reklama

Październik 2008

Oooo, Czarna mam to samo - siedzę do 2 a po drugiej młoda się budzi i rozrabia:crazy: I spania niet.
Ula inwestuję, bo nawet jeśli nic nie trafię, to jak kiedyś oddam wszystkie będzie niezły zastrzyk gotówki. Tuśka mi wyciągnęła ulotkę kiedyś na poczcie- poczytałam i pomyślałam, że może dziecko wie co mi daje;-):happy:
Dorotka cooooo????? A kto Ci powiedział, że Oliwka ma rysy faceta??? Ci sami mądrzy lekarze, co diagnozy nie potrafią postawić? :no: Ja mam wielką nadzieję, że nie to.

Też wczoraj przystroiłam salonik do końca. Jak się pali w kominku to jest bardzo klimatycznie. Miałyśmy dziś robić pierniki z koleżanką, ale wsiąkła na zakupach i chyba będzie jutro robota. Siedzę i się chwilowo lenię. Może bym tak pranie rozwiesiła? No to idę...

reklama
Niestety piec nadal nie grzeje bo cos tam jest znow nie tak mam tylko ciepla wode ale ogrzewania brak:wściekła/y::wściekła/y:znow jutro maja przyjsc :-(

Starszaki sa na nocce u kolegi i kolezanki a my tylko z Werka ale co z tego jak m mnie tak wk:wściekła/y:ze brak slow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet dostalam prezent od niego dzis juz na gwiazdke ktory potem mu oddalam i powiedzialam ze dopoki nie zmieni swojego zachowania nie chce nic :-(teraz siedzi obrazona a mi sie wyc chce bo to juz 3 raz to samo przewinienie i wie jak zareaguje a nadal tak robi:no::no::no:

patrycja pewnie nawal obowiazkow bo ty robotna kobitka moze jeden dzien luzi i bedzie lepiej:tak:

Dorka przestan sie dolowac glupimi gadkami innych i nie zamartwiaj sie tak wszystko bedzie dobrze:tak:

No a ja zdycham dalej, tzn jeść to już zjadłam kolację i nie zwróciłam, ale bolą mnie wszystkie kości i temperaturę też trochę mam, Boże żeby tylko nie grypa:no::no::no::no:

Minisia współczuję że tak Was wystawili z tym naprawieniem a napewno jutro będą przecież jutro sobota, ja bym im nie wierzyła:no:
Evelajna no to ja też zainwestuję:tak: a powiedz mi czy jest jakiś określony czas do składania P21??
Dorota no to powodzenia na egzaminie;-)

Patrycja przytulam ciepło. Czasem trzeba powiedzieć "nie"
Minisia kurde niech się sprężają, bo jak to tak - tyle bez ogrzewania! No i niech m się opamięta. :no:
Ula aspiryna na zmianę z paracetamolem, i mnie ten tutejszy specyfik na grypę postawił na nogi - Lemisip czy jakoś tak. Ale oby nie grypa!
P21 revenue Ci wyda nawet do kilku lat wstecz więc nie ma jakiegoś terminu, bo to takie potwierdzenie ile zarobiliście i ile podatku zapłaciliście w danym roku. Wysyłam Ci mój nr na prv - dzwoń jak coś:tak:

No i pewnie Patuśka się zaraz obudzi więc mykam. Jutro pieczemy pierniki. A wigilia się chyba przeniesie do znajomych, bo mają większy salon i stół. U nas 10 osób nie usiądzie. Może to i lepiej - ominie nas sprzątanie:-D

MINISIA wspolczuje z tym ogrzewaniem Mam nadzieje ze dzis wam to naprawia A z M to nie wiem co mam powiedziec Postaraj sie z nim pogadac dlasczego tak sie zachowuje?????PATI dokladnie powiec kiedys NIE duzo sil zycze ULKA zdrowka dla ciebie oby te dolegliwosci szybko przeszly EVELAJNA nie z ta choroba to jest inny szpital i inni lekarze niz ci tutaj U nas nocka beznadziejna Ja dostane kota z tych nocek Spalam moze ze 4 godziny A juz od 21 staralam spac no ale Oliwka nie dala Bo co kilka minut jeczala Ale biedna jest ten zab jej nie daje spokoju Ide zrobic sniadanko i nakarmic Oliwke bo okolo 8.50 wyjezdzam na egzamin Mam nadzieje ze G sie dobrze zajmie mala MILEGO DNIA

witam ja mam mega doła i ryczeć mi się chce, za duzo na głowie albo dół

hej po prostu zaduzo na głowie, wszyscy coś chcą a ja jestem jedna i to z młodym
Oj Pati.... Wiem jak to jest, kiedy wszyscy czegoś chcą, Ty masz swoje sprawy, Młodego i tylkie dwie ręce i jedną głowę... Spacer powinnien pomóc :tak: Szczególnie w tak pięknej okolicy jak Twoja :tak:

Uluś, wracaj mam do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorka, to rzeczywiście niepoważni ludzie, skoro każą tyle czekać:crazy:

Hey, hey Mamusie,
moja dzisiejsz nocka średnio udana, bo Radkowi przebijaja sie dolne kiełki:sorry: Apetycik ma, marudzi jak zwykle, tylko w nocy spać nie chce :rofl2: Zrobiliśmy wczoraj takie wstępne, wieksze zakupy, dziś pojadę po prezenty dzieciom. I zrobie liste, czego jeszcze potrzebuję. Śnieg pada nieprzerwanie od wczorajszego popołudnia. Jest pięknie. Postaram się zrobić jakieś foty :tak: Miłego, śnieżnego dnia! :*************************************
7030144.2.jpg

Dzien doberek:-) Witam sie i ja:-) Mlody gramoli mi sie na kolana, wiec pewnie troche mi zajmie pisanie;-)
Wczoraj zakupki sie udaly, chociaz dla siebie nic nie kupilam, troche sie wkurzylam pod koniec bo mialam kupic od babci dla Zochy czapke,szalik i rekawiczki, wiec poszlam do zielonej koniczynki bo chociaz tam drogo byla wyprzedaz i po zobaczeniu czapeczki szalika i ceny za to, poprosilam o dobranie rekawiczek bo wydawalo mi sie ze cena przystepna, a tu patrze pozniej na rachunek osobno cena za czapke osobno cena za szalik bo ze osobno cena za rekawiczki to wiedzialam i tak praiwe 100 zl zaplacilam za komplet...Gdybym nie placila karta to bym oddala...W sumie kase dostalam od tesciowej ale strasznie drogo, jackowaty oczywiscie sie smial ze mnie ze burzuj ze mnie no i bogatszy nie patrzy;-):rofl2:
Zocha wczoraj miala jaselka w szkole, fajne przedstawienie bylo, byl mikolaj i prezenty, maly zachwycony poprostu iloscia dzieci, spiewaniem, a Zocha dumna ze sie nie pomylila jak mowila swoj wierszyk, Jak rzuce zdjatka na komp to wkleje zdjecia.
Dzisiaj posprzatamy i zabieramy sie za pieczenie pierniczkow o ile babka zajmie sie stasiem, bo troche marudkuje ma katar i troszke kaszelek daje mu syropek i na noc krople do nosa wiec mam nadzieje ze na tym sie skonczy.

Patrycja, ty to powinnas sie zbuntowac, i jak w dzien nie dajesz rady to wieczorem zrob cos tylko dla siebie (i nie mam na mysli sprzatania, prasowania itd;-))
Dorota ty to lubisz sie nad soba pastwic...

witam
Ja juz po pracy, u nas bialo i mrozik lekki
nagrzalam sobie w lazience wykapalam i czekam na transport do tesco ;) na zakupy ,
lada moment ma wpasc landlord wiec zobaczymy co powie z tym ogrzewaniem, no i chcemy spytac czy da nam wolna reke w urzadzaniu domku :tak:
dzieci zaraz wroca tez bo spaly dzis u kolezanki a ja na dole w salone:-p bo taka wscieklabylam na m ale dzis rano juz ladnie przeprosil i obiecal ze juz wiecej sie tak nie zachowa ..zobaczymy:sorry::cool:

milej soboty laseczki i dzieki za slowa wsparcia :tak:

reklama
witam
Ja juz po pracy, u nas bialo i mrozik lekki
nagrzalam sobie w lazience wykapalam i czekam na transport do tesco ;) na zakupy ,
lada moment ma wpasc landlord wiec zobaczymy co powie z tym ogrzewaniem, no i chcemy spytac czy da nam wolna reke w urzadzaniu domku :tak:
dzieci zaraz wroca tez bo spaly dzis u kolezanki a ja na dole w salone:-p bo taka wscieklabylam na m ale dzis rano juz ladnie przeprosil i obiecal ze juz wiecej sie tak nie zachowa ..zobaczymy:sorry::cool:

milej soboty laseczki i dzieki za slowa wsparcia :tak:
Domi, fajnie zaczęty weekend. Miłych zakupów!!!!!!!!!!!!!!
Magda, my też dziś bierzemy sie za pieczenie pierniczków na Święta:tak:

Mały zasnąć, więc mam LB, bo wsio porobione:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry