Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jeszcze się musieliśmy z Laurą wracac bo zapomniała spódniczkę na zmianę
ale na szczęście nie!!! jakieś zapalenie i po maści schodzi

i super że wam sie tak układa

ale mi siostrzeńcy tez kiedyś zrobili numer. Pilnowałam ich (mieli po 4l i 2l -chyba) i sadziłam że grzecznie śpią a jak poszłam ich sprawdzić to przeżyłam szok 

na kremowej wykładzinie pisakami była namalowana wielka dżdżownica !!!!! pościel cała w krzyżykach i oczywiście sami też się wymalowali

a 12 kwiecień hmmmm mój brat jest z tego dnia

Zocha w domu bo po poniedzialkowym szalenstwie na zimnym szkolnym korytarzu w samym podkoszulku juz ma katar i kaszel....
I w sumie byla taka rownowaga ile zlego tyle dob rego sie dowiedzialam;-)
Jakies male figo fago z m. i sie ruszy;-)
No ale w koncu dzieci mamy
Nie ma ze boli
Za chwile tak sie wprawisz ze bedziesz miec wiecej czasu niz jak bylas sama z Szymonkiem
A co do imienia to na poczatku jak dzwonilam do przychodni jak zosia sie urodzila to mowilam ze chce zapisac do lekarza dziecko, zapytana o dane mowie zofia stepien, a babka ze dane dziecka a nie moje
Ze Stasiem nie mialam takich zdazen, w grupie zosi jest franek,stasio,antek,marysia
Może adoptuję od Ciebie tą lalunię najmłodszą ;-)
. Trzymaj się kobito!!!
. 
. Chciałam teraz chwilke się drzemnąć z malutkim, no to mi się telefony rozdzwoniły i du...a
.ehh Marma jak nie urok to .... wytrzymaj jeszcze troche kochanaJa po wizycie. Skoczyło mi ciśnienie i mam przejść na dietę bezsolną. Zaczęła mi się woda w organizmie odkładać i też stąd ta moja opuchlizna. Przez to wszystko w ciągu 2 tygodni 3 kilo na plusie. Ale to jakoś dziwne bo w ciągu dnia bardzo mało sikam wieczorem wyglądam jak bańka a w nocy latam do ubikacji co godzina i rano spokój... ehh. Kolejna wizyta za 3 tygodnie i już mam się szykować do porodu w sensie wyników, posiewów i USG. I muszę sobie szpitala poszukać bo ten w którym miałam rodzić w tym czasie będzie zamknięty. Chyba że urodzę w terminie12 kwietnia to taka ładna data
![]()
ooo a kto by juz nie chcial ;/ czekam jak na zmilowanieMarma współczuje tej diety bezsolnej, ale jak trzeba to trzeba.
minisia niezła artystka ci rośnie :-) picasso w żeńskim wydaniu. mój nam ostatnio prześcieradło wymalował całe.
Ja chyba pisac juz nie musze ze wciaz jestem 2w1. Zaczynam sie zastanawiac co sie dzieje w przypadku jak minie termin porodu?Maćko wyskoczyl przed czasem i nie mam takich doswiadczen i obym teraz tez nie miala. Wczoraj zaliczylam jeszcze leczenie kanałlowe zęba i na poprawe humoru mąż mnie zaprosił na lody.a dzis kolejny dłuuuuugi dzień mnie czeka :-(
miłego dzionka. ech... juz bym wiosne chciala.

:-( a nerwowa jaka jestem bez kija nie podchodz

... cóż prawda i tylko prawda.
;-)