Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale mam nadzieje ze bedzie jak za pierwszym razem, po porodzie szybciutko sie ich pozbede. Jak spotkalam sie ze znajomymi to byla tam dziewczyma w 25 tygodniu ale gdybym nie wiedziala ze jest w ciazy to w zyciu bym nie powiedziala ze jest w ciazy!!Doslownie plaski brzusio, tylko piersi duze!!Po mnie juz baaaardzo widac i nikt kto mnie widzi nie ma zastrzezen ze to ciaza;-)Ja od wczoraj troszke nerwowa bo moj Stasieniek wogole sie nie rusza, i juz poprostu szaleje i zastanawiam sie czy nie pojsc szybciej do lekarza, chociaz wizyte mam za 9 dni, wiec sie zastanawiam. M. mowi ze znowu panikuje, ale takie nerwy sa gorsze niz pojsc i miec pewnosc. 
Dorotka trzymam kciuki ale pewnie juz dawno jestes po wizycieCzesc dziewczyny witam sie z rana w srode :-)
Ja juz na nogach bo po 8 ide do tego nowego gina ciekawe czy cos zalatwie i czy bedzie chcial mnie prowdzic 3 majcie kciuki aby sie zgodzil i aby bylo oki :-)
Moja M wrocil wczoraj przed 22 i jestem zla na niego o to bo widzielismy sie doslownie 15 min i dzis bedzie tak samo i mam nerwy a pozatym wydaje mi sie ze jak zwykle cos wypil i mnie oklamuje i jestem zla na niego o to ale ja juz nie mam sil do niego i nie mam siel sie denerwowa i powoli mnie zaczyna walic co sie z nim dzieje bo mysle teraz tylko o OLIWI :-)
Kaka napewno zdasz ten pisemny i to dobrze zdasz :-)
U nas pogoda miala sie pogorszyc ale jak narazie jest fajnie co mnie cieszy bo gina mam daleko i gorzej byloby gdyby padalo.Gina nowego mam tak daleko ze musze isc na jakiegos busa i troche na pieszo :-)
a M wez za łeb i do poradni

U nas tez by sie przydał deszcz ale tylko w noc y bo szkoda dnia na siedzenie w domkuAntuanet24lepiej powiedz ginowi
czarna79 by ci tą pralke szybko naprawili
dorotatrzymam kciuki
A ja czekam na deszcz z utęsknueniem, łaka nam schnie na wiór, Ja sobie leże jeszcze w łóżku.

Hehe ja po pierwszej tez szybciutko zleciałam po drugiej walczyłam i kg zgugiłam ale boczki i tyłek zostałCzesc, ja o swoich kilogramach nie wspomne....Ale mam nadzieje ze bedzie jak za pierwszym razem, po porodzie szybciutko sie ich pozbede. Jak spotkalam sie ze znajomymi to byla tam dziewczyma w 25 tygodniu ale gdybym nie wiedziala ze jest w ciazy to w zyciu bym nie powiedziala ze jest w ciazy!!Doslownie plaski brzusio, tylko piersi duze!!Po mnie juz baaaardzo widac i nikt kto mnie widzi nie ma zastrzezen ze to ciaza;-)Ja od wczoraj troszke nerwowa bo moj Stasieniek wogole sie nie rusza, i juz poprostu szaleje i zastanawiam sie czy nie pojsc szybciej do lekarza, chociaz wizyte mam za 9 dni, wiec sie zastanawiam. M. mowi ze znowu panikuje, ale takie nerwy sa gorsze niz pojsc i miec pewnosc.
U mnie tez dzis na szczescie troszke chlodniej, bo to chwila wytchnienia, pare dni chlodniejsze apotem znowu sie zacznie...
Mam nadzieje ze teraz przy trójce lepiej pójdzie. 
u mnie dziś chłodno, w końcu koniowate posiedzą na dworze do wieczora, bez odpoczynku w stajni, ja wykorzystałam to ze chłodno i nadrobiłam prasowanie, kusi mnie zrobienie ciasta z truskawkami, kto mi poda przeois na biszkopt ale taki prosty bo ja zdolna w kuchni nie jestem

a maja byc miedzy 11 a 15

Ale za to nadrabiam porządki w chałupie i został mi jeszcze Niki pokój ale do nie go musze nabrac troche sił