reklama

Październik 2008

Witam - nastrój taki jak pogoda za oknem :baffled: a dodatkowo jeszcze dziś z rana dostałam @ więc rozumiecie.
Wczoraj tak mnie jajnik bolał, że chodziłam jak struta.
A dziś wyglądam jakbym była w 3 lub 4 miesiącu ciąży - tak mi brzuch wywaliło i boli strasznie.
No nic - z jednej strony dobrze, bo przez sierpień będę miała spokój i dopiero pod koniec powinna znów @ zawitać a może nie :-p

Tęsknię za słoneczkiem a tu pada i pada, szaro buro i ponuro.
Ale deszcz potrzebny bardzo po takich mega upałach.

Mam ochotę na fajne zakupy dla siebie i Sebcia - ale jakoś z drugiej strony nie bardzo chcę wydawać pieniążki :-p
I jak tu zrozumieć kobietę :-D:-p

Dzisiaj jadąc zgubiłam jeden kołpak i zdenerwowałam się - co prawda to nic takiego, ale ............. :wściekła/y:

Idę poczytać jakąś ciekawą książkę i ululać wpierw Sebcia na drzemkę.

reklama
Jejku jak ja juz dawno nic nie czytałam (poza BB i kolorowymi gazetami)...

Dzisiaj zrobiłam placki ziemniaczane z cukinią. Wyszły super.

I powoli wskoczyłam w szara rzeczywistość.

No i mamy wieczór - mały ogląda jakąś baję na JimJam.
Ja BB i zadowolona.

A tak poza tym, to nic mi się nie chce.

Kaka narobiłaś mi smaczku na te placuszki ziemniaczane z cukinią - muszę wypróbować.

Za to za mną chodzą pyzy takie z mięskiem - lo mamusiu i co ja zrobię - do sklepu nie chce mi się wychodzić, bo tak dżdżysto jest.

No nic napije się wody to mi przejdzie :-D:-p

Nie wiem czy jeszcze wejdę na BB - ale jakby co to mówię dobranoc :-)

witam u nas z nocnikiem dobrze choć młody nie zawsze ma czas zawołać, ale pytam i ładnie sika na nocnik, choć nie jest bez wypadków, ale ostatnio to 1-2 majtasy do prania, napoczątku bylo po 6-8. niestety niechce robić kupy na nocnik wiec robi w majtki, no i drzemek czy nocy niewytrzymyje wiec wtedy pielucha, wczoraj pierwszy raz był w miescie bez pieluchy i ok, a tak to po ogródku w majtkach, a gdzies dalej to pieluchomajtki lub pielucha ale wysadzam też i czesto wracamy z suchą. a tak pozatym to teraz ganek rosnie w oczach, zostały murłaty wykończenie i dach, u moich rodziców i u tesciów remonty wiec co jakiś czas ktoś wpada odpocząść od bałaganu.
wogóle istatnio jakiś dom otwarty bo nonstop ktoś jest

Hej,
dziecko spi a ja gotuje pierogi z serem na obiad, bo smaczek mnie naleciał na takie ze śmietanką i cukrem. \

Na pogodę nie narzekam - narzekałam na upał ;-), chociaż teraz nawet na dwór nie można wyjść, bo leje i dżdży na przemian. A w domu głupoty można dostać. Może zabiore m i małolata i gdzieś pojedziemy, bo co tu robić. W tv tylko powtórki:sorry:

Pada i mży ... ale chwile ze słońcem też były i dobrze ... chociaż tak na chwilkę.
Teraz właśnie gotuję pyzy :-D:-p takie ze skwareczkami z boczusia - pyszota :-D

Byłam dziś na spacerku z młodym w lesie - tak ślicznie pachnie igliwiem i mokrą grzybnią - uwielbiam taki zapach.
Miałam cichą nadzieję, że znajdę jakiegoś grzybka - ale za wcześnie jeszcze.

Dobra idę jeść.

hej kobitki

u mnie humor do dupy bo właśnie wróciłam z pogrzebu przyjaciela rodziców. Kojarzy mi się z nim całe dzieciństwo i wszystkie nasze wspólne wyjazdy....
W poniedziałek wyjazd do Boszkowa z rodziną. Moja mama jedzie z nami na tydzień a teściowa na drugi tak więc opieka do dzieci zapewniona. Potem przepakowanie i wyjazd do Kielc na 80 urodziny mojego dziadka. Kalendarz zapełniony na najbliższe 2 miesiące. Nie mam nawet 1 wolnego weekendu. No ale nie narzekam i się nie nudzę :)

Hej witam się po urlopie spowrotem, fajnie było ale się skończyło.
Nie chce się już tutaj wracać ale cóż zrobić:-(
Widzę, że mamusie się urlopują także, bo tu nie ma dużego "ruchu" i szybciutko nadrobię to co naskrobałyście:tak:
Buzka:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry