reklama

Październik 2008

Martyna dzieki wielkie!!!!!!juz ciagne cala trylogie jest na torrentach od jednego goscia wszystkie 3 :)))
czarna to byl zarcik :P

ja po szkole , dzieci sie bawia te starsze mloda spi zas pojdzie spac po polnocy buuuu
zaraz zrobie sobie kawke i poczekam na meza ale on wraca dopiero po 19 :(

my ogladamy duzo filmow co wieczor inny a seriale mke i na wspolnej a Housa juz pisalam mam sciagnietego tez :)

reklama
Ciężarówki - oby doegliwości szybko przeszły!

Malena zdrówka!!!
A nam minie wszystko jak ręką odjął...... po porodzie :-D:-D:-D.
Ale i tak z drugiej strony ciesze się , że to druga ciąża, moja bratowa jest w pierwszej i oboje z bratem trzęsą się z byle powodu ;-) kurde ciekawe czy ja też tak miałam przy pierwszym, nie pamiętam :-D

Wanilia co Ty ja tez nie obcykana, sprawdzilam tylko na filmwebie o czym dziewczyny mówią. A tak po za tym to podajze filmy oparte na ksiazkach, ktore podobno sa calkiem dobre :-)

Ja z seriali szpilki, usta usta, house czasem, i jak akurat włącze to na wspolnej i pierwsza milosc, ale nie codziennie :-)

Oj, bo myślałam, że jam jest ciemniak :-).

Naszła mnie ochota na owsiankę, a teraz mam taaaaką zgagę!!

ja wczoraj oglądała "wszystko u nas dobrze" czy jakos tak i super film
a tak to przeleżałam wczoraj pól dnia, rano mnie muliło, potem zebrałam sie na spacer z młodym i nawet lepiej się poczułam, potem jak młody miał drzemke też przysnełam, po obiedzie u tesciów scieło mnie do tego doszedł koszmarny ból głowy wiec przeleżałam- przespałam cały dzień prawie. z książek super muchy w zupie ale nie pamietam autorki. młody nauczył się liczyć jeden dwaaaaa i chodzi i non stop liczy

zdrowka dla chorowitków
lilunia toż to podstawowy sprzęt;-)

Ja melduję, że u nas nic nowego.
Dziś wieczorem przychdzi niania (ma przychodzić raz w tyg, dziś przyjdzie na próbę.) Jest to osoba z polecenia więc mam nadzieję, że będzie ok.

U mnie brak @ (już 5 dni) a test negatywny - załamka:no:

Hejka Hausiary:))))
Ja właśnie spijam kawkę ze śniadanka i miałam chwilkę na kompa bo musiałam przelewy zrobić. Na dzisiaj tzn na przedpołudnie planów brak ale raczej nie wyjdziemy bo pogoda deszczowa:((
A po południu Niki ma pasowanie na Gimnazjalistę a Ja zostałam wytypowana na opiekuna ich grupy ( POMYSŁ WYCHOWAWCZYNI) no to teraz przyjdzie mi się zmierzyć z naszą wspaniałą młodzieżą:)))

Ja nie mam weny na gotowanie, więc zrobie jajecznice z cebulką, tak mi chętka naszła:happy:.
A wiecie co mi się dziś śniło, że 3-go muszkietera urodziłam :szok::szok::szok:, tylko jakoś dziwnie, bo tego drugiego nie widziałam, tylko już trzeciego i tak się modliłam, żeby ten drugi okazał się jednak dziewczynką :-D:-D:-D.
znam takie pomyłki:))) wiec wszystko przed wami:tak::tak:
Weź mnie kobieto nie strasz!
Jak dostałam tych mdłości przy grypie, to zaczęłam się wkręcać.
Do tego jeszcze brzuch boli, cycki bolą.
Myślę, że to w końcu okres się zbliża (jeszcze nie miałam po porodzie)
ale co się przez parę godzin odenerwowałam to moje.

Ciąży w tym momencie mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!
Chyba bym tego nie przeżyła! :no:
Po pierwsze zdrówka dla maluszków.
Po drugie już tutaj nie ściemniaj bo widać ile satysfakcji daje Ci macierzyństwo:-p:-p:-p i się nie wyrzekaj:-p:-p Ja się wyrzekałam i biega Samuel:-D:-D:-D:-D
Dziś wieczorem przychdzi niania (ma przychodzić raz w tyg, dziś przyjdzie na próbę.) Jest to osoba z polecenia więc mam nadzieję, że będzie ok.

Może test jakiś ferelny;-);-);-) nadal trzymam kciuki:tak::tak:

Pati ale Ci ta fasoleczka daje w kość:tak::tak::tak: z Kamilkiem chyba tak nie miałaś co??? Jak ja się cieszę że przechodziłam ciąże bezobjawowo:-p:-D:-D:-D

Minisia i jak film???? Ja już też mam 3 części ;-) tylko teraz znaleść czas aby to obejrzeć:sorry2:

Natusia brak @ to dobry znak, poczekaj jeszcze , powodzenia :-)

Witam
u nas też pochmurno, ale jeszcze nie pada, najpierw spróbujemy zjeść śniadanie, bo od rana była akcja kupa, wiec jedzenie nie szło,a potem się zobaczy. Szymon właśnie pościągał buty i skarpetki i próbuje załóżyć rajstopki :-) daje mi znaki, że idziemy na dwór :-D.

Miłego dzionka

HELLO

Ja chyba jednak jestem meteoropatką... pogoda obrzydliwa i nawet tyłka nie chce mi się ruszyć. Jedynie na co mam ochotę to sen. Dziś wieczorem polatam sobie na samolocie i zobaczymy co znowu mój guru wymyśli. brzuch mam już tak wysoko że z pępka mi się rowek zrobił a młode tak wariuje że wygląda to tak jakbym miała obcego w brzuchu :-D
Chyba znowu przydał by mi się jakiś kop w tyłek... A tyle dziś chciałam zrobić...

natusia trzymamy kciuki!!! nadal badz dobrej mysli!:tak:

Minisia i jak film???? Ja już też mam 3 części ;-) tylko teraz znaleść czas aby to obejrzeć:sorry2:
ciagnie sie ale dzis bedzie :) i ogladamy :)

No ja przy kawce po sniadanku czytam was i lece na zakupy :) to co lubie najbardziej na odp watku wkleje co che kupic werci juz dzis bo polowa ceny wiec warto :)

Dzięki dziewczyny za miłe słaowa, ale ja już się nie nakręcam. Robiłam test dzień przed spodziewaną@ i dzisiaj czyli 5 dni po terminie więc to już raczej pewne że nie jestem :(
Najgorzej, że wygląda na to, że po skończeniu brać tabsów znów rozregulowałam się.:wściekła/y:

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słaowa, ale ja już się nie nakręcam. Robiłam test dzień przed spodziewaną@ i dzisiaj czyli 5 dni po terminie więc to już raczej pewne że nie jestem :(
Najgorzej, że wygląda na to, że po skończeniu brać tabsów znów rozregulowałam się.:wściekła/y:
Natusia ale masz juz synka wiec spokojnie predzej czy pozniej pojawia sie kreseczki :-Dja wierze ze teraz sie udalo! i tego ci zycze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry