reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Magda - i masz rację, nie gotuj, niech sobie sam gotuje jak mu nie smakuje!
Czarna - Maciek jest wiekszy słodziaczek jak ma dłuższe włoski, jak mu zetnę, to od razu na łobuza wygląda ;)
Kaka - no to od przyszłego tygodnia wielkie zmiany!, trzymam kciukaski!

a z dedykacją i pocieszeniem dla Czarnej i Pati :)
Kobiety mają coraz większe piersi. Naukowcy to zbadali

u mnie nic nowego, tylko się chyba rozkładam niestety :(

reklama
Cześć dziewczyny:-):-)

jestem taka podekscytowana, dziś w nocy urodziła mi się bratanica - Marysia.
Od rana poryczałam się jak brat opowiadał, jeszcze w szoku, o swojej ślicznej córeczce.
A dziś całą noc spać nie mogłam i przeżywałam, że ta moja bratowa tak długo nie rodzi. Nic nie wiedziałam, że ona właśnie na porodówce leży :szok::szok::szok:.

A gdzie się podziewa Ulka? Dawno jej tu nie widziałam.

Mi strasznie dokucza zgaga i bezsenność. W dzień bym spała a w nocy nie mogę. wrrrr....i co zrobić. chyba zacznę pić jakaś meliskę.

mam to samo..... prze demna jeszcze 2 miesiące i zastanawiam się jakie jeszcze mnie atrakcje czekają. Chyba przeszłam już wszystko w tej ciąży....

Magda - i masz rację, nie gotuj, niech sobie sam gotuje jak mu nie smakuje!
Czarna - Maciek jest wiekszy słodziaczek jak ma dłuższe włoski, jak mu zetnę, to od razu na łobuza wygląda ;)
Kaka - no to od przyszłego tygodnia wielkie zmiany!, trzymam kciukaski!

a z dedykacją i pocieszeniem dla Czarnej i Pati :)
Kobiety mają coraz większe piersi. Naukowcy to zbadali

u mnie nic nowego, tylko się chyba rozkładam niestety :(

kobieto proszę nie strasz! Ja już większych nie chcę!!! Lubiłam swoje B a wczoraj kupiłam najwieksza miseczkę jaka mieli w sklepie w mojej rozmiarówce a przede mną jeszcze 2 miesiące i karmienie!!

wanila gratulacje dla bratowej ale super że macie dzieci w tym samym wieku :) też bym chciała żeby siostra rodziła w tym terminie co ja a ta zołza jeszcze nie chce w ciąże zachodzić :p Ale swoje odchowam to może mała siostrzenica się trafi do rozpieszczania i kupowania ślicznych sukienek :)

Kaka zdrówka i nabieraj sił przed nowa pracą

minisia dzięki za filmik obejrzę sobie

czarna wrzucaj foty Samiego :)

ppatka takie małe piersi maja swój urok. zawsze ładnie wyglądają a nie dyndają obwisłe nad brzuchem.

magda naprawdę życzę ci z całego serca jak najszybszej przeprowadzki. A tym dziadom nie gotuj niech córunia się o nich martwi skoro twoje im nie pasuje...

lilunia my gondole mamy tylko puźniej spacerówke trzeba będzie kupić.

Hejka
A ja chyba doła łapię przez pogodę znów pada śnieg!!!!! a już były dni jak w mojej ekoskórce pomykałam tak było ciepło:-:)-:)-:)-(

Kaka a jak tam stresik jest w zwiazku ze zmiana pracy??

Magda ja tylko mówie ze ja nie lubię długich włosów u chłopców co nie znaczy ze są brzydsi wtedy:tak::tak: po prostu mam uraz;-)
i zwolnij kobieto!!!!!
A teść to nie ma rączek do gotowania???

Lilunia małego ścinam zawsze tak samo więc juz widziałyscie na fotach:tak:

Trina ehhhh mnie chyba nie dotyczy ten artykół:no::no::no:

Marma wiesz fajne są jak są pełne B a nie jak pozbawione powietrza:sorry:

Minisia film obejrzany coś a,la "Ostatni dom po lewej" (chyba nie pokreciłam tytułu) ale nie dla wszytskich do oglądania a tym bardziej dla cieżarnych:tak::tak:

Wiola ale super niusy!!!! Niech Ci bratanica zdrowo rośnie!!! Pamiętam jak z brzuchem poszłam odwiedzić Kake jak urodziła ale mnie zazdrość brała:)))) a po niespełna 2 tyg już miałam swojego maluszka:)))

Ostatnia edycja:
czarna bo magda ma tylko jednego dobrego fryzjera dla Stasia, a ze daleko to ma długie:-)

Co do wózków to mam xlandera mlodego, dokupuje tylko dostawke i tyle

Wiola gratki bratanicy :-) Mój K ostatnio coś przebąkuje żeby zamiast Ania dać malutkiej na imie Marianna :-) Nasze 3 Babcie miały tak na imie i chyba przez to go tak naszło :-)
Magda ja bym nawet herbaty juz im nie zaparzyła na Twoim miejscu ;-)
Trina obys sie nie rozłożyła.

U nas dzień jak co dzień. W przyszłym tygodniu chyba pojade do rodziców co by sie maciusiem troche zajęli bo mi już siły czasem brak. A K mógłby wtedy okna pomyć i dywany zanim sie Malutka urodzi.
Miłego wieczoru.pa.

Oj ja bym tez nie gotowała ale ja juz taki wredny charakterek mam;-) Po pierwszym obiedzie co by nie podszedł juz by sobie musiał sam kanapki robic;-D

Jakos na razie bez stresu jeśli chodzi o nowa prace;-)) Aż dziwne.

Za to wczoraj wpadłam w poślizg na drodze i się obróciłam o 90 stopni...masakra, wystraszona byłam. Dzieki bogu nic nie jechało, choc w czasie słizgu miałam wrażenie ze trzepne tyłem stojacą na poboczu ciężarówke;-/ A chciałam tylko dziure w jezdni ominąc ehhh

Hejka ale u ans gwarno:sorry::sorry::sorry: znów mam sprawdzać obecność:rofl2::rofl2:
Ja chyba zaraz ubiore małego i wyskocze z nim na spacerek bo i tak w domku nic mi nie da zrobić:confused2:
Wczoraj byłam na wywiadówce u Niki i muszę się chyba wziąść za moja pannice bo mi się rozbestwiła:tak::tak::tak:

Wiola gratki bratanicy :-) Mój K ostatnio coś przebąkuje żeby zamiast Ania dać malutkiej na imie Marianna :-) Nasze 3 Babcie miały tak na imie i chyba przez to go tak naszło :-)

U nas dzień jak co dzień. W przyszłym tygodniu chyba pojade do rodziców co by sie maciusiem troche zajęli bo mi już siły czasem brak. A K mógłby wtedy okna pomyć i dywany zanim sie Malutka urodzi.
Miłego wieczoru.pa.
Lilunia u nas do 8 miesiaca Laura miała byc Anastazją:))) i tak jak w Twoim przypadku M zaproponował zmiane imienia:)) a jezeli chodzi o imię Marianna to PIĘKNE!!!!!!

Oj ja bym tez nie gotowała ale ja juz taki wredny charakterek mam;-) Po pierwszym obiedzie co by nie podszedł juz by sobie musiał sam kanapki robic;-D

Jakos na razie bez stresu jeśli chodzi o nowa prace;-)) Aż dziwne.

Za to wczoraj wpadłam w poślizg na drodze i się obróciłam o 90 stopni...masakra, wystraszona byłam. Dzieki bogu nic nie jechało, choc w czasie słizgu miałam wrażenie ze trzepne tyłem stojacą na poboczu ciężarówke;-/ A chciałam tylko dziure w jezdni ominąc ehhh
Karolka dobrze że nic się nie stało!!! ja nie wiem jakbym zachowała sie w takiej sytuacji:no::no::no::no:

Kaka ufff dobrze że nic się nie stało i tylko strachu się najadłaś. Ja to po wypadku jestem straszna panikarą i jedynej osobie której ufam za kółkiem jestem ja sama :p

ppatqa a jaką dostawkę kupujesz?

lilunia imię Marianna jest piękne. Moja prababcia miała tak na imię. Dowiedziałam się o tym dopiero po z aktu zgonu mojej babci bo całe życie wszyscy wołali na nią Maria a przecież Marianna jest piękniejsze. Bardzo je lubię. :)

Czarna co ta twoja córa nabroiła?

A ja dziś oddaje się łakomstwu. zajadam suszone owoce przegryzając jogurtami z dodatkiem błonnika :) Zaraz zrobię sobie sałatkę żebym miała na zajęcia w weekend bo same kanapki jakoś mi się nie widzą a wole siedzieć na tyłku w jednym miejscu niż latać do baru. Musze przygotować wszystko tak żeby mieć pod ręką i niczego mi nie zabrakło. :p W prawdzie nie trwają one cały dzień ale ostatnio odkurzacz wewnętrzny mi się włączył :)

reklama
Do góry