Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale mam nadzieje ze bedzie jak za pierwszym razem, po porodzie szybciutko sie ich pozbede. Jak spotkalam sie ze znajomymi to byla tam dziewczyma w 25 tygodniu ale gdybym nie wiedziala ze jest w ciazy to w zyciu bym nie powiedziala ze jest w ciazy!!Doslownie plaski brzusio, tylko piersi duze!!Po mnie juz baaaardzo widac i nikt kto mnie widzi nie ma zastrzezen ze to ciaza;-)Ja od wczoraj troszke nerwowa bo moj Stasieniek wogole sie nie rusza, i juz poprostu szaleje i zastanawiam sie czy nie pojsc szybciej do lekarza, chociaz wizyte mam za 9 dni, wiec sie zastanawiam. M. mowi ze znowu panikuje, ale takie nerwy sa gorsze niz pojsc i miec pewnosc. 
Dorotka trzymam kciuki ale pewnie juz dawno jestes po wizycieCzesc dziewczyny witam sie z rana w srode :-)
Ja juz na nogach bo po 8 ide do tego nowego gina ciekawe czy cos zalatwie i czy bedzie chcial mnie prowdzic 3 majcie kciuki aby sie zgodzil i aby bylo oki :-)
Moja M wrocil wczoraj przed 22 i jestem zla na niego o to bo widzielismy sie doslownie 15 min i dzis bedzie tak samo i mam nerwy a pozatym wydaje mi sie ze jak zwykle cos wypil i mnie oklamuje i jestem zla na niego o to ale ja juz nie mam sil do niego i nie mam siel sie denerwowa i powoli mnie zaczyna walic co sie z nim dzieje bo mysle teraz tylko o OLIWI :-)
Kaka napewno zdasz ten pisemny i to dobrze zdasz :-)
U nas pogoda miala sie pogorszyc ale jak narazie jest fajnie co mnie cieszy bo gina mam daleko i gorzej byloby gdyby padalo.Gina nowego mam tak daleko ze musze isc na jakiegos busa i troche na pieszo :-)
a M wez za łeb i do poradni

U nas tez by sie przydał deszcz ale tylko w noc y bo szkoda dnia na siedzenie w domkuAntuanet24lepiej powiedz ginowi
czarna79 by ci tą pralke szybko naprawili
dorotatrzymam kciuki
A ja czekam na deszcz z utęsknueniem, łaka nam schnie na wiór, Ja sobie leże jeszcze w łóżku.

Hehe ja po pierwszej tez szybciutko zleciałam po drugiej walczyłam i kg zgugiłam ale boczki i tyłek zostałCzesc, ja o swoich kilogramach nie wspomne....Ale mam nadzieje ze bedzie jak za pierwszym razem, po porodzie szybciutko sie ich pozbede. Jak spotkalam sie ze znajomymi to byla tam dziewczyma w 25 tygodniu ale gdybym nie wiedziala ze jest w ciazy to w zyciu bym nie powiedziala ze jest w ciazy!!Doslownie plaski brzusio, tylko piersi duze!!Po mnie juz baaaardzo widac i nikt kto mnie widzi nie ma zastrzezen ze to ciaza;-)Ja od wczoraj troszke nerwowa bo moj Stasieniek wogole sie nie rusza, i juz poprostu szaleje i zastanawiam sie czy nie pojsc szybciej do lekarza, chociaz wizyte mam za 9 dni, wiec sie zastanawiam. M. mowi ze znowu panikuje, ale takie nerwy sa gorsze niz pojsc i miec pewnosc.
U mnie tez dzis na szczescie troszke chlodniej, bo to chwila wytchnienia, pare dni chlodniejsze apotem znowu sie zacznie...
Mam nadzieje ze teraz przy trójce lepiej pójdzie. 
u mnie dziś chłodno, w końcu koniowate posiedzą na dworze do wieczora, bez odpoczynku w stajni, ja wykorzystałam to ze chłodno i nadrobiłam prasowanie, kusi mnie zrobienie ciasta z truskawkami, kto mi poda przeois na biszkopt ale taki prosty bo ja zdolna w kuchni nie jestem

a maja byc miedzy 11 a 15

Ale za to nadrabiam porządki w chałupie i został mi jeszcze Niki pokój ale do nie go musze nabrac troche sił