Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie ze pamietamyHej hej hej!!!!!! Pamietacie mnie jeszcze ?????? Oj dluugo mnie nie bylo dlugooo.....
Urodzinki Szymka poki co spedzilismy w gorkach, a w najblizszy weekend planujemy spotkanie rodzinne.:-)
Pozatym budowa jest na finishu - dzisiaj elektryk kontakty montuje, jutro halogenki i ledy, w piatek schody.... najgorszy jest tylko gosc od plytek, ktory opoznia nam wszystko....sciemniacz straszny !!!! a ogolnie mam dosc budowy....kupa czasu na wybieraniu, szukaniu ofert, w sklepach ogladanie, potem suzkanie w necie tanszych ofert.... ogolnie cale popoludnia i wieczory do pooozna to bhudowa + Szymcio ....
A tak to zyjemy...w ciazy nie jestem poki co :-( ale zobaczymy w sobote czy przyjdzie @ czy nie... ehhh..chcialabym juz czekac na dzidziusia.....
Szymcio gada juz na calego, czasami zaskakuje swoimi tekstami.... wszystko naśladuje i trzeba bardzo uważać co się mówi... ostatnio nie mogliśmy znaleźć miejsca na parkingu, po czym słyszymy z tylnego siedzenia: "fuck, nie ma miejsca, fuck"
Pati - gratulacje !!!!!!

moze jakies fotki????

Wczoraj kupiłam w końcu młodemu kozaczki na zimę. A co się przy tym na biegałam. Na przeciwko sklepu z butami jest taki mini plac zabaw ( w galerii handlowej) Po wybraniu butów wpakowałam tam młodego żeby móc ze spokojem zapłacić. Płacenie zajeło mi 10 minut bo mój ukochany synek w tym czasie zdążył: Zjechać ze zjeżdżalni prosto na dziecko rozkwaszając mu dolna wargę, drugiemu przyciął rękę drzwiczkami od domku plastikowego, dziewczynkę wyrzucił przez okno z tego domku a raczej tak skutecznie ją popchnął a za drugą latał machając rękami i wołał sio...momentami zastanawiam się czy się z tego śmiać czy raczej usiąść i płakać.... A wczoraj tak go Pani w przedszkolu pochwaliła.... A i jeszcze pochwalę się postępami. Mamy 2 nowe słowa. KOTI - czyli kot i KONII czyli koń
![]()

niezly jest!

Poczekam,poczekam, choćbym chciała to sama nie mam jak przyspieszyćNatusia - jak nie wiesz kiedy, to polecam testy owulacyjne (na allego po 1 zł sztuka), u nas załapało za 2 razem, niestety później nie udało sie jednak; a tak poza tym, to czekaj na mnie ;-)

Natusia jak nie wiadomo kiedy się starać, to cały czas się starać, a to chyba nie jest przykry obowiązek ;-)(taki dżołk na rozładowanie napięcia, sorki)

Ja miałam ten sam problem. Po odstawieniu tak się rozregulowałam że na początku miałam cykl 34 a później i po 22 dni... dlatego nie wiadomo jak u mnie liczyć termin porodu i jest tylko taki mniej więcej.
A i jeszcze pochwalę się postępami. Mamy 2 nowe słowa. KOTI - czyli kot i KONII czyli koń![]()

Natusia zazdroszczę takiego wieczorku tylko we dwoje, chyba trozkę odreagowałaś?? :-)Wczoraj była niania pierwszy raz boło ok. Ponoć Bartek trochę płakał ale go zagadała. Poszliśmy z M na kolację (w końcu SAMI)
Będzie przychodzić do nas na każdy wtorkowy wieczór.
Odprężyłam się ale połowę czasy z M rozmawialiśmy o Bartku (to już chyba takie uzależnienie od dziecka;-))

wiecie, podobno przed owu wieksza szansa na dziewczynke jest
to sie nazywa determinacja, co :-)