reklama

Październik 2008

Ja na 10.30 jade do dentysty, pozyczam od mamay autko, boje się bo u tej babki jeszcze nie byłam, ale co mam zrobic jak gabinet do którego chodziłam dotychczas nie ma dentysty, bo tamten jakos się pochorował.

Czarna My z M też wczoraj pizze wciagnelismy a potem arbuza, więc cała noc latałam do wc

reklama
Czesc dziewczyny ja wstalam juz o 8 lae sniadanko jadlam i po sniadanku lezalam sobie i patrzalam na tv a moja mala szalala w moim brzuszku :tak:.
Na sniadanie zjadlam bulke z powidlami i mleko :tak:.
Teraz zajadam sie czeresniami i ide was poczytac bo jeszcze tego nie zrobilam;-)

Czarna kiece kupiłam w tarze, nic rewelacyjnego ale się pewnie przyda:) Wizyta na 16.15...będę musiała sie spieszyć po pracy...

Ja dziś przed ostatni dzień w pracy:tak: Jutro upiekę moim ludkom ciacho bo się upominają i chcą mieć pożegnanie heheheh z takimi łasuchami ja tu musze współpracować:-D:tak:

dziś zrobiło sie naprawdę chłodno ale żadnego deszczu nie ma:( ponoc wczoraj tylko marzawka była ale to ciutkę mało:baffled:

Pozdrawiam Was ciepło:)

Witajcie z rana.
Czarna dobrze, że praleczka działa. O mamo pizza .. heheheh ... ja jadłam w niedzielę własnej roboty.

Antuanet - fajnie, że deszczyk padał ... u nas sucho i sucho. W ogródku dosłownie pustynia.

A tak apopos wody - wczoraj na jednym z portali czytałam artykuł nt. Wody mineralnej zawierającej pierwiastki radioaktywne :crazy::szok::wściekła/y:

A dziś na DDTVN - też właśnie o tym teraz mówią.
Przecież woda to synonim zdrowia.

Najwięcej radu 220 Bq/l zawierają:
- Staropolanka 0,116 Bq/l
- Dobrawa 0,009 Bq/l
- Kryniczanka 0,040 B1/l
- Muszynianka Plus 0,039 Bq/l

Madziu wlasnie dzis w dzien dobry tvn ogladalam o tej wodzie i troche sie zmartwilam ale tylko do czasu bo jak moze patrzalas to oni powiedzieli ze wiele produktow ktore jemy czy pijemy na codzien maja te pierwiastki :-( np kawa czy
herbata .A wiec ja np pije codziennie herbate choc teraz staram sie ja ograniczac do minimum i nic sie nie stalo a ile pokarmow ktore jemy myslac ze one zdrowe ma takie pierwiastki.Tam nawet mowili ze owoce tez to maja :-(
A apropo wody to ja pije zywiec zdroj a ona ma chyba tego pierwiasta malo :-)

CZARNA ciesze sie ze praleczka zrobiona i widze pizze sie je jak nie ma M
zartuje oczywiscie hihihihi.

ANTUANET u nas tez wczoraj padalo i grzmialo i dzis tez ma padac popoludniu ale jak narazie jest sloneczlo choc czasem za chmurkami ;-)

MADZIU ciesze sie ze lepiej sie czujesz :-D

KAKA zgadzam sie dlatego ja dzis wlasnie kupuje wode i pije hehehhe
A ty pewnie odliczasz do skonczenia pracy i cieszysz sie ze sobie juz odpoczniesz ????? :-)

A ja zaraz ogarne mieszkanko wyjde z psem i wybieram sie do lumpeksow moze cos fajnego upoluje :-)

Witam was dziewczynki w czwartkowy nareszcie chlodniejsze przedpoludnie:-)
Dzisiaj moj Stasieniek na szczescie od rana szaleje, co mnie cieszy, bo wczoraj juz malo co nie oszalalam:rofl2:
Ja jem to na co mam ochote, chyba najwazniejsze jest to zeby z niczym nie przesadzac, wtedy nic nam nie powinno zaszkodzic:tak:
W sobote pojade na badania, musze jeszcze raz okreslic grupe krwi i musze jakis odczym cumbsa zrobic, bo mam konflikt z moim m., w sumie po porodzie dostalam jakis zastrzyk ale to nigdy nie wiadomo.
Wczoraj wieczorem tak sie wkurzylam ze zastanawialam sie czy nie pojechac na pogotowie bo tak mnie brzuch zaczal bolec ze tak naprawde nie wiedzialam co mnie boli czy zoladek czy dol brzucha, ale wzielam nospe i przeszlo, zobaczymy jak dzisiaj bedzie jak co to m. powiedzial ze mam zadzwonic i zaraz bedzie:happy2:

Witajcie dziewczyny po 2 tyg.przerwie.Strasznie sie za Wami stesknilam:)Wczoraj wrocilam z "urlopu"w Polsce.Tyle naskrobalyscie ze nie wiem ja ja to wszystko nadrobie....Ale do wieczora powinnam dac rade.Milego dnia.
Ciesze sie ze mam Was znowu na codzien....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry