reklama

Październik 2008

Ale Wam dobrze że Wasze pociechy juz spia bo mój bawi się w najlepsze.
Kaka pomysly bardzo fajne na prezenciki. te puzzle mi sie podobają.
Czarna to sie Wam trafił nieprzewidziany wydatek. i widzę że pomysły na prezenty już są obmyślone.
Wanilka fajnie że miałaś miły dzionek. Należalo ci sie po ostatnim stresie.

Ja z prezentow na razie myślę o jakimś znikopisie dla Maciusia , podobaja mi sie firm Tomy i Simba.

reklama
Domi pod miejscem na adres emailowy jest okienko i trzeba coś wpisać a potem znów kliknąć, vote, albo cancel?

U nas dziś też miły dzionek, byliśmy na mszy za dziadka, a potem był obiad u rodziców. Szymcio po dniu pełnym wrażeń już śpi, a my z m relaksujemy się przed TV.
Wanilia vote nie cancel bo skasujesz :tak:
czarna no to fajnie ze prezenciki wybrane
i bal zaplanowany :))
zdrowka z nogami :-(
nasz tez nie spi ale mu zaraz idziemy maz na 6 do pracy a ze godzine dojezdza o 4 ma pobudke:-(

milej nocy

Czarna - a jak ten tor? bo to jest nasz pomysł pod choinke i zastanawiam sie nad jakością plastiku, bo znając destrukcyjne zapędy młodego, to albo bedzie rzucał albo po tym skakał :/
Minisia - oj, współczuje mężusiowi takiego rannego wstawania...
Lilunia - a o której Twój Macius wstaje, jak tak późno dokazuje?
Kaka - myslę, że projektor nie pomoże :) pociesz się tym, ze najpóźniej za 10 lat wołami ją do Waszego łóżka nie zaciągniesz :)

U nas nic nowego, wizyty lekarskie opisane na lekarzowym. Pogoda paskudna, nic mi sie nie chce. Dziś luzy w pracy, wiec może w końcu za angielski sie wezmę... Mam dwa streszczenia artykułów do napisania i jakos tak nigdy nie ma czasu. Chyba dzis robotę odłożę na bok i tak się nic nie pozałatwia, no i zabiore sie w końcu za pisaninę...
Śniło mi sie dziś, że jesteśmy w hotelu z moimi chopami i mamy gdzies lecieć samolotem. W ostatniej chwili zorientowałam się, że Maciek nie jest jeszcze spakowany. Wiec do szafy i zaczynam go pakowac, a tam posród jego rzeczy, na wierzchu leży kilka sztuk poskładanych rózowych bodziaków z kwiatkami. Zdziwiłam sie, skąd to w szafce młodego i patrze na metkę, a tam rozmiar 47. Może jakaś wróżba ;) ale z rozmiaru to jakiś wczesniak wychodzi...

Ostatnia edycja:
A ja wykonczona. Zamiast długiego wolnego weekendu, mam długi pracujacy...a że wieszkosć firm pozmaykanych to my mamy opór klientów. Masakra. A jeszcze ta pogoda...

Mój szef wymyslił ze jutro po pracy idziemy roznosic ulotki - hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ciekawe ile i czy wogóle zapłaci;-/

Trina My mamy taki tor WADER KOLEJKA KID CAR 4,5 m ZABAWKI KOLEJKI TOR (1315680877) - Aukcje internetowe Allegro i jedynie na co musze uważać to ten mostek a reszta jak najbardziej OK mamy go 3 dni i jeszcze jest cały więc jest szans że długo się utrzyma::)))) i widziałam w ulotce garaż który mozna podpiąć do tych torów:tak::tak::tak::tak: więc zapewne taki kupimy;-)

Kaka a ładnie to tak w czasie pracy jeździć po Pile:-p:-p:-p

Hello
pogoda do bani cały czas u nas padało:dry::dry::dry:
Ale za to moja rodzinka powiększyła się o 3 rybki:-D:-D:-D Laura z Samikiem mają welonki. Sami pobił wszytskich bo nazwał swojego REKIN!!!!:szok::-D:-D:-D A Niki zażyczyła sobie Bojownika:cool2:

czarna TO DOBRZE BEDZIE SIE DOWIEDZIEC Z TYM BOJOWNIKIEM wiem ze razem w welonem moze byc niebezpiecznie bedzie je podgryzal ;/ mialam tak kiedys a jak byl sam w kuli to cale dnie na dnie siedzial zero ruchu ;/

Witajcie, sorki ze tak rzadko wpadam, albo czasu brak, a jak mam czas to przesypiam, zresztą sama się dziwie ze jeszcze nie spie i w dzien nie spałam, ale to tylko dlatego ze mlody ma jakis motorek w dupce. Ja dziś zrobiłam zaległe porządki, takiego mam lenie po pracy ze coraz czesciej cos odkładam na poźniej, przejrzałam ciuchy młodego, uszykowałam stare na strych, przejrzałam za duże i dzień zleciał. W pracy mało nie zasnełam przy biurku, aż soie zrobiłam prawdziwą kawe, bo na codzień lece na bezkofeinówce

Domi welonki sa w oddzielnej kuli:tak::tak::tak: a Bojowik jak narazie pływa więc mu nie jest źle zobaczymy.

Pati jedna kawka dziennie Ci nie zaszkodzi:tak::tak::tak: dobre sa tez cukierki Kopiko czy jakoś tak:tak::tak:

czarna no to dobrze :)
pati wspolczuje tej sennosci ja tak mialam z Wiktoria ;/

a u nas dzis nawet ladnie, sloneczko, nie wieje, ja zaraz sie biore za koncowke malowania , potem jakis obiadek i zleci ;)

Laski poleccie jakis fajny thriller albo komedie plisssss
milego dnia

reklama
hejka ja mam chwilkę poki podłogi mi schną, zakupki zrobione, pranie też, wiec tylko został obiad. młody spi- usnął mi w aucie. połozyła bym się z młodym, ale jak przysne to bedziemy bez obiadu:-(
minisia co ty malujesz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry