reklama

Październik 2008

Cześć kochane :-D

Ja po weekendzie u teściów. Poodwiedzaliśmy znajomych, pospacerowaliśmy korzystając z przepięknej pogody i po obżeraliśmy się na maxa ( a jutro wizyta i kolejne warzenie :szok:)No i co najważniejsze, zrobiliśmy mega zakupy ubraniowe. W Lesznie jest sklep ze strasznie tanimi rzeczami. W prawdzie wszystko mede in china ale całkiem ok jakości. No i w końcu M nie może marudzić że nie ma się w co ubrać a i mi trafiły się 3 sweterki i :-p

Ja czuję ruchy już od 3 tygodni. Teraz dzidziol tak kopie że ręka podskakuje na brzuchu i jego ulubiony cel to mój pęcherz .... :-D

Wanilla a jaką literaturę lubisz?

Co do filmów to nic nie polecą bo ja to tylko Hausa w ostatnim czasie raz w tygodniu oglądam.:rofl2:

reklama
Czarna powodzenia u chirurga
Minisia ja polecam film "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet"
Magdziunia oby ci sie wszystko poukładało

U nas weekend minął z katarem i kaszlem Maciusia co wiąże sie z kiepskimi nockami i brakiem apetytu u niego. Byliśmy u rodziców. Trochę sobie odpoczęłam. Mój K chce mi kupic pod choinkę zmywarkę. Stwierdził że przy dwójce dzieci nie będę miała czasu na zmywanie. Ma gest :-) Poza tym nudy, dobrze że chociaż pogoda jest ładna. Zmykam rozwiesić pranie.
p.s. macie jakieś doświadczenia z kołyskami dla dzieci? może mi jakąś polecicie albo odradzicie? :-)

Marma ja Housa ogladam kilka odcinkow dziennie haha sciagnelam od 1 serii do 7 :)
Lilunia zdroweczka dla maluszka
z kolyska nie pomoge :(
a zmywarka wspanialy prezent!!
ja na nowym sobie kupie bo tu nie mam gdzie wlozyc :(
czytam o filmie zapowiada sie ciekawie jesli to ten bo tu cos pisze ze sa 3 czesci?? ale nie moge znalezc na torrentach :(

Ok znalazlam ale to 1 czesc wiesz moze jakie sa tytuly kolejnych???

Ostatnia edycja:
Minisia nie wiem niestety. Ja oglądałam tylko ta czesc o ktorej ci pisałam. nawet nie wiedziałam że są inne. a film polecam. na pewno nie bedziesz sie nudziła bo jest wciągający i to bardzo.

Witam
Napiszę tutaj u chirurga ok albo nawet i lepiej dr stwierdził że bdb radze sobie w takich sprawach :-D:-D:-D:-D i jak będę robić tak dalej to on już nie chce więcej nas widzieć (gościu nie do podrobienia)
A po za tym obiadek się gotuje, mały układa klocki mamusia pije kawkę i relaksuje się na bb:)))

Lilunia zdrowka dla małego, a film i Ja sobie sciagne:tak::tak: Co do kołyski ja przy Samim miałam takie łóżeczko na kółkach +wibracje i melodie. I może na długo nie starcza ale 5 miesiecy w tym przeleżał:tak::tak:. heheh się śmieję ze trzymam dla wnuków:-p:rofl2:

Minisia Ty nie bądz taka dowcipna z tym nr 4:dry::dry::dry::dry:
A Ja polecam Niezniszczalni. :tak::tak:

Marma u nas kiedyś też był taki sklep ale nie wiem dlaczego nieprzetrwał:nerd::nerd: bo klientów tam nie brakowało:tak:

Hej ja zamulam w domku, zaraz moze sprobuje Rafala polozyc, chociaz on sie do tego nie kwapi, no i musze sie zabrac za obiad, bo Patryk bedzie jakos po 15. A po poludniu na jakies zakupy trzeba jechac, bo w weekend po szkole mi sie juz nie chciało.

Domi to chyba chodzi o trylogie Millennium. I czesc "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", II "Dziewczyna, która igrała z ogniem" i III "Zamek z piasku, który runął" Spojrz sobie na filmweb.pl

Domi to chyba chodzi o trylogie Millennium. I czesc "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", II "Dziewczyna, która igrała z ogniem" i III "Zamek z piasku, który runął" Spojrz sobie na filmweb.pl
Dziewczyny, aleście obcykane w tych filmach :tak:;-):-p ja ledwie zalicze seriale tv i już mi starczy oglądania. Seriale znaczy usta usta, szpilki, no i czasem Housa.

Z ksiązek to już nie pamiętam co ostatnio czytałam, ale lubię pozycję z humorem, amorem i jakąś (niebanalną) akcją ;-):tak:, byle nie horrory.
Lilunia K ma gest, mój m owszem chętny był na wymianę kuchni, zmywarkę, bo ja płaciłam :baffled:.

Witam poniedziałkowo,
znów pogoda super, ale nie wiem czy zdąże się nacieszyć, bo Szymcio niedawno zasnął, zanim wstanie, obiad zje......

Ja nie mam weny na gotowanie, więc zrobie jajecznice z cebulką, tak mi chętka naszła:happy:.
A wiecie co mi się dziś śniło, że 3-go muszkietera urodziłam :szok::szok::szok:, tylko jakoś dziwnie, bo tego drugiego nie widziałam, tylko już trzeciego i tak się modliłam, żeby ten drugi okazał się jednak dziewczynką :-D:-D:-D.

Wanilia co Ty ja tez nie obcykana, sprawdzilam tylko na filmwebie o czym dziewczyny mówią. A tak po za tym to podajze filmy oparte na ksiazkach, ktore podobno sa calkiem dobre :-)

Ja z seriali szpilki, usta usta, house czasem, i jak akurat włącze to na wspolnej i pierwsza milosc, ale nie codziennie :-)

reklama
Witajcie!
U nas znów choróbsko - tym razem katar.:-(
Ale w zeszłym tygodniu się działo!
Dopadła nas grypa żołądkowa.
Całe szczęście maluchy ominęło.
Ale mnie przewróciło na lewą stronę.:crazy:

Dziś taki piękny dzień, zaliczyliśmy pomimo przeziębienia długi spacer, a teraz poobiednia sjesta.:happy:

Też zazdroszczę ruchów brzuszkowych, ale nie zazdroszczę ;-)

Malena kobieto śniłaś mi się dzisiaj że zrobiłaś swojemu M numer i aby nie iść do pracy byłaś znów w ciaży:))) Może jest to proroczy sen:)))
(((

Weź mnie kobieto nie strasz!
Jak dostałam tych mdłości przy grypie, to zaczęłam się wkręcać.
Do tego jeszcze brzuch boli, cycki bolą.
Myślę, że to w końcu okres się zbliża (jeszcze nie miałam po porodzie)
ale co się przez parę godzin odenerwowałam to moje.

Ciąży w tym momencie mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!
Chyba bym tego nie przeżyła! :no:

Magdziunia nie daj się! Nie namawiam na zwierzenia, ale czasami pomaga.
Domi - czekamy na poremontowe zdjęcia
Kaka -trzymam kciuki za dietkę
Ciężarówki - oby doegliwości szybko przeszły!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry