reklama

Październik 2008

reklama
Ja na 10.30 jade do dentysty, pozyczam od mamay autko, boje się bo u tej babki jeszcze nie byłam, ale co mam zrobic jak gabinet do którego chodziłam dotychczas nie ma dentysty, bo tamten jakos się pochorował.
Trzymam kciuki za udana wizyte;-)
Witam was dziewczynki w czwartkowy nareszcie chlodniejsze przedpoludnie:-)
Dzisiaj moj Stasieniek na szczescie od rana szaleje, co mnie cieszy, bo wczoraj juz malo co nie oszalalam:rofl2:
Ja jem to na co mam ochote, chyba najwazniejsze jest to zeby z niczym nie przesadzac, wtedy nic nam nie powinno zaszkodzic:tak:
W sobote pojade na badania, musze jeszcze raz okreslic grupe krwi i musze jakis odczym cumbsa zrobic, bo mam konflikt z moim m., w sumie po porodzie dostalam jakis zastrzyk ale to nigdy nie wiadomo.
Wczoraj wieczorem tak sie wkurzylam ze zastanawialam sie czy nie pojechac na pogotowie bo tak mnie brzuch zaczal bolec ze tak naprawde nie wiedzialam co mnie boli czy zoladek czy dol brzucha, ale wzielam nospe i przeszlo, zobaczymy jak dzisiaj bedzie jak co to m. powiedzial ze mam zadzwonic i zaraz bedzie:happy2:
Hehe od wczoraj wieczora mój s merfik cos flegmatyczny tylko delikatnie popukuje chyba nie lubi chłodu albo pizzy:-p
Witajcie dziewczyny po 2 tyg.przerwie.Strasznie sie za Wami stesknilam:)Wczoraj wrocilam z "urlopu"w Polsce.Tyle naskrobalyscie ze nie wiem ja ja to wszystko nadrobie....Ale do wieczora powinnam dac rade.Milego dnia.
Ciesze sie ze mam Was znowu na codzien....
Ale super ze wróciłaś. Opowiadaj jak było

Ja dzis idu do miasta kupic sobie jakies z 2 pary leginsów bo jest mi w nich najwygodniej:tak: Pozniej wraca M:-p a wieczorkiem znów wybywamy na meczyk do knajpki. Ojjjjj bedzie sie działo .Moze porobie jakies fotki to wkleje:-p
huraaaaaaaaaaaaaaaaa

P*Ó*Ł*M*E*T*E*K

Ostatnia edycja:
Czarna przyłączam sie do Gratulacji:tak::-) to już półmetek.
U mnie dziś pochmurno-ale nie pada. W nocy troszeczkę popadało...
Jak na razie czuję się dobrze-czuję sie tak rzezko:-)
Miłego dzionka Dziewczyny:-D

Ja juz po dentyście, doktorka okazała sie bardzo miła i delikatna, miałam znieczulenie miejscowe, znalazła mi 3 małe dziurki i juz dwie mam za soba, dala mimniejsza dawke znieczulenia ale caly czas pyttała czy w porzadku, 23 czerwca ide z 3 dziurka jak nigdzie nie wyjedziemy. Teraz wcinam arbuza. Ach do dentysty jechałam autem mamy a to punto i jakoś cieszko mi sie nim jecchało, jednak lepiej czuje sie w duzych autach, my caly czas mamy combi. Teraz wcinam arbuza.
Agniesia25:)witaj
czarna79 gratulacje
Ach mnie wczoraj dzidzius wystraszył, bo caly dzien sie lenil, ale wieczorem dał taki pokaz, że leżeliśmy z M i patrzeliśmy jak buszuje, tak mi cały brzuch podskakiwał. Dzis znowu spokój, dzidzia bedzie chyba nocnym markiem, bo jak sie w nocy budze to czuje jak sie rusza, a w dzień chyba śpi.

reklama
Magdasf1ja lody jem codziennie, a teraz kończe arbuza i juz umyłam sobie czeresnie
Jutro ide na to 4d ale dopiero na 20, juz nie moge sie doczekać , może teraz sie dowiemy co mamy. Do trzech razy sztuka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry