reklama

Październik 2008

reklama
Wiem...ale wiesz jak to jest, każda z nas trochę panikuje a potem wraca do domu jak na skrzydłach.
Jakos sie boje, ze mnie zjedzie za te wyniki, ze nie dbam o siebie...najważniejsze żeby Maleństwo zdrowe było:tak:

Ciasta nie zrobiłam bo zjedli mi truskawki, a dopiero teraz kupiłam, dziś dużo pozałatwialam i porobiłam. Jutro ide do dentysty i juz się boję- bo to nowa dentystka. ale mi ochoty z tymi czeresniami narobiliście
Magdasf1 dzięki
Dorotka dobrze że z ginem się udało

Dorotko czuję się lepiej - najważniejsze, że lekarstwa działają.

Ale za to mam apetyt - co chwila latam do lodówki ... hihihi ;-):-)
Ja nie wytrzymam do jutra a tak mi się chce pierogów :-D

Kaka będzie dobrze - sama tak panikuję przed, ale później jest cudownie.

Jak M był w wojsku to często mówił: obiad zjedzony, dzień zaliczony"

A ja już nieługo do domku. Dobrze, ze jest chłodniej ...jeszcze 2 dni i laba.

Pozdrawiam Was wszystkie:)
chłodniej???????????? byłam z mała na dworzu i zmarzłam:crazy::laugh2::laugh2::laugh2:
Madziunia masz rację:) Knedle i ja uwielbiam...jak będę miała wolne namówie mame na robienie pierogów z owocami...truskawkami, jagodami...mniam.
Ale sie dzidzia ożywiła po tych czereśniach hehehe

Kupiłam sobie dzisiaj staniczek. W tej chwili pasuje mi tylko jeden - zielony, a potrzebowałam coś pod białą bluzkę;-) Kupiłam też lnianą sukienkę za 24zł z regulowanym rozmiarem. Do polatania w upały jak znalazł;-)
gdzie kupowałas kiece????????? na która masz gina???????

ppatqa jakby co przepisy sie przydadza na później:tak:

A ja siedziałam dzisiaj pół dnia w chałupie i nawet na necie nie mogłam poszalec bo wiecznie mi net siadał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciekawe jak bedzie teraz:confused:
ahhhh zapomniałam powiedziec ze dzis jestem słomiana wdowa bo m na fdchsbfrtdxvrdxb nie powiem bo to było po angielsku (jakby polskich nazw nie mieli:crazy::laugh2:) ale chodzi o jakies spotkanie w pracy:-p i jutro wraca. Wiec sie bycze:-p:-p

Czarna79 wielkie dzięki za interwencję. Oby była skuteczna.

u nas też się w końcu ochłodziło, ale nawet kropelka deszczu nie spadła.
A zapowiadają nawet burze. Co stacja tv to inna prognoza. Życie zweryfikuje. :)

Witajcie porannie:-)
Ja właśnie wcinam koktajl truskawkowy i nadrabiam zaległości w czytaniu.
czarna79 cieszee sie,że praleczka elegancko sie sprawuje.
kaka82 trzymam kciuki za egzaminek
magdziunia dobrze, że leki zaczynają działać i lepiej sie czujesz-jeszcze ze 2 dni i Ci całkiem przejdzie.
dorota123456789 ciesze sie że trafiłaś na spoko gina tego na NFZ,przynajmniej za tą kaske co Ci zostanie bedziesz mogła coś dla Oliwci kupić.
beza u nas wczoraj padało,że strach było wyjść na dwór-cały wieczór pogoda chlapiąca...Mam nadzieje, że i Was nie ominą opady-bo powietrze zupełnie inne po deszczu.
ppatqa powodzenia u dentystki, obyś trafiła na jakoś kompetentną osóbke.
Ja wczoraj robiłam krzywą cukrową i coś mi wyszło nie tak:crazy: Bo cukier po wypiciu glukozy powinien rosnąć, a ja nad czczo miałam 70, a po 1h-55, a po 2-60... Wiec nie wiem co to oznacza, na szczescie dzisiaj ide do gina-mam nadzieje ze rozwieje moje watpliwosci.

reklama
Witajcie z rana.
Czarna dobrze, że praleczka działa. O mamo pizza .. heheheh ... ja jadłam w niedzielę własnej roboty.

Antuanet - fajnie, że deszczyk padał ... u nas sucho i sucho. W ogródku dosłownie pustynia.

A tak apopos wody - wczoraj na jednym z portali czytałam artykuł nt. Wody mineralnej zawierającej pierwiastki radioaktywne :crazy::szok::wściekła/y:

A dziś na DDTVN - też właśnie o tym teraz mówią.
Przecież woda to synonim zdrowia.

Najwięcej radu 220 Bq/l zawierają:
- Staropolanka 0,116 Bq/l
- Dobrawa 0,009 Bq/l
- Kryniczanka 0,040 B1/l
- Muszynianka Plus 0,039 Bq/l

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry