reklama

Październik 2008

Bedac w Polsce naogladalam sie wozkow wozeczkow i wrocilam jeszcze glupsza niz bylam hihi.Jedyny plus z urlopu to ze nie tzreba bylo chodzic do pracy i moze jeszcze to ze mam juz tyle ciuszkow dla malej ze z trojke dzieci bym ubrala.Teraz pora na wieksze zakupy czyli lozeczko, wozek itd.
Przy okazji odwiedzilam lekarza w Polsce, tu w Angli powiedzieli ze wszsytko jest ok, ale nie robili dokladnych badan, okazalo sie ze mam za malo zelaza, zapalenie pecherza(dziwne bo myslalam ze to boli, a ja nic nie czulam niepokojacego) i za malo jodu.Wrocilam z reklamowka tabletek i nowymi witaminami, bo gin stwierdzil ze te ktore on przepisze sa napewno lepsze.Zwariowac idzie, naprawde.Juz nie wiem co lepsze.
Mam do Was tyle pytan, ale pierw musze poczytac co naskrobalyscie zeby sie nie powtarzac.Do potem....

reklama
Agniesiu witaj po urlopiku.
Fajnie, że jesteś :-)

Ja dziś humorku dobrego raczej nie mam - dowiedziałam się, że moja koleżanka nosi pod serduszkiem chorego synka.
Ma bardzo małe szanse na przeżycie.
Dlaczego tak się dzieję ... to wielka niesprawiedliwość.
:-(:-(:-(

Agniesiu witaj po urlopiku.
Fajnie, że jesteś :-)

Ja dziś humorku dobrego raczej nie mam - dowiedziałam się, że moja koleżanka nosi pod serduszkiem chorego synka.

Madziu bardzo mi przykro :wściekła/y:
Jak mozesz to napisz co mu jest i w ktorym tygodniu jest ta twoja kolezanka ????????????? to takie smutne ale nadzieje trzeba miec zawsze

MAGDASF1 fajny obiad :rofl2:

Agnieszka najwazniejsze ze malej nic nie ma :tak: i bardzo dobrze ze odwiedzilas gina w polsce ;-)

Ppatqa fajnie ze wizyta u dentysty udana mnie to czeka teraz w poniedzialek i juz sie boje ale ja mam ogromne dziury :-(

ppatqa super ze wizyta sie udała i jestes zadowolona:tak:

magdasf1 ja jem bardzo zadko lody jakos tak mi niepodchodz:-p

Agniesia25 najważniejsze ze jestes zadowolona z wyjazdu. A z tymi lekarzami to podbno Ci polscy sa bardziej szczególowi:-p

Magdziunia ta koleżanka co jestes z nia na fotce???? Wiem ze to przykre ale moze jednak uda sie utrzymać maluszka i leczyć:tak: Trzymam kciuki za niego

A ja dzis sobie kupiłam fajniutka tunike z lnu chyba:-p były jeszcze do niej spodnie ale takie do kolan a ja wole tak na pół łydke (bo mam straszne żylaki) Wiec jak beda sis mi weźmie:-p a jak nie to wezme te za kolanka bo az tak xle nie było:rofl2:
A teraz opycham sie truskawkami a zagryzam czereśniami:laugh2: Popijajac kawką:rofl2:

Witajcie dziewczyny po 2 tyg.przerwie.Strasznie sie za Wami stesknilam:)Wczoraj wrocilam z "urlopu"w Polsce.Tyle naskrobalyscie ze nie wiem ja ja to wszystko nadrobie....Ale do wieczora powinnam dac rade.Milego dnia.
Ciesze sie ze mam Was znowu na codzien....

Cieszę się że znowu z nami jesteś:)

Oj nie jest to sprawiedliwe, nie jest...

A ja dzis sobie kupiłam fajniutka tunike z lnu chyba:-p były jeszcze do niej spodnie ale takie do kolan a ja wole tak na pół łydke (bo mam straszne żylaki) Wiec jak beda sis mi weźmie:-p a jak nie to wezme te za kolanka bo az tak xle nie było:rofl2:
A teraz opycham sie truskawkami a zagryzam czereśniami:laugh2: Popijajac kawką:rofl2:

Zakupy pełną parą:)

Ja właśnie wróciłam z anglika - 94%:)
Robię sobie tościki na obiado-kolację a potem musze zrobić biszkopcik na jutro dla moich głodomorów z pracy:)

Dzien dobry mamuski! a ja mam dziś fajny humorek bo moja dzidzia szaleje w brzuszku ona jednak nie lubi upałów a że zrobiło się chłodniej to i jej lepiej!:-)
Ja dziś na obiadek miałam pierożki z serkiem i z mieskiem a teraz objadam sie lodami, ciasteczkami, pije kawke i koktajl truskawkowy a Weronisia kopie jeszcze bardziej! zuważyłam że taka jej reakcja na truskawki:-D:-D
Witaj Agniesia!!!!!
Magdziunia przykra ta sprawa z twoj koleżanka!!napisz cos wiecej!!
Czarna jutro sie badasz no nie?i chyba ktoś jeszcze czekał na ten dzien?
Ppatqa jak u lekarza?
Aha i ja nie mam takich objawów jak ty CZARNA z tym uczuciem wypychania!dziwne to troche ale jutro sie dowiesz i napewno wsio bedzie dobrze!!!:happy:

Kaka no piknie panienko. GRATULACJE to ile bierzesz za zdanie prawka:-p
Minisia dzięki za odp odnośnie tego mojego wypychania:-p co do jutra to ja mam wizyte i Kaka+ usg, i Ppatqa ma USG:tak:

MADZIU napisz cos wiecej o tej kolezance Ja jeszcze 3 mam kciuki za malego

CZARNA udane zakupy :tak:

KAKA gratuluje egzaminu ;-)

MINISIA moja dzidzia tez zazwyczaj sie ozywia po truskawkach choc nie moge powiedziec ze moja OLIWIA to leniuszek bo z drobnymi przerwami w ciagu dnia kopie zazwyczaj caly czas az czasem jak nie kopie przez chwile to sie martwie a to wszystko przez to ze ONA mnie tak przyzwyczaja ze tak czesto sie rusza i jak sie chwile nie rusza to ja juz nie przyzwyczajona .Teraz tez mnie kopie jak oszalala ale ja tak kocham te JEJ kopniaczki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry