reklama

Październik 2008

Właśnie ja również!!mój właśnie przygotowuje się do egzaminu i jaki bym test nie wzięła to zawsze niezaliczony:((( a prawko mam 9 lat i odpukać jak dotad jeżdze bezkolizyjnie:)
Właśnie przed chwilką przywieźli mi łóżeczko i pościelke tzn ten komplecik co Wam link wklejałam:))śliczne!!!nie żałuje!!!
Super cieszez sie ze jestes zadowolona z zakupów.
Co do meczu to brak mi słów, ale Boniek dobrze podsumowałm" Sędzia szukał tylko okazji do karnego!!!!" Ale jestem dumna z naszych pierwsze 30 min do d.... a potem to juz całkiem inna drużyna chyba grała:tak:
Hej Laski trzymajcie dziś za mnie kciuki o 12.30 mam obrone:-(mam od wczoraj taka kolke w boku ze ruszac sie niemoge, ale co tam ide:tak:juz mi odwala ze stresu, odezwe sie wieczorkiem papa
Poważna sprawa TRZYMAM KCIUKI

Magdziunia aż mnie ciarki przeszły jak to czytałam. A moze ta twoja koleżanka jeszcze raz przemyśli decyzje o tej aminopunkcji. Moja sis miała jak była z blizniakami w ciązy i nie żałuje tego. Wiem ze jest ryzyko przedwczesnego porodu, ale lekarze i tak nie daja maluszkowi szans jak dobrze wyczytałam. To jest poprostu straszne żyć w takiej świadomości i czekać na najgorsze:no::no::no::no:

Magdasf1 mój tez co jakis czas wyjeżdza w delegacje i podobno na jesien tez cos ma zaplanowane. Ale ja juz mu to wybiłam z łebka:tak:

Mirabelka całkiem możliwe ze mały cie po pecherzu juz kopie. Ja tez czasem czuje takie smieszne szarpniecia od wew. I wąłsnie wtedy podejrzewam ze to maluch tam rzadzi. Najgorsze jak mam ucisk na pecherz a w wc tylko kropla poleci:baffled::-p

Kaka jak biszkopcik i całe ciasto
A ja siedze (jeszcze w łóżeczku) taka śpiąca, najchetniej bym pospała ale nie moge bo malutka broi:-(Musze chyba sobie zapodac kopa w d...
A mój mały jakis leniwy juz drugi dzień:crazy: dziś celowo z ranka jadłam co by dał znać a on na odczepnego dwa razy fiknoł i czasami lekko zapuka i to wszytko:crazy: normalnie denerwuje mnie:laugh2:

reklama
Macie rację brak słów ... bezsilność ... czekanie na najgorsze.
Matko święta ... ja nie wiem co bym zrobiła - ona jest w 25tc.
Chodziła regularnie na usg - nawet na 3d.
Lekarz powiedział jej z usg, że w 24t3d dzidzi waży 367g i to jest za mało.
Już sama nie wiem co mam myśleć o tym ... jestem przerażona.
Może nie powinnam pisać tu na wątku o takich sprawach.
Nie chciałam Was dziewczyny denerwować ... :-( przepraszam.

No teraz wydaje mi sie że to nie pomyłka, wiesz może powinna jednak ta koleżanka zrobic to badanie ale w sumie co ona jej teraz juz da?czy w jakis sposob wyniki moga ja pocieszyć?nie znam sie!!

Moja ginka nigdy nie wazyła mi dzieciatka:no: Jak byłam z Laura w ciazy tez podejrzewała Hipotrofię co mnie przerażało. Ale okazało sie ze malutka poprostu jest malutka:-p Ale o te ważenie sie popytam:tak: bo ona przez powłoke brzucha mówi czy małe czy nie:szok::rofl2:

Czarna dzięki, dziś na szczęście kopsa już na zewnątrz, ale wczoraj byłąm przestraszona bo tylko kłucie czułam.
magdziunia bardzo mi przykro; ja zdecydowałabym się w takiej sytuacji na amniopunkcję, ale na pewno Twoja koleżanka robi tak jak czuje że będzie najlepiej dla maleństwa
dorota ja też lubię dzień dobry tvn, zwłaszcza jak prowadzą Wellman i Propkop, pozytywnie wpływają na mój humor, no i dużo ciekawych tematów jest omawianych codziennie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry