czarna79
Fanka BB :)
Super cieszez sie ze jestes zadowolona z zakupów.Właśnie ja również!!mój właśnie przygotowuje się do egzaminu i jaki bym test nie wzięła to zawsze niezaliczony(( a prawko mam 9 lat i odpukać jak dotad jeżdze bezkolizyjnie
Właśnie przed chwilką przywieźli mi łóżeczko i pościelke tzn ten komplecik co Wam link wklejałam)śliczne!!!nie żałuje!!!
Co do meczu to brak mi słów, ale Boniek dobrze podsumowałm" Sędzia szukał tylko okazji do karnego!!!!" Ale jestem dumna z naszych pierwsze 30 min do d.... a potem to juz całkiem inna drużyna chyba grała

Poważna sprawa TRZYMAM KCIUKIHej Laski trzymajcie dziś za mnie kciuki o 12.30 mam obrone:-(mam od wczoraj taka kolke w boku ze ruszac sie niemoge, ale co tam idejuz mi odwala ze stresu, odezwe sie wieczorkiem papa
Magdziunia aż mnie ciarki przeszły jak to czytałam. A moze ta twoja koleżanka jeszcze raz przemyśli decyzje o tej aminopunkcji. Moja sis miała jak była z blizniakami w ciązy i nie żałuje tego. Wiem ze jest ryzyko przedwczesnego porodu, ale lekarze i tak nie daja maluszkowi szans jak dobrze wyczytałam. To jest poprostu straszne żyć w takiej świadomości i czekać na najgorsze

Magdasf1 mój tez co jakis czas wyjeżdza w delegacje i podobno na jesien tez cos ma zaplanowane. Ale ja juz mu to wybiłam z łebka

Mirabelka całkiem możliwe ze mały cie po pecherzu juz kopie. Ja tez czasem czuje takie smieszne szarpniecia od wew. I wąłsnie wtedy podejrzewam ze to maluch tam rzadzi. Najgorsze jak mam ucisk na pecherz a w wc tylko kropla poleci

Kaka jak biszkopcik i całe ciasto
A ja siedze (jeszcze w łóżeczku) taka śpiąca, najchetniej bym pospała ale nie moge bo malutka broi:-(Musze chyba sobie zapodac kopa w d...
A mój mały jakis leniwy juz drugi dzień
dziś celowo z ranka jadłam co by dał znać a on na odczepnego dwa razy fiknoł i czasami lekko zapuka i to wszytko
normalnie denerwuje mnie