reklama

Październik 2008

Trina daj znać co i jak

Patrycja nie trzymaj nas dłużej w niepewności i zdradź na tajemnicę tego słowa

minisia i jak się dziś czujesz?

Czarna pocieszyłaś mnie. Myślałam że tylko ja mam takiego małego trolla:-D

natusia Bartek się przyzwyczai do niani a wy się może do kina wybierzcie co by zmienić tematy do rozmowy ;-):-D ( żart)

reklama
marma dzieki tak dzis juz zupelnie dobrze , wczoraj jeszcze troszke dokuczaly mi dolegliwosci ale dzis oki dzieki:tak:
czarna obejrzalas film i jaki?? ja nie :-( kupilismy scrabble i film poszedl w zapomnienie :-D:-D:-D:-D
Pati kojarzy mi sie ze na psa/psiuncia :zawstydzona/y: moze tak mowic ale nie wiem:sorry2:

Ja dzis mam szkole wiec trzeba lekcje odrobic :tak:
buzka milego dnia

Czarna - przed zabiegiem mówił, ze 3 mies trza czekać. A na kontrole "po" idę jutro, moze wszystko jest ok i da zielone swiatło wczesniej ;)
powodzenia na wizycie!!!! i oby swiatelko było zielone to wtedy jest szansa na piękny prezent pod choinkę. A jak relację z M???
Wczoraj była niania pierwszy raz boło ok. Ponoć Bartek trochę płakał ale go zagadała. Poszliśmy z M na kolację (w końcu SAMI):szok::laugh2:
Będzie przychodzić do nas na każdy wtorkowy wieczór.
Odprężyłam się ale połowę czasy z M rozmawialiśmy o Bartku (to już chyba takie uzależnienie od dziecka;-))
kurde kiedy to było 1+1:confused::confused::confused::confused: U nas to realne tylko już na emeryturze M:-D:-D:-D

Patrycja dałam ostatnio kieckę to przeróbki i bagatela 70 zł a za tą kasę już sobie coś nev kupię:-p:-p:-p jak kupię bo na razie ciężko idzie :sorry:
A nowe słówko Kamilka za nic nie mogę rozszyfrować:no: Moze zaodaj w jakimś zdaniu:cool2:

Marma mam nadzieję ze szybko te nasze trolki z tego wyrosną:tak::tak::tak:

Minisia nie oglądałam u nas takie rzeczy muszą nabrać mocy urzędowej jak ja to mówię:-D:-D:-D Dzis raczej też nie obejrzymy:no::no::no:
A scrabble uwielbiam!!!!!!!!!!!!

A ja zaraz zapodam małemu obiadek i wybywamy bo muszę zakupki zrobić a trza korzystać puki nie pada:tak::tak::tak: choc znając moje zezowate szczęście wyjde i zacznie:dry:

Patrycja a może "przepraszam".

Moj tez ma czasem teksty fajne i nie wiem skad je bierze i ogolnie sobie lubi wymyslac :-) Np. Ostatnio siedzi na nocniku i mowi do mnie "dupa boli". Albo wymysla sobie i mowi "jechalem z tata szybko tirem" albo przychodzi i "tata mnie bije" itp.
No i ja nie do konca słyszałam, ale ostatnio tesciowa mowi ze u nich krzyknał na głos "kur.. mac", nie do konca wierzylam, ale kilka dni pozniej Patryk tez w domu uslyszał, ale jak powiedzialam malemu ze ma powtorzyc mi co powiedzial, to sie przytulił i powiedzial "nie powiem"... Nie wiem gdzie to uslyszal, no ale mysle ze od Patryka brata, ehh... No ale tesciowie sobie juz dodali wersje skad dziecko bierze takie slowa :-) Ale ogolnie do trzeba sie bardzo kontrolowac :-D

Patrycja a może "przepraszam".

Moj tez ma czasem teksty fajne i nie wiem skad je bierze i ogolnie sobie lubi wymyslac :-) Np. Ostatnio siedzi na nocniku i mowi do mnie "dupa boli". Albo wymysla sobie i mowi "jechalem z tata szybko tirem" albo przychodzi i "tata mnie bije" itp.
No i ja nie do konca słyszałam, ale ostatnio tesciowa mowi ze u nich krzyknał na głos "kur.. mac", nie do konca wierzylam, ale kilka dni pozniej Patryk tez w domu uslyszał, ale jak powiedzialam malemu ze ma powtorzyc mi co powiedzial, to sie przytulił i powiedzial "nie powiem"... Nie wiem gdzie to uslyszal, no ale mysle ze od Patryka brata, ehh... No ale tesciowie sobie juz dodali wersje skad dziecko bierze takie slowa :-) Ale ogolnie do trzeba sie bardzo kontrolowac :-D

Hej
ale Wasze dzieciaczki już ładnie mówią, u nas na razie lipa, widzę, że czasem coś tam mu się powie, ale ogólnie jest cykor i jak proszę żeby powiedział a on nie wie jak, to mówi NIE:no:. Staram się do niego dużo gadać, powtarzam szczególnie proste sylaby, no ale chyba na spektakularne efekty jeszcze poczekam trochę :dry:.

A co u Evelajny, nic nie pisze ostatnio, ODEZWIJ SIĘ KOBIETO!!!

My po obiadku, czekam jak mały wstanie i idziemy się przewietrzyć. Samopoczucie do bani, zamiast lepiej jest gorzej.
W weekend przyjedzie brat z bratową ciężarówką, więc się troche sobie poużalamy i może humor będzie lepszy :happy2:

Witam się:tak:

Już prawie prawie po chorobie tylko mi jeszcze kaszel został, ale nie jest zle.

U nas leci powolutku do przodu, jutro Lenka znów do przedszkola więc trochę wolnego będę mieć, ostatnio we wtorek bo będzie chodzić we wtorki i piątki, siedziałam jak na szpilkach i przy telefonie w razie gdyby dzwonili ale nie... Lenka była bardzo zadowolona i taka przejęta opowiadała o wszystkim jak po nią przyszłam:tak:
Mam nadzieję że będzie fajnie:tak:

Patrycja zielonego pojęcia nie mam co to może znaczyć:confused:
Lilunia, Wanilia poprawy nastroju;-)

reklama
Hej Hej, Wiola, ściągnęłaś mnie normalnie:)

U mnie ruch jak na centralnym. Dwa tygodnie temu przyjechały mama z ciocią. Ciocia już wyjechała, a mam w sobotę niestety wyfruwa:(
Przyleciały, żeby się zająć młodzieżą i domem, a ja się miałam uczyć, bo 6 i 7 grudnia egzaminy. W efekcie zamiast na nauce skupiłam się na pracy, bo się nagle naskładało....
O i takie tu u nas wszystko szalone.

"Przepsią"???? Jak rany julek - zero pojęcia:no:

Czarna,
70 zeta na przeróbki to faktycznie przesada.
Trina, trzymam kciuki za kontrolę i za zielone światełko!

Zdjęcia z Halloween Wam obiecałam. Uuupsss... Chyba trochę czasu minęło:zawstydzona/y:
Zaraz wkleję jakiegoś świeżaka z Tuśką i pooglądam paździoszki, bo zupełnie wypadłam z obiegu. Wstyd wstyd wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry