reklama

Październik 2008

hejka jaloś leci do przodu, niemoge się [rzyzwyczaić do tego domowego trybu, zadużo miałam na głowie i bolał mnie brzuch, ale odpuszczam i czekam na efekty

reklama
Hello :)
Patka
odpoczywaj, odpoczywaj i bierz ta no-spe na wszelki wypadek. Mnie tez dalej boli, mimo że staram sie oszczedzac i no-spa 3 razy dziennie. Wlasnie jem "sniadanko", Rafał sie bawi i zaraz musze troche posprzatac, bo po 16tej kolęda...

Hello :)
Wpadlam sie przywitac :P rok mnie nie bylo ale co tam :/u nas wszystko ok.widze ze u Was sie duuuzo pozmienialo:)gratuluje wszystkim nowym mamusiom:) i postaram sie wbic w watek o ile chcecie jeszcze:) musze sie wytlumaczyc tym co nie wiedza ale zniknelam z powodu "malego " spiecia z pewna wstretna kura :P ale "juz" jest ok ;)milego wieczoru

Witaj, witaj! Fajnie że nas odwiedziłam i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :tak::tak:

Pati w kńcu masz trochę czasu na odpoczynek. Korzystaj i się nie przemęczaj:tak:

trina79 powodzenia na usg! :tak:

Ja dziś mam wizytę coś denerwuję się bardzo:-(
M twierdzi, że to dziewczynka, ja przeczucia narazie nie mam. Mo ze po usg jak zobaczę maleństwo to mnie coś najdzie:-p

Nic jeść nie mogę tak mnie cofa. Dziś zjadłam z trudem niecałe jabłko. I śpię na stojąco:-p

Natusia - ja mam to samo.... dostałam jakieś czopki, ale nic a nic nie pomagały !!!! aż je ze złością wyrzuciłam....a ze spaniem też tak mam...od 21-ej do 6 rano to dla mnie za mało...ale nie ma jak wieczorkiem się zdrzemnąć...
Ppatqa, Martynka - jaki to rodzaj bólu?? bo ja regularnie mam tak jak przed @, ale nie na tyle mocno, żeby brać piguły.... tyle, że z Szymkiem tak nie miałam...

Że tak na forum....

Karolciu moja najukochansza,najwaspanialsza,
najzabawniejsza,najpiekniejsza,
najszczuplejsza i wogole naj naj naj, w dniu Twoich ostatnich urodzin z 2-ka z przodu:-p:-p:-pżyczę zadowolenia z siebie,meza i Hausi!! Znalezienia w koncu takiej pracy ktora bedzie cie satysfakcjonowac na kazdym podlozu;-);-):-D Zdrowka oczywiscie tez zycze, kasiorki zeby wystarczalo spokojnie na nasze spotkanka i duuuuuuuuzo milosci!!!!! No i wiecej takich kolezanek jak ja juz nie zycze bom jedya swoim rodzaju:-D:-D:-D:-D

No a zeby uczcic Twoje swieto , kupilam se ciacha i bede chociaz duchowo z Toba swietowac wpierniczajac je:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale Tu się dzieje:-p:-p:-p:-p
Ja tak na szybko bo czekam na kolede:rofl2:

Asia witaj z powrotem;-)

Magdasf propozycja spotkanka jest na wakacyjnym nawet kilka chętnych jest:rofl2::rofl2::rofl2:

Wiola co tak milczysz !!!!!!!Jak po wizycie?????//

Natusia powodzenia na wizycie i jak bedzie fotka zaraz nam sie tu chwal!!!

Marma pierwsze słysze o takim przepisie:sorry:

Pati lez i odpoczywaj!!!!

Trina działa działaj kobieto:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Karolka jeszcze raz STO LAT ale nie ciesz się za rok wejdziesz w mój przedział wiekowy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

O jak mulutko;-)

W sumie powinnam płakać ze to ostatnie dzieścia...

Laski no to pijemy;-)
szampan.jpg

Byłam z mężem na obiado kolacji, Hanka się wybiegała w dziale dziecięcym, zahaczyłam o Rossmana i straciłam sporo kasy, ale co tam raz się żyje;-)

reklama
Sto lat Karola!!!!!!!! Ja też duchem z tobą karpatką;-)

hejka już lepiej cały dzień spokój z brzuchem, ale też nie szaleje dzisiaj, tylko to co za młodym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry