chwilę relaksu i śniadanie na słodko. Pół godziny mnie tak trzymała i gadałyśmy se o porodach:happy: Wyniki w poniedziałek, ale wg. niej to świńska była:eek: Zobaczymy.
Lilunia wszystko się ułoży. Witaj!
Agamir uhhhhh, kochanieńki Maksio!:tak:
Patrycja no ten koń to jakiś niereformowalny jest chyba. Wiecznie ucieka.
Kamiś pewnikiem przez ząbki gorączkuje, bo jak innych objawów brak. Wylezą -będzie spokój.
Gosia a ja po tacie - chowam coś do szuflady, a w środku bałagan, to od razu wywalam bajzel i układam. M się boi poprosić o odłożenie książki na półkę, żebym nie powycierała kurzy w międzyczasie:-D
Gosia, Czarna - dzięki za podpowiedzi z mrożeniem pierogów:tak: Jutro pierogowy dzień.

A teraz idziemy na zakupy. Uhhh. Nie przepadam, ale lista jest, to może szybko pójdzie.
Swinska grypa??????????????????:szok:Mam jednak nadzieje ze nie bo wtedy u was wszyscy z domu pozarazani beda:no:
A u mnie biało się w koncu tez robi :-D Normalnie sniezyca :tak: Az mam ochote wyjsc z domku :biggrin2: Chyba zaraz wyjde na podworko na chwilke z małym :biggrin2: No i mam nadzieje ze do jutra bedzie calkiem biało, bo chcemy z rafałkiem sanki przetestowac :biggrin2:
No i gadałam z mezem przed chwila, i tak gadamy gadamy, a on po 10min ze w sumie to niedługo w domu bedzie, bo jutro wolne dostali i teraz idzie chyba dopiero 4 stycznia, wiec ja cała w skowroneczkach :-D
Fajnie ze M ma tyle wolnego :tak:
Boski!!!!!!!!!!! ale to poleciało:szok::szok::szok:

Kazdy tu wie że Ty z innej planety:-p:-p:-p

Czyżby Hanna Montanna (czy jak to się pisze:sorry:) Oby piecyk szybko Naprawili

ehhh jakoś tak dzis mi nie po drodze do kompa:-D:-D ale ze czas na popołudniowa kawke to i na bb:-p
Ehhh dziołchy wiadomo ze jak sie ma dzieci w domu to chocbys staneła na rzesach to i tak porzadku nieutrzymasz:sorry: dlatego ja porobiłam to co praktycznie nie widoczne a w nocy przed wigilia planuje kuchnie łazieneczke i podłogi co by było na świeżo:-p:rofl2::rofl2::rofl2: czyli tradycyjnie jak co roku;-)
Jestem wsciekła bo zamówiłam paczki w zeszłym tyg i tylko mała czesc doszła!!!!!!!!!! a wsio kurierami!!!!

dziś umyłam ostatnie dwa okienka i przystroiłam wiec okna mam juz za soba:-p

Piszecie tak o tym śniegu a u nas raptem ktoś popudrował przez sitko cukrem pudrem:(((((((((
Zycze aby paczki szybko doszly Mnie by sie nie chcialo tyle sprzatac w noc przed wigilia Bo pozniej nie mialabym sil sie cieszyc w wigilie
No widzisz Czarna taka se inne jestem...nie lubie sie zlewac z tlem:-p Ja z tym problemu nie mam:cool2: Cos sie mnie tak uczepila:-p
A ja slucham wlasnie prognoze i przed wigilia ma byc temp. na plusie...buuuuuuuuuuu a juz mialam nadzieje ze beda biale swieta...
Zaraz pojde wykapac robale, jacek pojechal na nocke, rano zawiezie zoche do szkoly a potem na zakupy skoczymy, juz takie ostatnie:tak: Z dzisiejszych pierniczkow nici, moze wniedziele sie uda upiec.
Ja slyszalam ze u mnie ma padac deszcz w swieta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ech ta pogoda to nigdy nie wiem jak sie ma ustawic aby bylo pieknie Jejku padajacy snieg dodalby klimatu swiatecznego Milo wtedy wyjsc na spacer a nie w deszcz :no: Oliwka zasnela po 19 Tak jak zawsze ostatnio G przeziebiony wiec spi w drugim pokoju a ja z Oli azem Mam nadzieje ze nocka bedzie ok Ide pomalu spac Dobranoc

ppatqa wy to się nabiegacie za Duetem :tak:
minisia wow, czyżby Britney? :-)
malena powolutku przybiera, co 2-3 dni ważą, ale dopiero wczoraj pierwszy raz zjadła na raz taką porcję jak powinna
Gosia mniam :-p
Evelajna zdrówka, a kiedy wyniki?

fajnie że kilka spacerków w śniegu się udało :tak:
psknęłam małej Tantum, najpierw sobie i bratu na zachętę i bez protestu się obyło

nie nie :) Hanna Montana :tak:

a ja Wam musze sie pochwalic!! moja córeczka dzis przyniosla oficjalny list do rodzicow z Gratulacjami dl Wiktorii ze jest bardzo dobrym uczniem i ma bardzo dobre wyniki w nauce oraz zachowanie

ale jestem dumna :tak::tak:

a my nadal bez ogrzewania ale landek stanal na wysokosci zadania i kupil nam dwa lektryczne piecyki i obiecal ze jutro kupi zepsota czesc i naprawi!!!!

Ostatnia edycja:
hej witam ja już mam dość, skończyła się kupy, poza rannymi cisza, temperaturki brak:-), a teraz wieczorem zaczął pokaszliwać- chciałam mu dać syropku- to syrop go pociągnął i zwymiotował kolację:-(, wiem ze to moja wina- biedaczek taki jest wystraszony jak zwymiotuje. Ale dał mi zajrzeć do buzi- czwórka górna teraz idzie, a druga napuchnięta- mam już dość tych zębów. a na dworze biało, a my w domu uziemieni. jutro na 9 do lekarza, niech go sprawdzi

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków:tak:
Evelajna jeśli to była świnska to łagodnie ją przeszłaś i oby tylko na tobie się zakończyło!!
Minisia nie zazdroszczę braku ogrzewania tym bardziej, że coraz zimniej się robi a wyspach, u nas codziennie rano poniżej zera, noi gratulacje super córy!!!!! a oni do jakiej szkoły chodzą polskiej czy ang??
Martynka no to teraz się naciesz mężem:tak:
Magdziunia oglądalam dziś w wiadomościach co się działo rano na drogach, oby jutro było lepiej!!

A ja tam w przeciwieństwie do większości z Was nie lubię śniegu i cieszę się, że mieszkam tu gdzie go nie ma:tak: jestem okropny zmarzluch i na takie mrozy to ja wymiękam:no:

Ja dziś umylam okno-drzwi wychodzące na podwórko bo już sporo piłek było na nim z zewnątrz odbitych i mnie to wkurzało, potem pojechałam na zakupki, połaziłam po sklepach, kupiłam M zestaw do kąpieli w prezencie a sobie bluzkę.

A pod wieczór listonosz nam przyniósł paczkę od babci, troszkę ubranek dla dziewczynek, troszkę słodyczy,kartka z opłatkiem noi teściowa upiekła dużo ciasteczek..... Miła niespodzianka...

Ja tam też specjalnie z porządkami szaleć nie będę bo przecież non stop się sprząta, więc syfu nie ma....

Tak mi się marzy, że w końcu w sobotę wygram w totka.........:tak:

Ostatnia edycja:
Zdróweczka dla wszystkich chorowitków:tak:
Evelajna jeśli to była świnska to łagodnie ją przeszłaś i oby tylko na tobie się zakończyło!!
Minisia nie zazdroszczę braku ogrzewania tym bardziej, że coraz zimniej się robi a wyspach, u nas codziennie rano poniżej zera, noi gratulacje super córy!!!!! a oni do jakiej szkoły chodzą polskiej czy ang??
Martynka no to teraz się naciesz mężem:tak:
Magdziunia oglądalam dziś w wiadomościach co się działo rano na drogach, oby jutro było lepiej!!

A ja tam w przeciwieństwie do większości z Was nie lubię śniegu i cieszę się, że mieszkam tu gdzie go nie ma:tak: jestem okropny zmarzluch i na takie mrozy to ja wymiękam:no:

Ja dziś umylam okno-drzwi wychodzące na podwórko bo już sporo piłek było na nim z zewnątrz odbitych i mnie to wkurzało, potem pojechałam na zakupki, połaziłam po sklepach, kupiłam M zestaw do kąpieli w prezencie a sobie bluzkę.

Ja tam też specjalnie z porządkami szaleć nie będę bo przecież non stop się sprząta, więc syfu nie ma....

Tak mi się marzy, że w końcu w sobotę wygram w totka.........:tak:

Ulka do Angielskiej :) od podstaw sie ucza jezyka :tak:tym bardziej duma mnie rozpiera!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry