reklama

Październik 2008

Hello - mnie się nic nie chce .... albo jestem zalatana na maksa.

A dziś jak miałam wolną chwilę to spędziłam z młodym na zakupach - kupiłam jemu buciki, sobie też :-D:-D poszło 350 zł + jeszcze inne duperele.
No i przed chwilą zajrzałam do swojego ubezpieczenia samochodowego i :szok: jutro muszę jechać zakupić nowe.
A myślałam, że mam czas do grudnia ... to bym się z ręką w nocniku obudziła.
Cóż portfel znów szczuplejszy :no:

A to dla odrobiny uśmiechu na twarzy - ja uśmiałam się do łez.

SPRZEDAM KOBIETĘ

Data pierwszej rejestracji: luty 1972r
Pierwszy właściciel,

kolor biały,

pochodzenie krajowe,
używana,

brak hamulców,

lekko się prowadzi,

podgrzewane siedzenie,
obniżone sportowe zawieszenie,

automatyczne ssanie,

dwie poduszki powietrzne,

pełen lifting.
- NIE BITA!

Cena do uzgodnienia
- UWAGA: darmowa jazda próbna

SPRZEDAM FACETA:

Data pierwszej rejestracji: styczeń 1968r.
Egzemplarz okazowy,

duże gabaryty,

tył lekko zgarbiony,
poduszka powietrzna z przodu,

ropniak,

możliwość jazdy na gazie (zalecane),
wrażliwy na pedały,

drążek ergonomiczny położony centralnie - prawie nie widoczny,

najlepiej posuwa na obwodnicach,

na trasie bierze - wszystko jak leci.

UWAGA: porządnie stuknięty,

dużo pali,

problem z wytryskiem,

niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury (zepsuty katalizator?).

Zapas gum gratis

Dobra zmykam relaksować się puki mogę :-p

reklama
Hej laski :biggrin2:
Ja czuje sie od kilku dni jak jakis slon, nie wiem czemu :-D Calkiem inaczej sie czuje niz w ciazy z Rafałem. Mdłosci, sennosc, ociążałosc i ogolnie jakas taka do dupy jestem... Nie wiem czemu, moze tez pogoda swoje robi, ale jakos tak dziwnie. A co to bedzie pozniej??
Ja dzisiaj po wizycie u Endo i moja tarczyca jest juz w normie :biggrin2: Tsh 3,5 (norma do 4,2) Oczywiscie lek dalej mam brac, ale wynik zadowolajacy :biggrin2: Tylko sie wkurzyłam bo niewiadomo czy nie zlikwiduja tego endo na NFZ, bo nie maja kasy, wiec na razie mnie na nastepna wizyte nie zarejestrowała (mam probowac dzwonic w grudniu), no i USG tarczycy i nastepne badanie musze zrobic na wlasny koszt, no ale jakos przezyje. Mam nadzieje ze od stycznia beda normalnie przyjmowac spowrotem...

A moj kochany synek spi od jakiejs 20, co prawda bez kolacji i w ciuchach, ale spi :-D hehe Zasnał nam w drodze powrotnej od tesciow :biggrin2:

Dzien doberek:-) POgoda ze tylko w wyrku lezec...
U nas stara bida, weekend zapowiada sie mega prqacowicie bo i wyklady i praca...no ale co sie chcialo to sie ma;-) Zocha w szkole, mlody robi demolke ja mialam w planie akies porzadki ale...mam takigo lenia ze szok ;-) moze z czasem mi sie zachce cokolwiek zrobic:-D

Czarna kolezaneczki no coz jakas cierpliwosc maja ale jak dlugo to nie wiem:-D:-D:-D:-D

Uciekam do demolatora, bo juz dzis zwalil tv, a teraz buszuje w pokoju zochy a ze chce sie dostac do chomika ktory dla jego zdrowia psychicznego jest na szafie wspina sie na biurko potem na szafe...
Milego dnia babeczki:-)

ps. lillunia moze inhalacje zrob na te zatoki zeby wszystko ladnie splynelo na reszte niestety nie pomoge bo nie mam pojecia

Ostatnia edycja:
Martynka super ze takie masz piękne wyniki!!!!

Lilunia tak jak Magda piszę inhalację!!! i uderz w homeopatię!!!!!

Magdasf ehhh az mi wstyd ale strasznie mi brakuje rozmówek:(((

Magdziunia uśmiałam się jak nie wiem co:-D:-D:-D:-D:-D
Co do bucików to mi się udało bo małemu pasują po Laurze (miała takie wysokie czarne trapery z futerkiem) a na śnieg kupiłam mu śniegowce w pepco:tak::tak::tak:

Hejka
Właśnie spijam kawkę kibicując naszym siatkarkom. Zaraz chce uderzyć na zakupki bo jutro wsio pozamykane:tak:
Wczoraj poprałam firanki więc przydałoby się okna umyć:tak::sorry2: a jeszcze czeka mnie bilans małego i okulista Niki.
A moje biedne nogi coraz bardziej mi dokuczają:-(:-(:-(:-(

Dziewczyny ratunku, zdycham...zatoki mi pękaja i boli mnie strasznie gardło. co mogę brać w ciąży?
Tak jak Czarna napisała. Inhalacje z soli albo z olejkami z eukaliptusa. z leków przeciwbólowych apap- generalnie paracetamol. Polecam Euphorbium krople do nosa, homeopatia - mi bardzo pomogły, Można też brać na zatoki sinupret to są ziołowe tabletki polecane przez lekarzy, oscilokociluim homeopatia na przeziębienie, i spytaj o jakieś syropy w aptece są takie które można brać a na gardło zwykły cholineks bez cukru tylko też zapytaj w aptece bo nie wszystkie mogą brać kobiety w ciąży.

A ja muszę się pochwalić. Dziś rano bez okazji dostałam od mojego kochanego męża bukiet 20 róż. Tak bez okazji:-D

Tak jak Czarna napisała. Inhalacje z soli albo z olejkami z eukaliptusa. z leków przeciwbólowych apap- generalnie paracetamol. Polecam Euphorbium krople do nosa, homeopatia - mi bardzo pomogły, Można też brać na zatoki sinupret to są ziołowe tabletki polecane przez lekarzy, oscilokociluim homeopatia na przeziębienie, i spytaj o jakieś syropy w aptece są takie które można brać a na gardło zwykły cholineks bez cukru tylko też zapytaj w aptece bo nie wszystkie mogą brać kobiety w ciąży.

A ja muszę się pochwalić. Dziś rano bez okazji dostałam od mojego kochanego męża bukiet 20 róż. Tak bez okazji:-D

Marma u mnie by się zapaliła kontrolna lampeczka, bo ja tam bez okazji nigdy nie dostaję :tak:

Cześć
u mnie nastrój - masakra, czyt. wątek lekarzowy, odwiedzi mnie dziś koleżanka z pracy, ale bardziej służbowo niż na plotki, poza tym mam wolne bo Szymcio u dziadków w lecznicy leki sprzedaję :-D:tak:;-) i przewozi je na taczkach z jednego miejsca w drugie.
Jutro mamy obiadek u rodziców i mały zjazd rodzinny więc zapowiada się miły dzionek
ppaaa

Dzięki dziewczyny, jak tylko M wróci z pracy to zaraz go wysle do apteki.
Czarna nogi do góry i daj im odpocząć ;-)
Marma gdzie Ty takiego Męża znalazłaś ?:-)
Magdasf niezły ze Stasia akrobata

Mykam robic sałatkę bo wieczorem znajomi przyjeźdzaja do nas.pa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry