Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No widze ze szalejesz z zakupamiPpatqa ja to bym mogla non stop jesc truskawki :-)
Ja bylam z mama w lumpeksie i kupialam OLIWI 3 ubranka ale 1 typowo na dziewczynke taki sliczny bialy kaftanik z serduszkiem po srodku i kokardka taka maluska na raczce z boku i wogole taka dziewczeca .Jutro idziemy do innego lumpu :-)
Mojego M jeszcze nie ma i nie wiem o ktorej wroci moze kolo 21 :-(
A mnie sie nudzi niemilosierni chyba poczytam OLIWI ta ksiazke o kubusiu puchatku :-)

Hmmm moze bał sie strzelać w ślepo. Najważniejsze ze zdrowaHej dopiero co wróciłam do domu:-(jestem padnieta nic dzis sie nieuczyłamnieiwem co nosze pod serduszkiem:-(bo gin powiedział ze jeszcze na tym etapie na 100%niemoze stwierdzić i niebedzie mnie nastawiał:-(i smutno mi:-(ale wazne ze dzidzia jest zdrowa, jak sie połozyłam to tak zaczeła kopac hihihi i było widac jak daje nogami na zmiane
i wkładała paluszki do buzi tak słodko, musze czekac na nastepną wizyte
Kaka no właśnie ciężko cos wybrac uniwersalnego ale bedzie dobrze. Co do egz znów przesadzasz ja Cię znam i wiem ze Ci sie udałoMoże nie był pewny i wolał Cię nie nastawiać. Jak mówi że będzie płec taka a taka na 50% to tak jakbyś nic nie wiedziała. Byłam dzisiaj w Lumpeksie i śłiczne są ciuszki ale typowo pod chłopca albo pod dziewczynkę wiec nic nie kupiłam.
Psemny był o wiele trudniejszy i mam pewne obawy czy załapię się na te 75%W czwartek dowiem się czy zdałam.
Ja dziś po pracy zabiegana aż mi nogi w d...wchodzą. Kupiłam sobie wymarzony toster z gofrownicą i na kolacje już tościki były - pycha.
Upał mnie dobija. Do końca pracy zostały mi 3 dni![]()

czarna79 a jak pralka? Dało się naprawić?
Ja z M siedzę na działce, i się obijam-normalnie zero nauki, nie wiem jak zdam ten sobotni egzamin. Jutro lecę na badania z rana, a we czwartek do gina swojego. Tylko nie wiem czy mu się przyznać o tym wypadku, bo mnie opierniczy, że nie dbam o siebie...Jak myślicie pokazać mu kartę informacyjną ze szpitala?
:-(
czego Ci naprawde zazdroszcze;-)
Mój smerfik dziś rano zrobił m i pobudkę po 5 rano

tak fikał aż cały brzuchol mi skakał