Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jakieś stresy chyba zajadam. Muszę zaostrzyć dietkę, bo sobie poluzowałam ostatnio i mam zastój.

ale mlody tak smecil od rano ze nawet to nam nie przeszkadzalo w chustaniu sie, i zabawie w piasku bo mimo wiatru to cieplo bylo
juz umowieni jestesmy w srode za tydzien i bedzie przygotowany kucyk dla zosi i dla mlodego

) ja tez od rana jak tylko wstaje zaczynam szamac...a du.pa rosnie....Lato tuz tuz a ja w nic sie nie zmieszcze za chwile

dojechali na miejsce wieczorem i sąsiadów budzili, żeby narzędzia pozyczyć i się włamać. Ale to cały mój M,nie ma głowy do takich drobiazgów 
No same rozumiecie 
Wyobraziłam sobie ich jak włamują się do tego domu 
Może jeszcze w niedziele wieczorkiem sobie pobiegam co by tak w ten poniedziałek wycelować 
Tzn. Mam okna nie dzielone a mieszkam na drugim piętrze i jak tylko stanę na stołku to mi się zaczyna w głowie kręcić i mam wrażenie że zaraz wylecę a teraz z moją równowagą to różnie bywa
Za to pomyłam i wypastowałam podłogi ( oczywiście na kolanach) ręcznie wyprałam dywany, pomyłam kafelki i generalne porządki w domu i nic. Jeszcze trochę i znowu wyląduję w szpitalu - tym razem na wywołanie
W końcu jeszcze tylko jednej sali tam nie zaliczyłam
Mam tylko nadzieję że do świąt uda mi się wyjść bo mój dziadek i chrzestny przyjeżdżają na święta i naprawdę bardzo bym chciała spędzić je w takim gronie. No i dziadek zobaczył by swojego drugiego prawnuka. A tak to nie wiadomo kiedy się byśmy do Kielc wybierali... 

więc jak sie wykuruję to może go zostawię z towarzystwem i ruszę na jakieś zakupki a może i do fryzjera sie umówie
zobaczymy

a M to ładny numer wywinął 

ale skoro dajesz radę to idz za ciosem;-);-)

a mam pamiętna date

U nas kolejny ponury poranek dziś M jest w domku odchorowuje wczorajszą kolację służbowąwięc jak sie wykuruję to może go zostawię z towarzystwem i ruszę na jakieś zakupki a może i do fryzjera sie umówie
zobaczymy
Kaka ehhh
Ulka wiesz co nie masz serca babo u nas piździejewo a Ty nam tu z taką pogodą wyskakujesz
Trina to jest tzw przesilenie chybaa M to ładny numer wywinął
Magdasf no tak ja nie mówie że nie potrzeba kolejnych 100ale skoro dajesz radę to idz za ciosem;-);-)
Marma ehhh uczepili sie wszyscy z ta data 10.04 ja nie wiem dlaczego, toć codziennie są jakies katastrofy a bynajmniej data pamiętna bedzie![]()
My jak wybieralismy date slubu aby wszystko zgrać to bylismy zdziwieni dlaczego nikt nie rezerwuje 11.09 dopiero później nam powiedzianoa mam pamiętna date
Martyna nadchodzi weekend jak tam gotowa![]()