Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asia w pierwszym miesiącu dziecko karmione piersią powinno przybrać nie mniej niż 0,5 kg. A do miesiąca jeszcze Ani troszkę brakuje. A gdzie ją ważyłaś?Jestem i żyje tylko dzieciaki nie dają dzis chwili wytchnienia. mala mi dużo ulewa i troche sie martwie bo przez prawie miesiac przybrala tylko 400 g. koncze bo ssak wzywa...

4,5mm kontrola za 6 miesięcy;-) ale jest OK!!!!

ale co leki pomogą jak wyleżeć nie mogę
ale od przyszłego tyg ma być prawdziwa wiosna tralalalallaa

bo po 2 dniach by nie było śladu po porządkach

Czarna właśnie o Tobie pomyślałam i wpadłam zajrzeć czy coś napisałaś :-)hello
Uffff mogę spokojnie odetchnąć bo już jestem po USG a więc mam torbiel w lewej piersi na 5 godzinie4,5mm kontrola za 6 miesięcy;-) ale jest OK!!!!
Maluszki też juz ok ale ja od 3 dni chodze połamana jakby mnie ktoś przez magiel przeciągnąłale co leki pomogą jak wyleżeć nie mogę
ale od przyszłego tyg ma być prawdziwa wiosna tralalalallaa
Co do porządków to do świat została aż miesiąc szkoda mojego zachodubo po 2 dniach by nie było śladu po porządkach
Wiola a u małego to nie zmiany hormonalne??? mój mały miał tak do 6 miesiąca
Aniaaa 3kg w tym tyg ciąży to nic!!!!!
Lilunia mi sie wydaje że ok przybiera, może za dużo zjada i stąd ulewa??? a odbija jej się po każdym jedzonku???
Martyna zleci to 2 tyg nawet nie bedziesz wiedziała kiedy!!!
Laski a my dzisaj bb wieczór panienski mamy...tylko Panna Młoda siedzi cicho i nic się nie chwali...
Dla Ciebie;-)Zobacz załącznik 339707