Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najgorzej jak jedno i drugie chce w tym samym czasie się przytulać, bawić w różne zabawy itp;-) teraz właśnie robią sobie wyścigi i mały liczy jeden, da, ci START

a sukienki jak nie mam tak nie mam. Oczywiście wybór jest ale nie takie jak ja bym chciała

a drugi raz nie popełnie tego błędu ze cos kupie i później będę przerabiać
więc pozostaje Allegro
czarna super maz ale moj jest tez wspanialy dzis kupil mi plaszczykpiekniutki
)
Evelajna jak badania??
malena tos pojechalateraz brzuchatki drza
a te niezdecydowane mamusie juz pewnie nie daja sie dotknac mezowi
![]()
Trina załamka w tym przedszkolu. Najgorzej jak rodzice przekładaja swoje wlasnie ambicje na ich dzieci.
Ula ale ci zazdroszcze tego spokoju...no ale jeszcze kilka lat i ja tak będę miała :-) hahaha
Czarna ja jak łapie doły jak sobie dam rade z dwójka to mysle o Tobie i tak jakos mi wiary nieświadomie dodajesz :-)
U nas też nic ciekawego. Poza tym że wczoraj K podłączył mi zmywarkę i bardzoooo polubiłam zmywanie naczyń.
Pati, aleś się nad nami naznęcałatrina po prostu niektórzy rodzice maja przerost ambicji, tylko szkoda tych dzieci
to już pisze- przepsia to po prostu przyczepka :-)

, kolorek bardzo ładny. 
.
;-)
. Nie wiem dlaczego właśnie ostatnio intensywnie myślałam o zabezpieczeniu po porodzie :-).