reklama

Październik 2008

reklama
Biszkopcik się piecze i nieługo mi ucieknie z formy - zobaczymy jak wyjdzie bo nigdy biszkopta nie piekłam. Zamierzam go przełożyć truskawkami i bita smietaną a na wierzch galaretka i truskawki:)

Czarna - ja już bym chyba drugi raz prawka nie zdała;-)

Minisia dzięki za kciukasy:)

Właśnie ja również!!mój właśnie przygotowuje się do egzaminu i jaki bym test nie wzięła to zawsze niezaliczony:((( a prawko mam 9 lat i odpukać jak dotad jeżdze bezkolizyjnie:)
Właśnie przed chwilką przywieźli mi łóżeczko i pościelke tzn ten komplecik co Wam link wklejałam:))śliczne!!!nie żałuje!!!

Małosolne wkładam do tostów...uwielbiam je. Truskawki powoli mi się przejadły i chyba się na czereśnie przerzuce:)

Jak tam Gosiu samopoczucie dzisiaj??

Fajnie, ze pytasz, bo humorek mi dopisuje ostatnio :)
Odebralam dzis Mala od niani i bylysmy jakich czas na podwork. Aura.... boska. Slonko, nie za goraco, lekki wiaterek, gazetka i kawa z lodem. Wiecie, zyc nie umierac. A za 5 tyg. wracam do Polski :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pozdrowionka:laugh2:

Hej Laski trzymajcie dziś za mnie kciuki o 12.30 mam obrone:-(mam od wczoraj taka kolke w boku ze ruszac sie niemoge, ale co tam ide:tak:juz mi odwala ze stresu, odezwe sie wieczorkiem papa

Ja wieczorem na 20 mam to usg, zobaczymy jak bedzie. Po usg jedziemy do lecznicy bo dzwonia już za mna ze na ploty nie wpadam.
Wczoraj jak był mecz dzidzia szalała, śmiałam się że kibicuje. Ja wczoraj najadłam się czereśni, arbuza i truskawek i w nicy latałam do wc co 2 godziny.
W końcu pada deszcz
Ewelkatrzymam kciuki
minisiaa do mnie paczki nie dochodzą
kakagrztulacje i czekam na wieści z wizyty
czarnano to ładne zakupy, czekam na wieści

Ostatnia edycja:
reklama
udał mi sie dowiedzieć czegoś wiecej o tym usg
Wygląda fajnie;) Trwa 30-40 minut - robi filmiki i fotki. Pomiary na 2d, a wizualne wrażenia na 4d. My zabraliśmy naszą Olę na pendrive, ale płytkę też może wypalić. 4d wykonuje w piątki, chyba od 16.00 i musisz z 2-3 tygodnie wcześniej się zapisać. My robiliśmy 22-23 tydzień i wszystko było ładnie widać. Jak masz jeszcze jakieś pytania pytaj, a jak chcesz zobaczyć zdjęcia, to napisze mi maila na priva, a jak wystarczy Ci próbka, to masz u mnie w podpisie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry