Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
Pisz kochana co tam u Ciebie :-)
Jutro idę zrobić morfologię bo coś mi się dziś dwa razy przytrafił krwotok z nosa i nie wiem czy to nie jakaś anemia. Chyba że to od kataru... A raczej mam nadzieję bo biorę żelazo , witaminy i zdrowo się odżywiam.
niby nie ma byc problemow ale wiadomo jak to jak to jest;-) jak kasa bedzie na koncie to bede spokojna,a na teraz to w sobote przychodzi facet od kominka i zobaczymy co tam powie tzn kiedy moze zaczac noi najwazniejszeile to bedzie kosztowac.

najfajniejsimezowie i najfajniejsze pazdzioszkowe i nie tylk dzieciaki (no tutaj to zart wszystkie pazdziochowe dzieci sa super ;-))
jeszcze nigdy sie tak nie zachowywał. Mało gości przyjmujemy, wiec moze dlatego. Trzeba to chyba zmienić 
(Agamir, tak sie umawiamy cały czas i nic nie wychodzi - musimy sie w końcu spotkać
)
. No i zażartował, że może po chrzście sie uspokoi
A ponadto gadaliśmy o szkole, bo nasi księża to pijarzy i prowadzą podstawówke i gimnazjum, a teraz staraja się jeszcze o przedszkole. No i proboszcz jako ojciec dyrektor opowiadał o szkole i zachecał do zapisania młodego
generalnie maja dużo chętnych a mało miejsc, ale stwierdził, ze mieszkańcy parafii innym trybem idą ;-) tak sobie o tym juz wczesniej myślałam, ze młody pójdzie do przedszkola przy szkole (oczywiście jak się dostanie...) i zobaczymy jakie dzieci bedą, jak bedzie wszystko ok to pójdzie z nimi do szkoły, a jak nie to wtedy może poslemy go do pijarów? Finansowo to prawie podobnie jak przedszkole, bo oni mają dofinansowanie jako szkoła publiczna i ksiądz mówił, ze czesne ok 250 zł wynosi, wiec niewiele. Ale sa koszty dodatkowe - mundurki (ładne swoją droga :-)), wyjazdy (a te raczej poza Polską..) itp. No zobaczymy.