Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam, mam dziś dość oba chłopaki mega marudne, do tego Kamil wstał o 5 30 i oczywiście nie dał pospać braciszkowi, Damian zasnął pół godziny temu a tak to mało co dzis spał, tak jakby go bbrzuch męczył. Zaniosłam dziś spodnie ciążowe do krawcowej- sąsiadki coby mi góre przerobiła, bo w nic innego się nie mieszcze:-(
trina trzymam kciuki
Ania ja mam trzech chłopów i są super, czasami mam tylko ochote tego naj, najstarszego z domu wyrzucić :-)
magda kujon, od początku mowiłam; a my będziemy mieli fajnych sąsiadów, działke obok kupuje kumpela z ogólniaka; w końcu ktoś normalny na tej wiosce
wanilia to udanej pogody

.
Wczoraj trenowałam z lajt po mieszkaniu i zdaje mi się, że Staś jeszcze się w niej nie pewnie czuje, "jeździ" mi tym siedzisku, wyrywa się do siadania. Szymon był już nieco starszy jak mu ją kupiliśmy.

szacun

dziara zarąbista coraz większą mam ochotę też sobie pierdyknąć

Podpisuję się obiema... nogami
Magdasf idzie do przodu, idzie... Trzymam kciuki za szybkie wykończenie (domu oczywiście! ;-))
Marma ojej, ale chyba najlepiej w młodym wieku przejść i nie pamiętać, nie skrobać się, nie mieć blizn... Zdróweczka!
Muszę doradzić koleżance, żeby sobie drugie maleństwo sprawili jeśli to faktycznie działa na ukojenie urwisa
Trina GRA-TU-LA-CJE!! I spokojnych i zdrowych najbliższych miesięcy.
Wiola dla Was też zdróweczka. Inhalator działa?
Czarna lato wróciło, humorek na miejscu... Grzej się woda w jeziorkach! Już!
Minisia buziaki dla Was. Ja też najwięcej robotam jak rodzinka przyjeżdża pomagać
Agamir u mnie odwrotnie- im więcej roboty tym większy chaos
U nas nic ciekawego, Tuśka grzebie w nosie cały czas. Jak ją oduczyć?? Posypię paluchy pieprzembo w nosie porządki jej robię na bieżąco.