• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

czuje sie dobrze, młodego własnie sorzedałam M, bo jedzie po zaopatrzenie, wiec mam spokój by ogarnąć dół i wziąść się za obiad. U nas dzis odpoczynek od upału bo tylko 15 stopni.
czarna raczej nie

Powodzenia z pampkami

reklama
U nas w nocy dzisiaj było lekko popuszczone w pampersie, a rano duzo na nocnik, wiec mysle ze w krotkim czasie pampka na noc tez sie pozbedziemy.
Teraz tez na razie dzisiaj bez wpadki, ale kupka go cisnie i tu jest problem bo dalej sie boi, ale juz 3 ostatnie były na nocnik, wiec jestem dobrej mysli... U nas na razie słonce wiec zaraz sie zbieramy na plac zabaw w centrum na plaży :-)
A na obiad dzisiaj do tesciow :-)

Ostatnia edycja:
A u nas nauka toalety, podłogi osikane wczoraj, dzisiaj nie zapeszam jeszcze bez wpadki... Trzymac kciuki!!!!!!!!

No a my zaraz jemy, a potem wybywamy na plaze na chwilke :-)

Martyna ty to masz wieczne wakacje z tą plażą :-D:-D

u nas upał niemiłosierny, dzieci nie chcą jeść, ale nie dziwota przy takim upale. Szkoda tylko, że nie potrafię odpuścić i ciągle latam od jednego do drugiego i wtykam jedzenie.

Wczoraj miałam koszmarny ból głowy i w sumie samopoczucie fatalne i zdaje się, że pierwsza @ mnie dopadnie :baffled:

Hmmm...a co z Domi się dzieje, na FB się udziela a nas olała ;-):-p.

Patrycja nie zazdroszczę Tobie tej końcówki w upały, pamiętam zeszłe lato jak się umęczyłam.

No i dla naszych dzieciaczków milusiego świętowania i super prezentów.

Hej :-)
U nas wczoraj z siusianiem ani jednej wpadki :-) Nawet w centrum zrobił w toalecie na plaży, a potem w barze, u tesciow tez poszło na kibelek, wiec ok :-) Za to brudził majtki druga stroną, bo on dalej wstrzymuje kupy, wiec czasem troche popusci, no ale to z czasem tez opanujemy :-D hihi Dzisiaj po nocy pampers mokry, wiec ja sie na razie wstrzymuje z ich zdjeciem na noc, wole spac spokojnie i Rafał tez :-) No a w dzien juz majtki na całego,wiec super :-)

A my zaraz do zoo wybywamy do Gdańska :-D hihi
-------------------
Edit wieczorny:

A wy gdzie sie podziewacie?? My dzisiaj mielismy do zoo jechac, ale jakos nie wyszło, wiec zaliczylismy park i place zabaw, a do zoo chyba jutro jak ladnie bedzie.
Co do odpieluchowywania to u nas wczoraj i dzisiaj zero wpadek z sikaniem :-) Dzisiaj zaliczona toaleta w Mc donaldzie i krzaczki koło placu zabaw, wiec super :-)
Gorzej z kupą, bo dalej sie boi i wstrzymuje, nie mam już pomysłow jak go tego strachu kupy pozbyc... ehhh

Ostatnia edycja:
Martynka gratulacje dla Rafałka, a i kupek się w końcu nauczy...

Witam i do nas w końcu upały się doczłapały, ale grzeje:no: zimno zle- gorąco też niedobrze, ja to bym chciała żeby było tak 20 stopni, wtedy jest super:tak:
A my dziś z M sami w domku Karolina pojechała na wycieczkę zew szkoły i nie będzie jej cały dzień a mała w przedszkolu.
Trzeba trochę chatkę ogarnąć póki pomocników nie ma:tak:

Miłego dnia:)))

heloł
u nas dziś mocno remontowo. Właściwie eipa jest od poniedziałku ale dziś mają montować okno i 3 drzwi, w tym balkonowe. Szymonek u babci, a my ze Stasiem czekamy na rozpierduchę.

Wczoraj byliśmy na ważeniu i badaniu w przychodni. Chłopaki na oko zdrowe, ale obydwaj spadli w siatkach centylowych przez swoje niejedzenie. Staś tylko 300 g przybrał przez 3 tyg.:-( W przyszłym tyg. idziemy na pobranie krwi, żeby sprawdzić czy morfologia ok.

Asia a jak Anulka, lepiej teraz przybiera? Podajesz jakieś witaminki?

Patka urodziłas??;-)

Czarna jak tam dzieci po ospie?

A u nas czyste lenistwo i tak mi dobrze;-) Szkoda tylko, że tak mało urlopu będę mieć w wakacje.

Witajcie - gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco.
Dopiero późnym wieczorkiem oddycham spokojnie.
Teraz nie tylko gorące dni przez upał, ale wiadomo końcówka roku szk.
A do tego jeszcze zjazdy na studiach - 3 weekendy pod rząd :no::baffled::baffled:
Zaliczenia, egzaminy, prace do napisania itp.
A dziś zdobyłam dwie 5,0 - dumna jestem z siebie :-p
Qrcze mam już dość powoli tej gonitwy i wierzę, że już niedługo odpocznę.

Jeszcze dziś miałam spotkanie z promotorką od seminarium i kobietka kazała się sprężać jeśli chodzi o pracę dyplomową.
Cóż ..... w wakacje mam nadzieję, że coś ruszę.

Dobra nie narzekam już.

Pati - tak patrzę na suwaczek twój i przypominam sobie swoje tygodnie ciąży - 39t4d to ja rodziłam.
Oby wszystko poszło gładko i sprawnie.

Madziu mam nadzieję, że z dziećmi wszystko dobrze i ospy uniknęły.

Kaka korzystaj z tych leniwych dni :tak:

Idę odsapnąć troszkę.
Buziaki :-)

reklama
hello
My dalej się bujamy z ospą ale w piątek bylam z małą u lekarza bo miała w przedszkolu festyn rodzinny i lekarka dała pozwolenie gdyż już ładnie jej schodzi. Ale to było tylko jednorazowe wyjście mam nadzieję ze za 2 góra 3 dni wyjdziemy na dobre zanim małego wysypie.
Na piątek chyba się umówię do fryzjera na kolejny etap z moimi włoskami:)))

Pati siedzi cicho i pewnie wpadnie za 2 dni z info i fotkami maluszka:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry