reklama

Październik 2008

reklama
Ppatqa ja to bym mogla non stop jesc truskawki :-)

Ja bylam z mama w lumpeksie i kupialam OLIWI 3 ubranka ale 1 typowo na dziewczynke taki sliczny bialy kaftanik z serduszkiem po srodku i kokardka taka maluska na raczce z boku i wogole taka dziewczeca .Jutro idziemy do innego lumpu :-)

Mojego M jeszcze nie ma i nie wiem o ktorej wroci moze kolo 21 :-(
A mnie sie nudzi niemilosierni chyba poczytam OLIWI ta ksiazke o kubusiu puchatku :-)
No widze ze szalejesz z zakupami:-p

Hej dopiero co wróciłam do domu:-(jestem padnieta nic dzis sie nieuczyłam:no: nieiwem co nosze pod serduszkiem:-(bo gin powiedział ze jeszcze na tym etapie na 100%niemoze stwierdzić i niebedzie mnie nastawiał:-(i smutno mi:-(ale wazne ze dzidzia jest zdrowa, jak sie połozyłam to tak zaczeła kopac hihihi i było widac jak daje nogami na zmiane:tak:i wkładała paluszki do buzi tak słodko, musze czekac na nastepną wizyte
Hmmm moze bał sie strzelać w ślepo. Najważniejsze ze zdrowa
Może nie był pewny i wolał Cię nie nastawiać. Jak mówi że będzie płec taka a taka na 50% to tak jakbyś nic nie wiedziała. Byłam dzisiaj w Lumpeksie i śłiczne są ciuszki ale typowo pod chłopca albo pod dziewczynkę wiec nic nie kupiłam.

Psemny był o wiele trudniejszy i mam pewne obawy czy załapię się na te 75%:baffled: W czwartek dowiem się czy zdałam.

Ja dziś po pracy zabiegana aż mi nogi w d...wchodzą. Kupiłam sobie wymarzony toster z gofrownicą i na kolacje już tościki były - pycha.

Upał mnie dobija. Do końca pracy zostały mi 3 dni:)
Kaka no właśnie ciężko cos wybrac uniwersalnego ale bedzie dobrze. Co do egz znów przesadzasz ja Cię znam i wiem ze Ci sie udało:-p
czarna79 a jak pralka? Dało się naprawić?

Ja z M siedzę na działce, i się obijam-normalnie zero nauki, nie wiem jak zdam ten sobotni egzamin. Jutro lecę na badania z rana, a we czwartek do gina swojego. Tylko nie wiem czy mu się przyznać o tym wypadku, bo mnie opierniczy, że nie dbam o siebie...Jak myślicie pokazać mu kartę informacyjną ze szpitala?

Do pralki wezwałam fachowców jutro mają być i podejrzewam ze to pompka:crazy::-(

A ty jak mozesz to siedz i odp. To jest jak najbardziej wskazana w naszym stanie:-p czego Ci naprawde zazdroszcze;-)
A karte KONIECZNIE pokaż ginowi. I nie myśl o tym czy bedzie zły czy nie bo wypadki wszystkim sie zdarzają:tak:

A ja jestem jakaś wypluta dzisiaj. Chyba sie zaraz zmyje do łóżeczka i tam sobie poleże:-p Mój smerfik dziś rano zrobił m i pobudkę po 5 rano:szok::szok::szok: tak fikał aż cały brzuchol mi skakał:laugh2:

hej dziewczyny nie pisze tu niestety zbyt czesto bo nie mam czasu,póki co pracuje i dni leca jak szalone,do tego mam 5latkę wiec na brak obowiazków nie narzekam:-)ale juz dzis musialam skrobnąc słówko a własciwie zadac pytanko ile jak dotad przybrałyscie na wadze bo ja zaczynam sie denerwowac normalnie z dnia na dzien przybywa mi ,teraz leci 21tydzien i juz mam z 7kg na plusie:-(
Weim ze to niewdzięczny temat ale chciałabym sie dowiedziec jak to wygląda u mamus rówiesnic,pozdrawiam.

Madzia81 ja bede w piątek u gina wiec bede ważona to wtedy Ci powiem ile juz mam na + ale napewno tak koło8 juz jest:baffled:

Idu sie położyć bo ledwo siedze.:((((((

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny witam sie z rana w srode :-)
Ja juz na nogach bo po 8 ide do tego nowego gina ciekawe czy cos zalatwie i czy bedzie chcial mnie prowdzic 3 majcie kciuki aby sie zgodzil i aby bylo oki :-)

Moja M wrocil wczoraj przed 22 i jestem zla na niego o to bo widzielismy sie doslownie 15 min i dzis bedzie tak samo i mam nerwy a pozatym wydaje mi sie ze jak zwykle cos wypil i mnie oklamuje i jestem zla na niego o to ale ja juz nie mam sil do niego i nie mam siel sie denerwowa i powoli mnie zaczyna walic co sie z nim dzieje bo mysle teraz tylko o OLIWI :-)

Kaka napewno zdasz ten pisemny i to dobrze zdasz :-)

U nas pogoda miala sie pogorszyc ale jak narazie jest fajnie co mnie cieszy bo gina mam daleko i gorzej byloby gdyby padalo.Gina nowego mam tak daleko ze musze isc na jakiegos busa i troche na pieszo :-)

Antuanet24lepiej powiedz ginowi
czarna79 by ci tą pralke szybko naprawili
dorotatrzymam kciuki
A ja czekam na deszcz z utęsknueniem, łaka nam schnie na wiór, Ja sobie leże jeszcze w łóżku.

Witam Was u mnie dziś słoneczko za chmurkami ale cieplutko.
Dorotka to masz przegwizdane z tym ginem bo w poźniejszej ciaży może ci byc dopiero co ciezko!!:-( ale zycze powodzenia i trzymam kciuki!!!:-):-)
A co do kilogramów to ja mam jakies 5 na +.
Moja dzidzia znów sie leni bo od czasu do czasu kopniaki mi daje ale dzis zrobilo sie chlodniej to moze da wiecej znac o sobie:tak:
Milago dnia zycze.:-D:-D:-D

reklama
Witajcie w środowy poranek.
Ja leżę na łóżku i odpoczywam sobie po śniadanku.
Pogoda fajna - cieplutko i jest trochę chmurek, które dają trochę cienia.
Wiaterek też jest.

Dorotko będzie dobrze - porozmawiaj z mężem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry