reklama

Październik 2008

Domi co tam trza zrobić, bo ja angielski znam, ale liiiiiiicho ;-) daj instrukcje krok po kroku to zagłosujemy :-)))

Kochana tam gdzie pisze obok zdjecie VOTE kliknij wpisza adres meilowy swoj (mozesz pozniej meza im wiecej tym wiecej glsow) a potem nie pamietam albo ok albo cos tez obok adresu daj znac czy sie udalo
z gory dziekuje i prosze o wiecej :))))))

reklama
Domi a nie trzeba tam się zarejestrować??

No to witam światątecznie;-) U nas kopiuj wklej. Dzisiaj śmigamy do mamy na rogale;-))

Wczoraj tylko byl mega ciężki dzień. Dużo kilentów i mega zamieszanie.

Hej dziewczynki, u nas też tzw kopiuj- wklej.

Jezdzimy codziennie z ulotkami po okolicy, jak tylko pogoda dobra :tak:

Lenka wczoraj w przedszkolu super, teraz czekam na telefon od pani kiedy następny raz pójdzie, bo wczoraj jej nie było bo chora..

Buziaczki:tak:

Wiecie co nie wiem jak jest kiedy nie ma sie konta na Facebooku ;(

a u nas tez nic ciekawego sie nie dzieje zimno na dworze , pada i ogolnie beznadziejnie ;)
w szkole moje dzieci odnosza sukcesy a ja odliczam juz do swiat i pomalu robimy zakupy na mikolaja i gwiazdke:)

U nas juz po wizycie znajomych. milutko spędzilismy czas. tylko nocka kiepska bo mały się budził i nie mógł spać przez katarek. ja też już myślę o prezentach i liczę na jakieś podpowiedzi z waszej strony. babcie sie pytaja co kupic młodemu pod choinkę a u mnie pomysłów brak.

Moje pomysły na swięta:
1. Puzzle dla malucha 3,4,5,6,7 el.- 4 wzory HIT (1297582184) - Aukcje internetowe Allegro mamy juz podobne i Hania je bardzo lubi.
2. LAMPKA NOCNA ŻÓŁW PROJEKTOR GWIAZD WYPRZEDAŻ (1299160428) - Aukcje internetowe Allegro to taki prezent z nadzieją ze zacznie zasypiac sama;-)
3. NICI LEON ANIOŁ aniołek maskotka 15 cm (1313535348) - Aukcje internetowe Allegro moze na Mikołaja, póki co upiera sie ze chce spac z aniołkami gipsowymi, i co wieczór jest o to awantura.
4. DUŻA KUCHNIA Z ELEKTR. PIEKAR. DŹWIĘK - KURIER (1302296883) - Aukcje internetowe Allegro
5. SAMBUŚ PIESEK interaktywny BERNARDYN EPEE (1305951367) - Aukcje internetowe Allegro

Oczywiscie nie wszstko na raz hehehe Tak tylko sobie przeglądam różności i się zsdecydować nie potrafie;-)

Karola fajne pomysly!!
te puzzle, lamka bardzo fajny pomysl chyba kupie takie werci no a maskotka coz u nas Charlie & Lola kroluje wiec cos z tej kolekcji haha
do wiki juz mam 2 prezenty jeszcze jeden dokupiem Mateusz czarna dziura cos o grze mowi wiec gra ale cos jeszcze do tego napewno dokupie moze drugi pad do gry zeby z Wika grali wspolnie

ja tez napisalam list do mikolaja :PPPPP
a wy????????????

Lilunia zdrowka dla malego :)

jakie plany na sylwestra?? ja dzis dostalam zaproszenie i jak nic sie nie wydarzy bedzie extra sylwek!!!

Hejka świątecznie mój mały już śpiocha więc mam chwile wytchnienia:)))
Zaraz z M weźmiemy się za sałateczkę i może jakąś lampkę wina wypije bo w końcu dziś Marcina:")))
Dziś z M podjeliśmy decyzję że czas już na moje nóżki więc teraz czeka mnie bieganie na badania później wizyta i ustalenie terminu operacji:((( ehhhhh zawsze coś
A po za tym hmmmm stara bida
Aaaaa byłam wczoraj z Niki u okulisty bo młoda wykręcala się od nauki twierdząc że ją oczy bolą. Więc ma minimalną wadę -0,25 a na drugie -0,50 i w sumię lekarka stwierdziła że nie musi używać okularów ale jeżeli chce to może, więc jesteśmy biedniejsi o 350 zł.:)))
Normalnie nie wiem jak ludzie żyją za 1000 zł!!!!!!!!!!!!

Karola u nas puzzle też są na topie. Lampka fajna ale pewnie bedziecie na zasilacz przerabiać.
od moich nóg

Minisia My chcemy na jakiś bal wyskoczyć ale teraz wsio zależy, choć kiecka już się robi:)))
Co do pomysłów hmmmm Laura pewnie jakaś Barbie chce ta z koniem chodzącym lub z tymi pieskami albo Syrenke. Sami hmmmm teraz mu kuiłam tor z Wedera więc zaewne dokupie jakiś garaż albo coś w tym stylu.
Niki hmmmmm pewnie jakiś ciuch na dupe i moze jakąś odjazdową torebke.

Ulka zdrówka dla Lenki.

Ostatnia edycja:
Kochana tam gdzie pisze obok zdjecie VOTE kliknij wpisza adres meilowy swoj (mozesz pozniej meza im wiecej tym wiecej glsow) a potem nie pamietam albo ok albo cos tez obok adresu daj znac czy sie udalo
z gory dziekuje i prosze o wiecej :))))))
Domi pod miejscem na adres emailowy jest okienko i trzeba coś wpisać a potem znów kliknąć, vote, albo cancel?

U nas dziś też miły dzionek, byliśmy na mszy za dziadka, a potem był obiad u rodziców. Szymcio po dniu pełnym wrażeń już śpi, a my z m relaksujemy się przed TV.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry