reklama

Październik 2008

Wiola ahhh Ci faceci nie znają się a się wtrącają:))))

Marma ehhhh narmalnie zal mi ciebie ale cóż nie każdy moze mieć tak dobrze jak Ja w ciażach miałam:)))

Hello
Ja już wsio zrobiłam co miałam zrobić:)) właśnie pije kawkę i czekam na bratową bo mykamy na miasto:))) moze znów coś upoluje:)))

Halo dziewczynki bo znów zaczne liste obecności sprawdzać:)))

reklama
Witajcie!
Znów mi komputer odmawiał posłuszeństwa, ale już ok.
Cały tydzień mam szpital, bo Izka na antybiotyku, a mały zasmarkany.
Całe szczęście, że bez gorączki, to przynajmniej z pogody korzystamy.
A tak poza tym to po staremu...
Z nowych "rzeczy" to tylko PIERWSZY ZĄBEK :)

Miłego dnia mamuśki!

Witajcie kobitki po długaśnej przerwie :-)
czarnej się nie odmawia ;-) więc jestem i melduję że u nas po nerwowym i bardzo stresującym pierwszym półroczu nastały super wakacje i mam nadzieje lepsza końcówka tego roku, dzięki Magda za mobilizację, już dawno paluchy mnie swędziały żeby się odezwać ale nie mogłam zebrać się do kupy :tak:
u dzieciaków super dobrze, Seba w 3 klasie gimnazjum, ja oczywiście już przeżywam egzaminy w przeciwieństwie do niego :baffled:, organizuję mu korki (na razie z angielskiego).
Poza tym nie wszystko układa się tak jakbym chciala ale to już popiszę i pożalę się z czasem i wolałabym na zamkniętym, jeśli jeszcze po takiej nieobecności mam dostęp :tak::zawstydzona/y:

Najważniejsza sprawa - wszystkim naszym brzuszkowym mamusiom gratuluję i życzę wszystkiego naj, naj, naj :tak: cieszę się razem z Wami :-)

Mirabelko jak fajnie, że wróciłaś bo to nasze grono się kurczy jakoś;-)
Malena gratulacje dla synka za pierwszy ząbek, teraz to on już taki duży chłopak jest:tak: noi zdrówka życzę:tak:
Magda to w poniedziałek będziemy trzymać kciuki za twoją mamę co by wszystko poszło ok:tak:
Marma oj bidulo współczuję ci tych strasznych mdłości, ale już niedługo się skończą, czego ci życzę:tak:

Moj mąż dziś pierwszy dzień na swojej działalności i już od rana go nie ma w domu...
Trzymajcie kciuki, żeby miał dużo pracy, bo wtedy ja będę mieć dużo pieniążków:-)
Moje dziewczynki szaleją u góry, Karolina pilnuje Lenkę bo ja czekam na klientki a potem ma obiecane, że może iść do koleżanki, w tym tygodniu miała dużo lekcji w domu do odrabiania i tak jej schodziło, że rzadko miała czas iść się pobawić do dzieci, a tu jeszcze w sobotę polska szkoła i też dużo zadają na religię chodzi bo bardzo chciała i też trochę zadania.... oj zajęte to moje dzieciątko, mam nadzieję że nie zawsze będzie tyle pracy bo się wczoraj trochę już wkurzała:no::no:

OBECNA :-D

A na swoje usprawiedliwienie nie mam nic prócz tego, że praca, dom i tak cały czas.
Ciągle coś do zrobienia a dziś wzięłam się ostro za sprzątanie i kuchnia błyszczy :-p okna również.
Pogoda cudna i aż się chce żyć .... nie ma to jak nasza, polska, złota jesień ... szkoda tylko, że już w poniedziałek ma się z lekka popsuć pogoda :baffled: łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

A tak poza tym, to stara bida ... a dziś wkurzyłam się na max.
Wywiesiłam rano 2 prania i wzięłam się za sprzątanie, w międzyczasie wstawiłam pościelowe.
Jak się wyprało to ułożyłam małego do popołudniowej drzemki i poszłam wywieszać.
Zdjęłam to co wyschło i miałam zacząć wieszać pościel a tu suszarka ogrodowa taki kołowrotek trach - jedno z ramion pękło.
Myślałam, że mnie szlag trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fatum jakieś czy co :confused: No hellou .... ja tu mam pranie do powieszenia a ta małpa popsuła się.
Muszę na allegro wyczaić drugą. Ta co prawda była z Lidl`a i miała lekką konstrukcję .... więc może dlatego tak pękła.
Ech .... mało nie kosztowała bo 160zł .... zła jestem jak osa.
Sprawdzę co mają na allegro i trza zamówić.

Mirella witaj po długiej przerwie - dobrze, że wszystko się układa.
Oj Seba to już duży chłopak i wierzę co przeżywasz przed kwietniowymi egzaminami.
Będzie dobrze - poradzi sobie.

Madzia korzystaj z takich okazji - każda forma zakupów dla kobiety to radość :-p
No i zdrówka dla mamy - trzymam kciuki za poniedziałkową operację.

Malena gratki dla Nikusia - oby pozostałe ząbki tak ślicznie wychodziły.

Uleńko oby Karolince twojej udało się raz dwa z lekcjami i oby znalazła czas na zabawę z rówieśnikami.

Marma nie zazdroszczę mdłości - oby jak najszybciej się skończyły a Ty żebyś mogła cieszyć się kolejnymi, spokojnymi miesiącami ciąży.

Evelajna tekst przeczytałam jednym tchem i aż dumna jestem :tak:
A jak po guinnessie :-p

O raju, Malena już pierwszy ząbek!:szok:
Mirabelka, kochana, miło Cię widzieć:tak::-)
Magdziunia diabli by mnie wzięli, ale to jest coś za co lubię Irlandię: wymieniłabym od ręki. Albo dostała kasę z powrotem.

Nasz dzień Guinnessa był niezły. Wytrąbiłyśmy po małej pincie ciemnego (Marma tez lubię z sokiem:tak:), spakowałyśmy dzieci na spacer na plac zabaw, i godzinę przesiedziałyśmy pod zjeżdżalnią, bo lało:-D:-D:-D

Nalałam sobie wina, m odpadł, siedzę i oglądam jakiś horror. A potem będę się bać, drzwi zamykać na milion zasuwek, świecić świeczkę... Walnięta jestem:confused:

Dzien dobrek babencje:-) Chcialam wczoraj wejsc wieczorkiem ale normalnie bylam tak zmeczona ze padlam przed 23 co do mnie nie pdobne ;-)
Wypad do zoo super udany i jak to mowi osiol ze shreka "ja chce jeszcze":-D, menz mani chyba mniej zaowolony bo ciszy i spokojny, widac kto w domu u nich rzadzi:-D (dostne zaraz kopa od mani:-D)
Jak dla mnie troche przereklamowane to zoo, ale w sumie chodzilo o to zeby sie spotkac, no i moze nastepnym razem bedzie nas wiecej:tak:

Mlody ciut lepiej, jak widzi strzykawke z antybiotykiem to ucieka do lozka i udaje ze spi:-D ale nie ma to tamto, jak mus to mus i trzeba wypic chociaz nie dobre, pewnie mnie znielubi przez to;-)
Uciekam do smarkaczy no i zycze udanej niedzieli;-)

Malena Gratki za pierwszego zębola!!!! a jak poszukiwania pracy???

Mirabelka widac sms-ik wystarczał za kopa:)))) Super że się odezwałaś:tak::tak::tak:

Magdziunia na to się mówi złosliwość rzeczy martwych:dry::dry::dry:

Evelajna ja kiedyś mogłam na okrągło oglądać horrory a teraz:no::no::no:

Ulka a Ja myślałam że tylko w polskich szkołach dzieci mają tyle pracy:sorry2:
i trzyma kciuki za Twojego M:tak::tak: aby jak najwięcej $$$$ przynosił:-p

Magdasf toć mi nikt nie wierze jak mówię,że mój M dopiero po 0,5 zaczyna mówić ludzkim głosem:-D:-D:-D:-D

Hello
Witam się i Ja.
Wczoraj dzień mega udany choc co do samego ZOO to faktycznie przereklamowane:sorry2::sorry2: lepsze jest na stacji benzynowej w Człuchowie :-D:-D:-D I tak jak Magda po 22 już spałam:szok::szok::szok::szok:

reklama
Heloł
jak Czarna towarzystwo ruszy to zaraz jest co poczytać :-D:-D:-D:-D

moj m pojechał na agro show do Poznania a my z Szymonem leniu****emy, jak codzień zresztą:sorry2:.
Pogoda cosik się psuję, ale i tak zjadamy obiad i zmykamy się wietrzyć.

Miłego dzionka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry